paramecium Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Selam, 8Mb sınırsız ttnet internetimde 15GB'lık bahsi geçmeyen kota olduğunu öğrendim. Kota dolumu sonrası 512Mb hıza düşüyormuş ay sonuna kadar. Ben de arayışlara girdim ve şunları buldum; smile ADSL 4Mb/sınırsız 45,31TL smile ADSL 8Mb/sınırsız 79,00TL doping ADSL 4Mb/sınırsız 63,00TL doping ADSL 8Mb/sınırsız 79,00TL (http://www.smileadsl.com/Campaigns_yillikpaket.aspx) (http://www.doping.com.tr/kampanyalar.asp) Şu yukarıdaki alternatifleri kullanıp da fikirlerini paylaşabilecek olan pati var mı? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Smile 4 e geçtim ay başında ... Mutluyum ilk yıl için ayda 63 TL ye geliyor.En iyi seçenek bu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Selam, Call-center felaketmiş diye duydum : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 fena değil aslında call-center. çağrı bırakınca arıyolar hemen ama pek konusuna hakim insanlar değiller ama ttnette yarım saatte bi kesilen net, kesilmiyor artık smile için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 uydunet (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 adsl kullanmayın , kablonet gibi daha gelişmiş bir teknoloji ve çok daha iyi hizmet veren bi kurum varken. altyapısı varsa bulunduğunuz yerde kablonet (uydunet) kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 evde smile, iş yerlerinde ttnet var. smile 4 aydır hiç kesilmedi, yavaşlamadı, hızı düşmedi.ttnette öyle gerçi.bi sorun yaşamadıgım için fikir veremeyeceğim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 tunch said: adsl kullanmayın , kablonet gibi daha gelişmiş bir teknoloji ve çok daha iyi hizmet veren bi kurum varken. altyapısı varsa bulunduğunuz yerde kablonet (uydunet) kullanın. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Uydunet tamamen süpriz kutu, aylardır bahçeşehirde bütün oyunlarda freeze / packet loss var, adamları çağırdım, 50 kere aradım yok, bozuk plak gibi hep bizde sorun yok ttnet çalışma yapıyor vs. Evet millet cayır cayır oynarken bir benim bağlantıma çalışma yapıyor ttnet. Nasıl olduysa 3 gündür fena değil, aylar sonra ilk defa takılmadan oyun oynadım. Adsl ısmarladım bu süre zarfında , superonline... 2-3 ay sonra quicknet gelinc hepsini iptal edip ona geçeceğim inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Selam, Şu anda hattım en fazla 1590kbps bağlantı sağlayabiliyor. Santrale uzaklığım 3,5km'imiş. Kuzenim 6500-7100kbps bağlantı kurabiliyor. TT ile görüşüp bunu düzelttirmenin bir yolu var mıdır? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 smile müşteri hizm. çok kötüymüş. dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Selam, Quiknet muhteşem duruyor ama hizmet bölgelerinin sınırlı olması insanın canını sıkıyor :( Bana 4Mbps bile yeter, fazlasında gözüm yok -şimdilik- :P Şu hattı Telekom ile görüşüp düzelttirebilirsem süper olacak. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Yeni konu açmak yerine bunu up'layayım. TTNet'teyiz, net çok dengesiz, kesilme olmuyor fakat arada felaket yavaşlamalar oluyor. Smile'da da kampanya varmış bu aralar. Mantıklı mıdır TTNet'i bırakıp Smile'a geçmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ttnet müşteri hizmetlerinden ben genel olarak memnunum. bi 5 dk bekleyip işimi hallettim hep, adamlar ilgileniyor da, ertesi günü de arıyorlar falan. iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Cassiline said: Yeni konu açmak yerine bunu up'layayım. TTNet'teyiz, net çok dengesiz, kesilme olmuyor fakat arada felaket yavaşlamalar oluyor. Smile'da da kampanya varmış bu aralar. Mantıklı mıdır TTNet'i bırakıp Smile'a geçmek?teknik açıdan bi farkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Valla bende bunu düsünüorum şuan. Bulundugum sitede ne Quiknet var ne de Uydunet. Acıkcası TTnettende bu ara sikayetim yok fakat 1mbps nete 50 lira mı ne ödüyorum. Hani Smilede bu fiyata 4 mbps baglatmak varken TTnetle devam etmek mantıklımıdır , yoksa hemen bırak Smile'a veya Doping'e gec diyebilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 5-6 ay sonra o fatura normal değere dönecek. onu öderim nolcak diyorsan geç tabi niye geçmeyesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 fede said: fena değil aslında call-center. çağrı bırakınca arıyolar hemen ama pek konusuna hakim insanlar değiller ama ttnette yarım saatte bi kesilen net, kesilmiyor artık smile için ALLAH BELANI VERSİN SMİLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 smile kullanıyorum bence yaramaz müşteri hizmetleri ile konusmam aylık net ücretini geçmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 quicknet 10mbps Türkiyeden yurtdısına en düsük latency ile 49ytlB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 site disina cikmayan internete koyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Call center ini bilmem Smile in , daha aramama gerek kalmadi hic.Herhangi ciddi bir sorunla karsilasmadim.. Hiz / fiyat tan memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Doping kullanıyorum ben yaklasik 4 aydir... ttnetten kurtuldugum için şanslıyım :) müşteri hizmetlerine pek işim düşmüyor ama bilgilisi de var bilgisizi de var :) gece 12 gibi aramıstım bikere herif herşeyi anlattı güzel güzel bana işini biliyodu. çok hizli halleti işimi saolsun :) bağlantı olarak 8mb kullanıyorum hiçbir sorun yok. wow oynuyorum 90ms ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Doping'in süper avantajlı bir kampanyası vardı bir kaç ay önce, kuruluşu şerefine müthiş indirim yapmıştı galiba ilk üyelere. Ama riske girmeyi gözüm kesmedi, şimdi de pek öyle bir fiyat avantajı sunmuyor, kaçırdık demekki o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Doping adslye geçmeyi düşünüyorum kullanan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar