dsici Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 iyi bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ben baya zevk aldım bu bölümden ya. baya eski bölümler gibiydi ama doctor (baz istasyonu olan) o kadar motor sürüyor hareket ediyor sonra açığa vurduktan sonra saçma saçma robot gibi hareket etmsi sinir ediciydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 http://imgur.com/UidfmJK Meh imgurun app da pustluk yapmaya başladı. Normal link vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ahmedinejad said: http://imgur.com/UidfmJK Meh imgurun app da pustluk yapmaya başladı. Normal link vermiyor. http://i.imgur.com/UidfmJK.jpg resim iyiymiş bölümde güzeldi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 of çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/901824_637390729608291_746993706_o.jpg bu sezonun son bölümüymüş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 adı kamil'miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 The Angels Take Manhattan'i izledim simdi, en iyi bolumlerindendi reboot'un. Cok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Clara'yi sevemedim ben bir turlu. Amy ve Donna cikar cikmaz sevdirmislerdi kendilerini. Bu arada Moorcock'un Doctor Who romanini aldim bu gun. Okumaya kiyamiyorum ama =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 son bölüm değil de ondan önceki çok iyiydi bence. son bölüm meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 The Angels Take Manhattan'di bu sezonun en iyisi ama haftaya Neil Gaiman bolumu geliyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 son bölüm dün çıkmışmış iki önceki benim dediğim. o angels bölümünü de sevmediydim ben. bu haftaki bölüm de victorya ingilteresinde geçiyor. bir bıkmadı adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 bence de bu bölüme kadar güzeldi. şimdi yeni gelecek olan bölüm de güzel olmayacak. hele bi de o çok bilmiş çocukları görünce uyuz oldum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 yeni sidekicki sevemedim amyden sonra yahu ben de... kizda biz sevimsizlik var:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Martha'dan iyi yine, neydi Martha? Bir de Madame Vastra ve Jenny hakkinda spin-off istiyorum ben. Haklarinda bir roman var, bugun onu aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Torchwood da cok iyiydi bence son sezon haricinde. Keske onu devam ettirseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 clara'ya ben de ısınamamıştım bir türlü ama son bölümde "patron ben miyim?" diye sorarken ki yüz ifadesi herşeyi değiştirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 ahmedinejad said: Torchwood da cok iyiydi bence son sezon haricinde. Keske onu devam ettirseler. keşke clara doctor için bir yoldaştan çok çözmesi gereken bir problem gibi duruyor tardiste hoşlanmadı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Diziye başlıyım diyorumda hangi sezondan gireyim yani ilk sezonlarla kasmak sıkıcı geliyor baya bi bölük pörcük izledim arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 3'den girebilirsin The Runaway Bride'i izleyip. Rose'u da bilmek gerek ama Wiki'den filan halledersin izlemek istemiyorsan. Ya da 5'den gir diyecegim ama o zaman cok eksik kalir. 5'den girersen en azindan sirasiyla The Runaway Bride, Smith and Jones, ucun son 4 bolumu, Silence in the Library, Forest of the Dead, The End of Time ve 5. sezondan devam yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 The Runaway Bride, Smith and Jones, ucun son 4 bolumu, Silence in the Library, Forest of the Dead, The End of Time ve 5. sezondan devam yap. Ok bu sıraya uyayım o zaman. Saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Blink bu arada en iyi Doctor Who bolumu bile olabilir yeni serilerdeki. Doctor's Wife gibi efsane bolumler ancak rakip olur kendisine. 3'un 10. bolumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Smith and Jones, Silence in the Library, Forest of the Dead Bunları bulamadım hangi sezon bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Smith and Jones 3'un ilk bolumu. Silence in the Library ve Forest of the Dead 4'un 9. ve 10. bolumleri. Iki bolumluk macera bu, birbirlerinin devami. Buradan bak: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Doctor_Who_serials#Series_3_.282007.29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 doctor who 1996? master orada doktor'un yarı insan olduğundan bahsediyor. hakkında bilgi sahibi olan var mı yoksa master'ın yalanlarından birisi mi? çünkü doktor benim bedenimi aldı falan da diyordu. şöyle vikisine falan bakıyım dedim de daha önceki eski seride de geçmiş yarı insanlığıyla ilgili. bilen var mıdır cevabı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar