Necro Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Besmeleyle ; http://www.fem.com.tr/Puanmatik.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 521 geliyor tahmini DİL-1'den. Matematiğe bakmadım kötüyse fen tamamen boşlarım bu hafta diye. Seneye en kötü ihtimalle Hacettepe Amerikan Kültürü ve Edebiyatı'nda göreceksiniz beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 4 yanlıs bir dogruyu goturuo mu hala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mat2 agir fail, geometri ise eh iste herhalde 23 24 net falan cikar. Toplamda 45 net falan bulurum herhalde en en en en iyi ihtimalle, facia yani. Yabanci dilde ise peder cagirdi ancak 56. sorudan itibaren 80'e kadar bakabildim, 78'de yanlisim var birtek, gerisi dogruydu, 56. sorudan oncesini ise bilmiyorum, ortaliga dustugunde bakacagim insallah. Haftaya edebiyat ve fen'de dokturmek umuduyla, herkese yine basarilar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 ygs ile birlikte tahmini bir 350 puanım oluyor yabancı dil.bi boka girebilir miyim özel devlet farketmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Ortalığa düstü ösymden bakabilirsin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 okul puanları var mı osym de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Bilkent Amerikan Kültürü ve Edebiyatı'na bile girersin paralı. En iyi bölüm AKE bence dildeki. Umarım fende bir 80 net yapar tıba giderim ama en azından gidecek bir yerim var :) Hangi bölümü istiyorsun söyle, onlara bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 mat 3 boş 1 yanlış (yada 2 yanlıs) geo 5 boş yanlış yok galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 buldum pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 bilkente nasıl gidiyim burdan :) ingiliz dili edebiyatı olcak sanırım devlete belki kıç zoruyla kurtarır da yeditepe falan rahat giriyorum geçen senenin taban puanları çok degişmeşse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 GERGE said: Bilkent Amerikan Kültürü ve Edebiyatı'na bile girersin paralı. En iyi bölüm AKE bence dildeki. Umarım fende bir 80 net yapar tıba giderim ama en azından gidecek bir yerim var :) Hangi bölümü istiyorsun söyle, onlara bakayım. boşver tıpı zaten ya çok uzun iş sana edebi çevirmenlik yakışır :P AKE niye en iyi bölüm dildeki? merak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Ders programı: 300 yıllık metinler yerine modern şeylerin incelenmesi, Amerikan sineması ve tiyatrosunu da incelemesi, mitoloji üzerine dersleri olması, Amerikan müziğini dahi incelemesi (Philip Glass abi), postmodernizm gibi şeyler üzerine bile dersler açılabilmesi, popüler kültür üzerine ve siyaset üzerine dersleri olması, kapsamlı tarih dersleri olması, eleştiriye özel önem vermesi, dilbilime pek bulaşması... Yeterli mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mat 10 boş 3-4 yanlış. Geo 3 boş 2 yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Bizim arkadaşın ingilizceden 4 yanlışı çıkmış, hacettepe çevirmenlik zor diyor, ben oha diye üsteliyorum da, gerçekten öyle mi? Bilkente falan giren adamlar ne yapıyor abi o zaman 80/80 üstüne 120/120 YGS mi yapıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Dil sınavında full çeken 1000 kişi olduğu için en iyi bölümler için 4 yanlış epey fazla kaçıyor evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Nerde full çeken 1000 kişi var abi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 lan o dil sınavından full çektim girdiğim sene ne işe yaradı hiçbirşey :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 abi 8-9 yanlışla deuya falan giren arkadaşlarım oldu benim geçen sene, herkes full çekiyor falan hikaye. 71.25 yapmışım ben de mesela. bi yerlere girilir mi ki bunla mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 http://www.korfez.com.tr/yaklasik/ Hesapla buradan işte. Alan dışı 521 dedi bana, girebiliyorum istediğim yere. Tıp olsa keşke ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Dur bir. İlk 1000'e giren adaylar alan içi sayılıyordu, şimdi aklıma geldi. 463 ham geliyor bana, baktığıma göre 300-400 arası birşey oluyorum ben. Öyleyse alan içi hesaplaancak puanım :) 532 puan gibi birşey gelecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 alan dışı 503 oluyormuş benim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Bana gereken 518 zaten. Alan dışı da içi de oluyor gibi. Ama matematik tıp için %13 etkiliyor sadece. Geometri de iyi. Fende kurtarma ihtimalim var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Gerge o verdiğin linkte AOBP yerine neyi yazıyoruz diploma ortalamasımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Katsayı ile çarpılan sayı varya, onu yazıyorsun. Bu yılki yeni sayılar değil. Eskileri. Benim 89-90 arası değişiyorlardı İktisat fakültesine girdiğimde 89 yazdım mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar