senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 gidiyim de din yerine jedi yazdıram bende.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 fede said: ama hala üstünde din hanesi var
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 din deistirmek icin yeni kimlige gerek yok. gidersin nufus idaresine ben zerdust oldum dersin zerdust yazarlar. muftulukten felan bi yaziya gerek yok. ayrica yeni kimlikte din ibaresi bulunmamasi icin bunun bi kanunu sarti wardir kafalarina gore hane eklenip cikarilmaz ondan cikarmamislardir kanun cikarsa elbette kalkar din hanesi
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 O kadar kolay olacağını hiç sanmam o işin. En azından islamı bıraktığın için seni bürokratik tecavüze maruz bırakmak isteyeceklerdir.
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Nefr said: fede said: ama hala üstünde din hanesi var ahaha eet bu super nokta, konuyu kapatmis istedigin kadar ilerle teknolojide, 'avrupanin hala ustunde calistigi teknolojik yenilikleri' hayata gecir; kafa yapisi boyle olunca bir yere kadar 'gelisiyorsun' demek Kesinlikle. Yasaysa yasayıda çıkarmaları gerek.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 nihat genc'in bu konuda bir yazısı vardı,bulamadım,belki akşama koyarım. bende istemiyorum çipli mipli kart
huun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 tasarım tırt olmuş bence. din hanesini tartışmanızı ise esefle kınamak durumundayım. laiğiz biz. ruhban okulunu da açtırmayız, din hanesine islam'dan başka birşey de yazdırmayız.
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Sylian said: Madem kart bilgi saklayabiliyor o zaman bir zahmet din hanesini içinde saklasın... (tu)
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 çipli kimlik falan hikaye. yan sokaktaki dönercinin kartvizitinden ötesini tanımam. adam sipariş gelince çaldırıyo bile bee.
Öne çıkan mesajlar