Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi ADSL; smile vs ttnet vs doping

paramecium

Öne çıkan mesajlar

Selam,

8Mb sınırsız ttnet internetimde 15GB'lık bahsi geçmeyen kota olduğunu öğrendim. Kota dolumu sonrası 512Mb hıza düşüyormuş ay sonuna kadar.

Ben de arayışlara girdim ve şunları buldum;
smile ADSL 4Mb/sınırsız 45,31TL
smile ADSL 8Mb/sınırsız 79,00TL
doping ADSL 4Mb/sınırsız 63,00TL
doping ADSL 8Mb/sınırsız 79,00TL
(http://www.smileadsl.com/Campaigns_yillikpaket.aspx)
(http://www.doping.com.tr/kampanyalar.asp)

Şu yukarıdaki alternatifleri kullanıp da fikirlerini paylaşabilecek olan pati var mı?

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Uydunet tamamen süpriz kutu, aylardır bahçeşehirde bütün oyunlarda freeze / packet loss var, adamları çağırdım, 50 kere aradım yok, bozuk plak gibi hep bizde sorun yok ttnet çalışma yapıyor vs. Evet millet cayır cayır oynarken bir benim bağlantıma çalışma yapıyor ttnet.

Nasıl olduysa 3 gündür fena değil, aylar sonra ilk defa takılmadan oyun oynadım.

Adsl ısmarladım bu süre zarfında , superonline... 2-3 ay sonra quicknet gelinc hepsini iptal edip ona geçeceğim inşallah.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Cassiline said:

Yeni konu açmak yerine bunu up'layayım.

TTNet'teyiz, net çok dengesiz, kesilme olmuyor fakat arada felaket yavaşlamalar oluyor. Smile'da da kampanya varmış bu aralar.

Mantıklı mıdır TTNet'i bırakıp Smile'a geçmek?
teknik açıdan bi farkı yok
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bende bunu düsünüorum şuan. Bulundugum sitede ne Quiknet var ne de Uydunet. Acıkcası TTnettende bu ara sikayetim yok fakat 1mbps nete 50 lira mı ne ödüyorum. Hani Smilede bu fiyata 4 mbps baglatmak varken TTnetle devam etmek mantıklımıdır , yoksa hemen bırak Smile'a veya Doping'e gec diyebilirmisiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

Doping kullanıyorum ben yaklasik 4 aydir... ttnetten kurtuldugum için şanslıyım :) müşteri hizmetlerine pek işim düşmüyor ama bilgilisi de var bilgisizi de var :) gece 12 gibi aramıstım bikere herif herşeyi anlattı güzel güzel bana işini biliyodu. çok hizli halleti işimi saolsun :) bağlantı olarak 8mb kullanıyorum hiçbir sorun yok. wow oynuyorum 90ms ile
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...