Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fatih terim istifa etti.

Odeon

Öne çıkan mesajlar

DeathFinger said:

Bu arada Avrupa şampiyonasını nerenizle izlediniz siz? Kim şampiyonanın altın 11'ine en iyi teknik direktör seçildi? Ne olursa olsun turnuvanın en keyif veren futbolunu oynuyordu milli takım. En çok izlenen maçlar haline gelmişti Türkiye maçı. Gaz LPG falan filan. Geçin bunları lütfen. Başarısızlığı nasıl kabul ediyorsa herkes adamın başarısına da çamur atmayın. Bugün başarısız olması geçmişteki başarısını gölgelememeli.
Mustafa Denizli de bilmiyor değil mi futbol?
Kermit kim geçsin milli takımın başına? Sen mi geçiceksin?

Abi Türkiye en keyif veren futbolu oynamıyordu allah aşkına Türkiye milli takımı en aksiyonlu maçı oynuyordu.En keyif veren İspanya vardı Hollanda vardı bu 2 takım tıkır tıkır oynuyordu şimdi face de bi video vardı Premier lig maçı gibi diye 4-3 biten bir bank asya maçı işte o maç heyecanlıdır ama kalkıp 1-0 biten Real-Barca maçı seyredersin işte o keyiflidir o yüzden bu keyif veren takım olayı biraz farklı

Fatih Terim değil Luis Aragones seçildi diye hatırlıyorum ha uefa fanlar seçti fln diyeceksen eğer allah aşkına oy verilen her türlü olay da Türkiye veya Çin kazanıyor yani Çinli bi antrenör olsa o bile takım oynatmadan alırdı o ödülü

Vatan'ın haberine göre 2010 da Rusya'yı bırakacak olan Guus Hiddink diyorlar onunla anlaşmaya çalışılacakmış.Bu olursan valla ilk maçın sonunda röportajın ortasında A..NA KODUK HİDİNK BAŞKAAAANNN diye adamın yanına gitmezsem adam değilim.

Bu arada Hidink başkan muhabbeti için

Not:Küfür var ona göre açalım zaten video isminden belli ama :D
Sosyal ağlarda paylaş

3 aşağı 5 yukarı Baggio'ya katılıyorum ben de. Terim iyi bir t.direktördü, gayet yeterli taktik bilgisi de vardı, baştan taktik yarattı sıfırdan, çok iyiydi vs. Ama ara verdiği sırada çok koptu futboldan, dediği gibi o 3 ilerlemişken futbol 10 gitti, şimdi yeni yeni yakalıyor tekrar. Ama kötü t.direktör demek büyük hata kendisine
Sosyal ağlarda paylaş

@Nos
Antalya'da yaşamanın da getirdiği etkiyle yabancılarla çok haşır neşir oluyorum. Bir çok turistle beraber izledik avrupa şampiyonası maçlarını. Her sohbet fırsatında Türkiye maçını izlemek istediklerini çok eğlendiklerini keyifle izlediklerini söylediler. Benim genel izlenimim buydu. Avrupa şampiyonasında Türkiye gerçekten güzel futbol oynadı.
Tabiki şans da yardım etti. Ama iyi futbol oynamazsan şans yetmez.
Galatasaray UEFA şampiyonu olurken şans yanındaydı.Akıl almaz şeyler oldu ama sonuçta orda bi emek var ortaya konan futbol var sen bunları yapmazsan şansın olsa da kazanamazsın. Zaten iyi takım kurarsın,taktik yaparsın oynarsın mücadele edersin kalanına futbolun şansı etki eder artık. Ama şunu da söyleyeyim şansla maç kazanılabilir ama turnuva kazanılmaz. Avrupa 3.lüğü sadece şansla kazanılmaz...
Ki kazandığımız avrupa 3.lüğü dünya 3.lüğünden daha kıymetliydi bence. Hiç bir avrupa takımıyla eşleşmeden oynamıştık Dünya Kupasında... Üzücü bir olay tabi dünya kupasına gidememek. Ve sonucunda teknik direktör istifa etti. Ama Fatih Terim'e kızamıyorum çünkü Basketbol'da da gidemedik(!) dünya şampiyonasına ama koç hala yerinde oturuyor umurunda değil...
Sosyal ağlarda paylaş

