aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 rose ve şu kızıl saçlı koca burunludan bile kötüsünü bulmuşlar helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Çok çirkin (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 kiz lezbiyen de olursa lgbt ve feministler mutlu olurlar bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Clara'nin ustune gim gelse cirkin olacakti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 şaka yapıyosun sanırım gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 ÇOK BERBAT YA OF clara'yı özledim kızıl güzel ona lafım yok esmerden bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Doctor'un özüne donmesinin işareti bunlar. Güzel güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 moffatin son sezonu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 İnşallah bitirince açık kapı bırakırlar da bi 15-20 sene aradan sonra yaşlanınca yeniden izleriz. Karakter dönüşümü açısından tadında bırakmaya gerek olmayan, sürekli yapılabilecek bir dizi bence. Hatuna gelirsek pek çekici değil ama olmasına da gerek yok zaten. Ben erkek companion istiyorum esas. 1962'de susan'ın öğüretmeni olan abi muhteşem bir companiondı mesela, süper bir kimyaları vardı. Öyle bir şey tuttursalar yine keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=t9caU8yjJmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Birşey sorucam. Bir VR projesi var arkadaşım çalışıyor üstünde, Diziden VR'a geçerse sizi hype'landıracak neler var? Gerçek hayatta diziden ne görseniz heyecanlanırsınız? Mesela Angels gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 angels sıçırtır altımıza, o yüzden istemem ama trenzalor savaşı güzel olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 vr için tabi ki cyberman olmak. vucudun parçalanması falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Weeping Angel tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 angels lath çok net. Testleri başlayınca yazsana facebooktan ben de geleyim :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 angels epik olur, deneme icin bana da haber verebilirsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 O EXTERMINATE! duyulacak bir de tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Göz kırpmasını takip eden bir cihaz olsa ne weeping angel koyarsın belli değil, altına sıçar korkudan millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Çıkmış 10. sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 cok cok kotu bolum yalniz lezbiyenler de sever isimli bolumumuzde ne oldugu, kokeni falan aciklanmayan organik uzay gemisi parcasi bir sivi bir kizi pilot olarak kabul edip absorbe ediyor. kizin crush'i olan bizim esas kiza soyledigi son soz "soz veriyorum seni yalniz birakmayacagim" oldugu icin kizin pesinden farkli zamanlara geliveriyor. esas kizimiz, absorbe edilmis hatuna "haydin git bebek!" diyince gidiyor ve de bolum sacmaligi bitiyor. acaip boktan bir bolumdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 3 bayagi kotu. ikinci bolumu izlemedim. dogrusu en kotu dr who companion olabilir bu ya. sjw soslu kurd gibi bisi. tatsiz tuzsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 eşcinselliği yayma kürsüsü başkanı moffat bırakmadı mı diziyi hala? bir gitse de adam gibi dizi izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tampere Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Capaldi en iyi doktor ama yazarlar çok tırt. Harcandı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 yeni doctor Wimbledon finalinden sonra aciklandi: http://www.imdb.com/name/nm2092886/ black mirror'da bi bolumde oynamisti bu hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar