DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ygs 3 veya 4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 iyi o zaman en yüksek 3-4 de yapmışm ben zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 abi heryerde yazıyor bu puanını alıp bişi yapmıcaklar. Önemli olan netlerin. ygs netleriyle, lys netlerini birlikte alıp senin dil puanını vericekler. hangi dil puanından bölüm seçeceğine bak, sonra o dil puanı için aldığın netlerin etkisine bak, heryerde tabloları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 bende ygs 3 ve 4 ten yuksek ypatım ve lys de ingilizce için kasıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ygs1-2 403 vs. yaptığı için ağlayan birisi ile karşılaştım bugün, lütfen şu salağın ağızını burununu kırın görürseniz, çok sinirlendim. ne egolomanyaklar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Ben dahil bayagi bir arkadas da beklediginden dusuk puan aldi, lys icin bu haftaicinden itibaren kapaniyorum ben misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 başvurusu ne zaman.netten nasıl yapıyoruz mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 GERGE said: ygs 2 - 448,6 - 8200 451,8 hesaplamıştım ben. Eğer aynı şekilde ilerlersem tıp fakültesine girerim artık :) Hatta puanı yükseltip Eskişehir'e bile girebilirim belki. Hadi hayırlısı. Rahatladım ama. En azından bir Fatih Tıp'a girerim sanırım LYS kötü geçerse. lys kötü geçerse hiç bi yere giremezsin hacı.her şey lys.15 000 arkadaşların gelip geçerse hatta lys de nasıl geçti deme yani %40 abi çok fazla olaylayı hikaye oldu.ben bile korkmaya başladım aehuasdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 -Dark_Angel- said: 11 Apr 2010, 17:55 Valla felsefe gereksiz kasıntıydı.Ben hesapladım puanımı [b]441 oluyor.[/b] Türkçenin hepsini kontrol etmedim sadece emin olamadıgım 4-5 soruya baktım hepsi doğruydu. 1 boşum var 3de yanlış olsa dedim ki yoktur o kadar 440 oluyo. Matda 1 yanlış. Fen 5 yanlış 2 boş. Sosyaldede 25 yaptım 7si yanlış olsa diye hesapladım. İyi gibi baya yani bakalım. Hedefim İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Elektrik ve Elektrik Mühendisliği. Geçen sene ilk 13000den almış en son bakalım :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 şimdi ben yabancı dile giricem sadaece.para yatırırken neye giriceğimizi soruyorlar mı ? kaç para bi tanesi.ulan tecrübeli acemiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Tanesi 20 TL. Birşey sormuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Ben kayıt olurken ikisi için de para yatırmıştım, yds için şimdi baştan mı kayıt olucam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 o zaman bi 60 lira yatırayım ben turkce sosyalede girerim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Para yatır. Kayıt merkezine git, hangi sınavlara girmek istediğini söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Bir ****** anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 http://www.xn--sym-rna.gov.tr/Genel/dg.ashx?DIL=1&BELGEANAH=35600&DOSYAISIM=2010_LYS_Aday_Izyol.pdf Ne biçim oldu bu adres böyle??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ösym.gov.tr yazdığımızda siteye girebilmemiz için o alan adını almışlar. Ö'nün gavur alfabesindeki karşılığı öyle bişey demek ki :P Duymuştum bu türkçe karakterlerin tarayıcıda çalışması için garip alan adlarına gerek duyulduğunu fakat yapan bir yeri ilk defa görüyorum. Mantıksız sayılmaz aslında. Koca kurum, kendi öz harfleriyle yazılamıcak mı caaanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Bu ne lan baktım tc kimlikten çıkıyo http://www.facebook.com/photo.php?pid=81772&id=100000855864478 görme engelliymiş galiba ondan öyleymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 1 ay sonra sinavlar basliyor biktim artik, olsa da kurtulsam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Zaten sonuncu olmuşun neyden kurtuluyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Olm lan, sınav geldi ühühühü. Ben hala 380-390 yapıyorum wtf. MF4 den 430 almam lazım en az. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 başvuru kağıtları ne zaman gelcek //küfür etmeyin lan ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 aynı durum dgs için bende de geçerli. 285 falan yapmam lazım 270'in üstüne çıkamadım hiç :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Diamor said: başvuru kağıtları ne zaman gelcek //küfür etmeyin lan ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 başvuru kağıdı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar