Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 bence sen alinmadan sat bobregi. harcini odersin mis gibi. adamlar yolunu kesince de bobrek gg abi dersin hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 bu yaşta böbreği napıcam alsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 öyle deme aga, böbrek en çok üniversitede lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Devletten tıp kazanamadım. Kıbrıs Tıp'a giderim sanırım. Ya da Bilkent Hukuk'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 kazandım mı lan şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 melikşah universitesini zorlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 GERGE said: Devletten tıp kazanamadım. Kıbrıs Tıp'a giderim sanırım. Ya da Bilkent Hukuk'a. aha, sen kaç yaşındasın gerge yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 okumanın yaşımı olur 24 yaşında 3. sınavımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Oha ben 25 yaşında master yapmaya üşeniyorum, siz ÖSS ile okuyacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 okumanın yaşı 6-26. gerisi..sorry dud. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 napsınlar okumasınlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 iş güç daha önemli. çalışsınlar evlerine baksınlar o yaştan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 30 yaşımdayım diye bu aşağılama nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 23 oluyorum. İstanbul İktisat'ı bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 GERGE said: 23 oluyorum. İstanbul İktisat'ı bıraktım. devletten tıpı kazanamadığın nasıl kesin ? artık sistem böle mi bilmiyorum ondan soruyorum. istediğin yer olur işalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Sıralama. Devlet ilk 10.000 alıyor. 29.000 ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Y-DİL-1 --- --- 469,757 0003471 gibi bişey almışım ne diyosunuz? varmı anlayan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 hacettepeyi kazanacak olanlara yer iş elektrik su olarak geri dönebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 GERGE said: Sıralama. Devlet ilk 10.000 alıyor. 29.000 ben. abi! hayır şunu anlamıyorum önceden yüzdelik dilim vardı, oradan bakıp tahmin yapılıdı.. şimdi onu kaldırmışlar.. sabah sabah uyadırdılar beni "bizim çocuk böle yapmış, ne olur" diye.. "gol olur" da diyemedim.. yüzdelik dilim yerine sıralamalara mı bakıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 sıralamaya bakın diyolar, maksimum 1-2k fazlasını yazın 10k ya kadarda - sini yazın diyolar tercihlere mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 dasaaa said: GERGE said: Sıralama. Devlet ilk 10.000 alıyor. 29.000 ben. abi! hayır şunu anlamıyorum önceden yüzdelik dilim vardı, oradan bakıp tahmin yapılıdı.. şimdi onu kaldırmışlar.. sabah sabah uyadırdılar beni "bizim çocuk böle yapmış, ne olur" diye.. "gol olur" da diyemedim.. yüzdelik dilim yerine sıralamalara mı bakıyoruz?türkiye sırası abi. istediği bölümlerin geçen sene aldığın taban sıraya bakıp tercih yapın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 ee. ikinci soru; geçen senenin sıralamaları bir yerde var mı peki? ben kendim öss'ye ggirdiğimde bi 10sene önceydi herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 istediğin yerleri yaz işte isteme sırana göre. sallayın sıralamayı puanı. 30 tane mi ne tercih yok mu ztn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 dasaaa said: ee. ikinci soru; geçen senenin sıralamaları bir yerde var mı peki? ben kendim öss'ye ggirdiğimde bi 10sene önceydi herhalde.. dershaneler veriyo o kitapçıklardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 bütün dershanelerin sitelerinde var, ayrıca ösym'nin sitesinde de var geçen sene bölümler en son kaçıncıyı almış falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar