yav Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 abi bu ne bizim sbs 6.sınıflar daha zordur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
afal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 inprc said: meşhur ingiliz öss modelindeki mat sorularına burdan bakabilirsiniz bizim sınavlarmı yoksa bu mu iyi karar sizin. http://www.gcsemathspastpapers.com/gcse-maths-past-papers-questions.htm bence böyle olmalı, sadece genel bilgi ölçmeli öss de. ahah bide hesap makinesi serbestmiş. bi dakka bide ben higher ranke bakıyomuşum foundationa bakın :D bizim 3. sınıflar yapar onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
afal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 bi de extended curriculum -uzatılmış müfredat- yani adamların en iyi kuru için olan sınav varmış. Ama onda bile çok temel şeyler var ve soru sayısı çok az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 -Dark_Angel- said: Evet bş garip bazen gtüm tutuşuyor lan olmıcak diye bazende olucak lan diyorum. Ygsde 13kyım, geçensene 15kyla almış galiba. Da herşey değişken, bakalım. ohoo millet ucmus kanatlanmis. bakalim yatiyorum ben simdi, yarin fizik mi bana girecek ben mi fizige girecegim tam kestiremiyorum, kimya ve biyoloji umdugum gibi gecer diye dusunuyorum ama. simdiden gireceklere basarilar, hayirlisi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 tercihler nasıl yapılacak bilen var mı? bizim bir tanıdık var şehir dışına çıkacakmış da gittiği yerden yapabilir mi kendisi veya orada bir okula mı gitmesi gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 bilgisyardan yapılıyordur işallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 tercihi geçtim de sonuçları erken açıklasalar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Şimdi yarın sonuçlar açıklanıyor mu ? Ben net bi bilgi bulamadım nette heryer farklı birşey sölüyor, kaçında açıklancak bu sonuçlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 15ine kadar açıklanıyor kesin denmiş ama bencede yarın açıklanıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 yarın mı acıklanıyomuş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 milliyette böyle diyor: ---- Yarımağan, sınav değerlendirme işlemlerinin sürdüğünü belirtti. LYS sonuçlarını bu hafta açıklamak için çalıştıklarını kaydeden Yarımağan, "En erken perşembe günü açıklarız, perşembe gününden önce olmaz" dedi. ---- haydi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 puana göre nası bakcaz nereye oluyor falan diye bi link atabilir misiniz ünilerin puanlarını vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 hmmpff.. benim de yeğen okul seçicek diye bana baskı yapıyorlar. çok iyi gelmez puanı, özel okul bakıcaklar ama ben de bol bol yardım isteyeceğim sanırım istanbuldaki özel okullar için.. en azından buradan o okullarda okuyan öğrencilere ulaşma şansı var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Geçmiş olsun herkese. Açıklanmış galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 beklediğimden iyi geldi lan, bi de istediğim yere girersem oyoyoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 aha ts1 de 11bin küsürüm benim de bekledigimden iyi geldi okul puanı eklenmesee 9500.yim AK böle sistemin 3 bin kişi geri attı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 ulan bakamıyorum isteğiniz dogrultusunda gösterilmiyor diyor ahahah başvururken öyle birşey varmıydı internetten yaptım başvuruyu ztn hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Saeros said: beklediğimden iyi geldi lan, bi de istediğim yere girersem oyoyoy abi sen kaç yaşındasın ne öss si ne istediğin yeri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Yerleştirme sıralarını gösteren bir ste var mı geçen senelerin falan? Kardeşim ondan 1 bundan 2 yanlış falan yapmış ilk 10000'e zor girmiş ona rağmen, heralde toplama çıkartma falan sormuşlar bu sene. Doğru tercih vs. açılmıyor, ösymnin de serverleri çökmüş lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 sipeyskeyk said: Saeros said: beklediğimden iyi geldi lan, bi de istediğim yere girersem oyoyoy abi sen kaç yaşındasın ne öss si ne istediğin yeri? 28 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 saeros nereyi istiyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 sonuc kagıdı ne zaman geliyor ulan 3. girişim ilk defa umutluydum ondada bakamıorum sonuçlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 484 nası bir puandır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 7thBreath said: saeros nereyi istiyosun ? bilgi sinema istiyorum %50 burslu ama bu yaşta oraya adapte olabilir miyim bilmem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 dolapderede böbreğini alırlar yavuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar