Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YGS-LYS, Başlangıç nabız kontrol

Reksa

Öne çıkan mesajlar

GERGE said:

ygs 2 - 448,6 - 8200

451,8 hesaplamıştım ben. Eğer aynı şekilde ilerlersem tıp fakültesine girerim artık :) Hatta puanı yükseltip Eskişehir'e bile girebilirim belki. Hadi hayırlısı.

Rahatladım ama. En azından bir Fatih Tıp'a girerim sanırım LYS kötü geçerse.

lys kötü geçerse hiç bi yere giremezsin hacı.her şey lys.15 000 arkadaşların gelip geçerse hatta lys de nasıl geçti deme yani %40 abi çok fazla olaylayı hikaye oldu.ben bile korkmaya başladım aehuasdfh
Sosyal ağlarda paylaş

-Dark_Angel- said:

11 Apr 2010, 17:55
Valla felsefe gereksiz kasıntıydı.

Ben hesapladım puanımı [b]441 oluyor.[/b] Türkçenin hepsini kontrol etmedim sadece emin olamadıgım 4-5 soruya baktım hepsi doğruydu. 1 boşum var 3de yanlış olsa dedim ki yoktur o kadar 440 oluyo. Matda 1 yanlış. Fen 5 yanlış 2 boş. Sosyaldede 25 yaptım 7si yanlış olsa diye hesapladım. İyi gibi baya yani bakalım.

Hedefim İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Elektrik ve Elektrik Mühendisliği. Geçen sene ilk 13000den almış en son bakalım :s
Sosyal ağlarda paylaş

ösym.gov.tr yazdığımızda siteye girebilmemiz için o alan adını almışlar.

Ö'nün gavur alfabesindeki karşılığı öyle bişey demek ki :P

Duymuştum bu türkçe karakterlerin tarayıcıda çalışması için garip alan adlarına gerek duyulduğunu fakat yapan bir yeri ilk defa görüyorum. Mantıksız sayılmaz aslında. Koca kurum, kendi öz harfleriyle yazılamıcak mı caaanım
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...