NoS said:

Düzeltme Dünya şampiyonası Türkiye de olduğu için zaten katılıyoruz.Tabii sen bu şampiyonadan bahsediyorsan yoksa kusura bakma böyle bilmiş bilmiş atladım

Abi parantez içindeki ünlem onu ima ediyordu. Yani hakedilmiş bi katılım yok. NŞA'da katılamıyorduk ev sahibi kontenjanından katılıyoruz. Yani futbol şampiyonası Türkiye'de yapılsa Fatih Terim başarısız olmayacak mıydı?
Kabul edilmiş bu arada istifası hayırlı uğurlu olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

DeathFinger said:

NoS said:

Düzeltme Dünya şampiyonası Türkiye de olduğu için zaten katılıyoruz.Tabii sen bu şampiyonadan bahsediyorsan yoksa kusura bakma böyle bilmiş bilmiş atladım

Abi parantez içindeki ünlem onu ima ediyordu. Yani hakedilmiş bi katılım yok. NŞA'da katılamıyorduk ev sahibi kontenjanından katılıyoruz. Yani futbol şampiyonası Türkiye'de yapılsa Fatih Terim başarısız olmayacak mıydı?
Kabul edilmiş bu arada istifası hayırlı uğurlu olsun.

Ama farklı bi durum o sonuç itibariyle basketbol da zaten şampiyonaya katılacağı bilindiği için son maçlar önemsizdi bizim açımızdan ve o kadar kasılmadı yoksa farklı olurdu durum

Dünya Kupası Türkiye de yapılsa bırak Fatih Terim'i sen , ben kermit üçümüz takımın başında olalım yine yarı final görürdük o üstün gazla :D
Sosyal ağlarda paylaş

fatih terim galaksinin gelmiş geçmiş en yeteneksiz teknik adamıdır.
ha bide bi tane gereksiz kişi çıkmış şey yazmış
tw liğin verdiği cesaretten dolayı saçmalamış yazmış galiba.
fatih terime kötü demenin twlikle ne alakası var cahil adam.
benim düşüncem bu sen ne dersen de sanane istediğimi söylerim burda kurallara uyarak. fatih terim en kötü
çok kötü
ingilizcede bile kötü adam
Sosyal ağlarda paylaş

Düşüncenin tw likle tabiki bi alakası yok ama inadına 100 kere aynı seyi yazıp sanki insanları sinir etmeye çalsıyormussun gibi bi hava var yazılarında hiç bi argüman sunmadan ft nin hiç bi emegi yok ft çok kötü td ft öle ft böle diye kafadan 10 mesajın var bu topicte bilmem anlatabiliyormuyum derdimi.
Sosyal ağlarda paylaş

Aklı olan ve kendine güvenen adam Almanya varken Türkiye'yi seçmez.

Bir kere çok daha göz önünde, çok daha başarılı, çok daha stabil, çok daha profesyönel, çok daha düzgün Türkiye'ye göre. Üstelik marka değeri olarak daha üstte. Kendine güvenip oraya giriyorsa, o takımda oynayabileceğini söylüyorsa gitsin tabii. Futbolcunun değerine de çok daha fazla şey katıyor, daha çok parlatıyor. Üstelik de daha çok şey öğrenebilir kendini geliştirme açısından da daha iyi. Adam burada Emre'yle oynayacağına orada Ballack'la oynayacak yani.

Manevi değer derseniz (ki bence profesyönel hayatta "çok fazla" aranmamalı), adam orada doğmuş, ekmeğini oradan kazanıyor, futbol eğitimini orada almış, futbola orada başlamış, babası oradan para kazanıyor, altyapısını orası vermiş, şu an maaşını orada alıyor, haliyle bir gönül borcu varsa o da Türkiye'ye değil Almanya'ya.

Ha ama adam kendine güvenmiyorsa ya da çok yetenekli değilse orada oynayacak kapasitesi yoksa zaten hiç yoktan iyidir diye gelir Türkiye'ye. Türk asıllısını geçtim hiçbir aslı yokken Deco'yu bile getirir Portekiz'de oynatırsın Brezilya'da zaten oynayamaz diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...