proggorp Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=zt0UuNpUqK4 yatıyorum ben. herkese başarılar. iyi olan kazansın. herkes başaracak ama iyi olan kazanacak evet. may the force be with us. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 mulgear6 said: o degil de sakalla girmek sorun olur mu? kimlik ve müdavili şeylerimin hiçbirinde yok sakal kessem mi acaba yanları 5 ayda uzattın da kıyamıyo musun, kes gitsin işte bu arada benim kimlikte lise 1'de çekilmiş fotoğrafım var sakalsız ve kısa saçlı öss giriş belgemde uzun saçlı sakallı ve gözlüklüyüm garanti olsun diye üniversiteden aldığım eski öğrenci kartlarımı da götürücem sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Bişey olmaz sakal çok tipin değişmediyse gözlere falan bakınca anlaşılır. Başarılar herkese arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 sınav kaç saat sürüyodu lan askdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 12.40da biticek of ben de çıkıyım yavastan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 oha 2 saat 40 dakka mı sürüyodu 2 saat diye kalmış benim aklımda iyi gidip bi 40 dk uyurum avans veririm gençlere ahı ahı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 hadi kolay gelsin gencler, zihin acikligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 teşekkürler akila sayerosa da baya başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 flaş giriyosa ona da başarı diliyim bari =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 MADBOY'a da başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 bnde giriyorum mlsf :/ herkese başarılar patiden bir mühendis bi doktor çıkcak alırsınız bu sınavı rahat olun gogo go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 herkese bol şans, yavuza ekstra bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 herkeze bol şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 beyler derece bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 önümde 40 yaşlarında bi adam vardı. 2 saat çözdü çözdü verdi sora, hiçbi şıkkı işaretlememiş cevap kağıdında. kadın diyor işaretlemeniz lazım bunları, "meeeh" diyor adam çıkıp gidiyor. vay anasını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Ahahaha evet sınav nabız kontrol ilk bilgileri alalım nasıldı sınav kolay mıydı sorular? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Kardeşim biraz önce çıktı da, telefon açtım kötüydü diyor, anlamadım gitti; 460 470 arası yapıyordu denemelerde falan, sabah akşam çalışıyor, kötü geçti diyor şimdi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 fen bilimi adına gördüğüm en son eğitimin 5 yıl önce olduğunu düşünürsem ve fen bölümünden yinede 6-7 kadar soru yapabildiğimi düşünürsem, kolaydı lan. Özellikle hazırlanan arkadaşlar için daha da kolaydır muhtemelen. ben spor olsun diye girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 deadwoll said: Kardeşim biraz önce çıktı da, telefon açtım kötüydü diyor, anlamadım gitti; 460 470 arası yapıyordu denemelerde falan, sabah akşam çalışıyor, kötü geçti diyor şimdi de. Belki de o öyle sanıyodur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Turkiye birincisi olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 türkçe 3 boş matematik 3 boş fen 1 boş sosyal 15 boş filan sanırım 130 net civarı olucak mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 bide yaptığın yanlışlar var 100 net anca çıkar. yeto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar