Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YGS-LYS, Başlangıç nabız kontrol

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
inprc said:

meşhur ingiliz öss modelindeki mat sorularına burdan bakabilirsiniz
bizim sınavlarmı yoksa bu mu iyi karar sizin.

http://www.gcsemathspastpapers.com/gcse-maths-past-papers-questions.htm

bence böyle olmalı, sadece genel bilgi ölçmeli öss de.
ahah bide hesap makinesi serbestmiş.

bi dakka bide ben higher ranke bakıyomuşum foundationa bakın :D bizim 3. sınıflar yapar onları
Mesaj tarihi:
bi de extended curriculum -uzatılmış müfredat- yani adamların en iyi kuru için olan sınav varmış. Ama onda bile çok temel şeyler var ve soru sayısı çok az.
Mesaj tarihi:
-Dark_Angel- said:

Evet bş garip bazen gtüm tutuşuyor lan olmıcak diye bazende olucak lan diyorum. Ygsde 13kyım, geçensene 15kyla almış galiba. Da herşey değişken, bakalım.

ohoo millet ucmus kanatlanmis. bakalim yatiyorum ben simdi, yarin fizik mi bana girecek ben mi fizige girecegim tam kestiremiyorum, kimya ve biyoloji umdugum gibi gecer diye dusunuyorum ama. simdiden gireceklere basarilar, hayirlisi bakalim.
Mesaj tarihi:
milliyette böyle diyor:
----
Yarımağan, sınav değerlendirme işlemlerinin sürdüğünü belirtti. LYS sonuçlarını bu hafta açıklamak için çalıştıklarını kaydeden Yarımağan, "En erken perşembe günü açıklarız, perşembe gününden önce olmaz" dedi.
----
haydi bakalım
Mesaj tarihi:
hmmpff..

benim de yeğen okul seçicek diye bana baskı yapıyorlar. çok iyi gelmez puanı, özel okul bakıcaklar ama ben de bol bol yardım isteyeceğim sanırım istanbuldaki özel okullar için..

en azından buradan o okullarda okuyan öğrencilere ulaşma şansı var..
Mesaj tarihi:
ulan bakamıyorum isteğiniz dogrultusunda gösterilmiyor diyor ahahah

başvururken öyle birşey varmıydı internetten yaptım başvuruyu ztn hey allam
Mesaj tarihi:
Yerleştirme sıralarını gösteren bir ste var mı geçen senelerin falan? Kardeşim ondan 1 bundan 2 yanlış falan yapmış ilk 10000'e zor girmiş ona rağmen, heralde toplama çıkartma falan sormuşlar bu sene.

Doğru tercih vs. açılmıyor, ösymnin de serverleri çökmüş lol.
  • Yeni Oluştur...