kermit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 bana tapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 hemen saldiri, hemen cirkinlesmeler. gerek yok arkadaslar, sakin sakin konusuyoruz. ilgi slotum dolu, sevgili spotum da dolu, hemen camur atmayin lutfen. resim cizmeye bi sure ara verdim teknik sebeplerden oturu. neyse, bi kac oneri var aslinda, sufleye tapmak cok siradan, ben alasini pisiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 abi geta /thread cekmis ama gercekten simdi ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ilkecim ilgi seyligi konusunda senle yarisabilecegimi sanmiyorum simdi ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ben yanlis anlasildim kizim, tipki hitler gibi yanlis anlama bu arada, oyle bir amacin var demiyorum ama cevap cidden guzel ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 adam bi laf attı ortaya birbirinize girdiniz kalıbınıza sıçayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 GE-TA said: Senin inanç değil ilgi slotun boş kalmış. :( hell yeeaah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 konuyu erkek acsa ne dicektiniz cok merak ediyorum, civitmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 her turlu slotu doldururuz demeye gelmistim ben, yabanciya gitmesin, gereksiz drama cikmasin diye bu gorevi kendime uygun gordum, hadi bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Benicio del toro nun oynadigi Che diye bi film vardi iki partdan olusan. Ikinci bolumunde Che olume gitmeden once oradaki bir asker sorar. Siz gomunustler tanriya falan inanmiyomussunuz ne istir der. Peki neye inaniyosunuz der. Che'de cevaplar, "I believe in mankind". Bence yeterlidir bu cevap.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Crom ya da Thor, ama crom varken Thor'a ne gerek var Tabii adam kesmeden ölürsen Valhalla'ya gidemiyorsun sanırım o yüzden Thor bi eksi puan daha alıyor bu modern dünyada =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 güzel topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 KARDEŞİM BU DİN ÇOK GÜZEL, DEVAMI VARSA PAYLAŞABİLİR MİSİN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 OrÇun(CC)a inanmıyor muydunuz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 orcun fıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 yalnış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Futbol bölümünde Kazımizm var en yaygın din olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 dory said: Bos oturmaktan sıkıldım, senelerdir inanc slotum bos, simdiye kadar gorduklerim, okuduklarim ve duyduklarimdan pek etkilenmedim acikcasi. o yuzden size danismaya geldim, kendime yeni din ariyorum soyle guzel bitane olsun. vikingler uzerine arastiriyorm, severim vikingleri. evet onerisi olan? Son zamanlarda tao felsefesine kafayı taktım. Tavsiye edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gramul Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 inanc slotunu bereket tanrısıyla doldurmanı tavsiye ediyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Muzcu hoca tarikatı Bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 flying spagetti monster... süper din... süper... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Sylian said: Crom ya da Thor, ama crom varken Thor'a ne gerek var Tabii adam kesmeden ölürsen Valhalla'ya gidemiyorsun sanırım o yüzden Thor bi eksi puan daha alıyor bu modern dünyada =( öldürsende cennete gidemiyosun. cennet yok zaten. ya cile cekiyosun yada hergün savaşıyosun. Crom zaten iplemiyo muritlerini, cennet mennet afterlife gibi olayları yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Şu sıralar agnostisizm çok revaçta ya onu bi dene bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 gelismemis, bezelye beyinler espri yapmis =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar