_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Almanya'daki Deniz Feneri Derneği operasyonu Türkiye'ye sıçradı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla İstanbul'da derneğin depoları ile Kanal 7 televizyonuna baskın düzenlendi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul'da Deniz Feneri Derneği'ne operasyon düzenlendi. 17 adrese baskın Ankara Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile İstanbul Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabahın erken saatlerinden itibaren aralarında Fatih'teki ana deponun da bulunduğu 17 ayrı adrese baskın yaptı. KANAL 7 BİNASINDA ARAMA Ekipler film yapım şirketleri, muhasebe büroları ile derneğe ait olduğu kaydedilen depolarda arama yapıyor. Bu arada, ekiplerin, Kanal 7 binasında da arama yaptığı öğrenildi. Aramalarda el konulan belgeler Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na teslim edilecek. Şu ana kadar gözaltına alınan herhangi bir kimsenin bulunmadığı belirtildi. YOLSUZLUK OPERASYONU Almanya'daki Deniz Feneri e.V. derneğine son yılların en büyük yolsuzluk operasyonu yapılmıştı. Derneğe gelen 41 milyon Euro bağışın, 18 milyon Euro’luk kısmının amaç dışı kullanıldığı tespit edilmiş, dernek yöneticisi 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Almanya’daki davanın dosyası, Şubat ayında Türkiye’ye gönderilmişti. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, dosyayla ilgili olarak soruşturma başlatmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 gec kalan baskin baskin degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 "İmalathaneyi temizledik, tamam Uğur Dündar gelsin" gibi olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Ben denizfenerine gönüllü yardım ettim koyun postu hediye ettiler odamda pufumun üstünde duruyor kral gibi uzanıyorum ps3 oynarken denizfenerine uzanan eller kırılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 baskın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 baskin http://www.nusaybin.bel.tr/haber/baskin-oran.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 baskın varrrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 önceden arayıp abi biz size bi kahve içmeye geliyoruz diye haberdar etmişler mi bari ? öyle çat kapı olmaz. racona sığmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 baskın basanındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 sel felaketinde de böyle bisi olmustu. Savsat video (linkle alakam yoktur google da buldum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Bir kaç sene önce bir salaklık yapıp kurbanı netten bunlara para vererek kestirmiştik. Şimdi IHH denen dernekten paso mesaj geliyor şuraya yardım edin buraya el uzatın diye, galiba yeni tükkanı oraya taşıdı uyanıklar balon patlayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Erken olmuş,3-5 ay sonra bassalarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 zahid akman gozaltina alinmis. 3-5 ay degil de 3-5 yil olmus iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 moriQ said: baskın basanındır. bunu soylemeye gelmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 5 yılda almanca çeviri yapamadı yetolar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Bu sürede delil mi kalır ya ayıp valla. Milleti delil olmadan delilleri karartır diye içeri at diğer tarafta deliller var ama çevirileri yok diye adamları senelerdir dışarıda dolaştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ileri demokrasi işte bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Absolut said: Bu sürede delil mi kalır ya ayıp valla. Milleti delil olmadan delilleri karartır diye içeri at diğer tarafta deliller var ama çevirileri yok diye adamları senelerdir dışarıda dolaştır. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar