hyde Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 gercekten ınsan aradıgı kısıyı neye gore secer dıs gorunus onemlı degıl dıyen vyoktur sanırım
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Saç Ten rengi Göz rengi ve Kişilik (en sona yazdım çünkü bu assolist :)) mesela bana Mavi saçlı Kar beyaz tenli Kırmızı gözlü ( bkz. Ayanami Rei Neon Genesis Evangelion:)) donuk bir kişiliği ola bir kız bul evlilikle ilgili düşüncelerimi yeniden gözden geçiririm ama olmazsa Kızıl şaç Beyaz ten (VAZGEÇMEM) Göz önemli değil Kişilik Ya aşırı canlı yada Aşırı sakin olsun yani biraz uç olsun[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Ah ya özlemişim karı kız muhabbetlerini hadi devam. :D[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace.....
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Ya harbi baymadınız mı bu muhabbetten ya. :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry...
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Kız olsunda nolursa olsun. Yok yok en iisi ii kız olsun ya dış görünüşte önemli ama beni ortamlarda rezil etmesin yeterli... nerde nasıl oturacağını bilsin.[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 güsel olsun, frp yapsın (oeh) metal dinlesin bide beni seviyo olması lazım ki burda kaybediyom işte...[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 said: Epxmadcat, 01 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: Ah ya özlemişim karı kız muhabbetlerini hadi devam. :D Tam gaZ!!!!!!![signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 duruma gore degısı bu kız arkadas hadısesı[signature][hline]''Bacaklarından akacak oluk oluk Doğmamış milyonlarca çocuklarım" Teoman'nın Düş Atlı Parçasından Bi Söz....
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 bıçak atarım, kanlıysa tamam..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 said: Solonor, 01 Temmuz 2004 23:19 tarihinde demiş ki: Ya harbi baymadınız mı bu muhabbetten ya. :) [signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C.
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 gönlümü hoş tutsun benim gözümde hoş olsun yeter gerisi hikaye[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Bitse de gitsek...
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Xtreme ve sıkı olmak zorunda... Yeri geldimi bana karşı çıkıp kafa atabilecek kadar romantik,yeri geldimi evde duygusal bir film izlerken ağlayacak kadar melek olmak zorunda... Kimse dememiş mi?Ben diyeyim; DIŞ GÖRÜNÜŞÜN ÖNEMİ Fos... Zaten birinci madde geldimi,gerisi gelir...ehe[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
Obscura Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 çok şey istemesın periyodik aralıklarla benı sewıomusun demesın paranoya yapmasın yeter az bişi güzsel olsun insancıl olsun[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz..
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 insan mal olursa, saç boyasından başka konuşabileceği bişey yoksa dünya güzeli olsa katlanılmaz.. (Var böyleleri)[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell.
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 işte paticik ağır ağır eski kondisyonuna geri dönüyor! bel, göğüs, ve kalça ölçüsüne göre seçiyorum ben[signature][hline]KEDIDIR KEDI !
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Önce dişlerini kontrol ederim. Sonra saçların bit var mı diye bakarım. Yüz metreyi de on saniyede koşuyorsa alırım. Yoksa ortada kalır o kız zaten uğraşamam
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Bazı arkadaşlarım kız arkadaşlarına hatlarını veriyorlar cep telefonuna gelen mesajları okuyorlar. Msn listesine Icq listesine bakıyorlar ve e-mail şifrelerini bilip her dakika kontrol ediyorlar. Yazık yazık çok vahim diyesim geliyor. O arkadaşlarımla artık sık görüşmüyorum :)[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 kafasına vururum tok ses gelırse salla yere yıgılırsa gene salla
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 said: Sam, 02 Temmuz 2004 00:12 tarihinde demiş ki: bıçak atarım, kanlıysa tamam.. lol:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Kesinlikle uzun boylu olması lazım.Burnu güsel olması lasım.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. The Lost Age Who is that ?[/i]
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 oooo piti pitiii ...[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Ya şimdi aklıma geldi niye hep biz kız arkadaşımızı seçiyoruz karpuz seçer gibi? Onlar neden seçemiyor bizi?[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Malkor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Onlar seni seçerse Fantezi olur . sen kızı seçicen ki , bırakırken kolay olur .
555 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 yooo bizde gayet seçeriz;p[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Zlorwf'u çok seviyorum!
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 ben seçme ve seçilme hakkımı kullanmak istiyorum[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Bitse de gitsek...
Öne çıkan mesajlar