-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Valla felsefe gereksiz kasıntıydı. Ben hesapladım puanımı 441 oluyor. Türkçenin hepsini kontrol etmedim sadece emin olamadıgım 4-5 soruya baktım hepsi doğruydu. 1 boşum var 3de yanlış olsa dedim ki yoktur o kadar 440 oluyo. Matda 1 yanlış. Fen 5 yanlış 2 boş. Sosyaldede 25 yaptım 7si yanlış olsa diye hesapladım. İyi gibi baya yani bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 proggorp said: bu soru nasıl olucak? kesinlikle c degil de, moralim bozuk olmasa anlatırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Öylesine girdim de Mat 1 boş gerisi doğru. Türkçe full, sosyal 2 yanlış. fen 5 tane yaptım. yaşım geç olmasa hukuk okurdum da gg artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 7thBreath said: proggorp said: bu soru nasıl olucak? kesinlikle c degil de, moralim bozuk olmasa anlatırdım. oha nasıl e olur o soru ya, çok saçma ben de c yapmıştım bu arada, "en mantıklısı bu" diyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 proggorp said: bu soru nasıl olucak? açıklamak isterdim ama bende c dedim sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Ben de C dedim ona. Çoğunluğu sağlayıp cevabını değiştirtelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 biraz önce dershanede sosyali sürekli full yapan tarih delisi bir arkadaşın sınavda sosyali yapamadığını öğrendim şimdi benim sosyal çok kolay geçti, girdi dediğime bakmayın da bunlar mı panik yapıyor yoksa hangi soruya baksam doğru cevabı benim cevapladığım yanıtlar çıkıyor ben mi panikledim anlamadım. eğer tahmin ettiğim gibi çıkarsa ya çok kötü bir not gelecek 100 gibi, ya da süper bir not gelecek. gerçi fen ve matta 20-30 tane boş var ama... kafam karışık açıkçası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 olm sınavın % 50 si yanlış yaptıysa iptal ediliyomuş soru :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Saeros said: 7thBreath said: proggorp said: bu soru nasıl olucak? kesinlikle c degil de, moralim bozuk olmasa anlatırdım. oha nasıl e olur o soru ya, çok saçma ben de c yapmıştım bu arada, "en mantıklısı bu" diyerek nasıl kesinlikle değil ya? düz mermere bakarak zaman geçireceğine heykeli yapmaya başlamalıydı diyor. demek ki sanatçının görevi yeni form vermek. değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 O soruyu galiba millet kimyadaki Michelangelo sorusunu çözsün diye koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 naraso said: olm sınavın % 50 si yanlış yaptıysa iptal ediliyomuş soru :P öyle bişey varsa yakalayabiliriz çoğunluğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 matematikte hatalı soru varmış lan SAMANYOLU ANA HABER ASRIN SINAVINDA ŞOK BELGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ona bende c dedim yök sınavsız giriş diyor ne ayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 abi tahta ısıyı iletmez diye soru varmış abv sokayım böyle işe ya nasıl mal gibi çözdüysem of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 topicte; "yarısında çıktım, beğenmedim sınavı" "yönetmenin en kötü sınavıydı. ilk kez bir sınavda uyudum. rezalet." dendi mi? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 pfff benim baya yanlış var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 o değilde ben sınava mezunlarla girdim böyle böyle herifler geldi saçlar at gibi bi adam vardı böyle tüm sınav boyunca tüm surat kasları kasık biçimde oturdu ahaha çalışsam yapardım, ah ah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 lise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 proggorp said: Saeros said: 7thBreath said: proggorp said: bu soru nasıl olucak? kesinlikle c degil de, moralim bozuk olmasa anlatırdım. oha nasıl e olur o soru ya, çok saçma ben de c yapmıştım bu arada, "en mantıklısı bu" diyerek nasıl kesinlikle değil ya? düz mermere bakarak zaman geçireceğine heykeli yapmaya başlamalıydı diyor. demek ki sanatçının görevi yeni form vermek. değil mi? Ne saçma bi soru gene ya geçen sene de bunun gibi 3-4 tane vardı türkçe'de bir soru için özellikle hâla âlasıyla tartışırım yani pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ya bu YGS yi (isme bakh allaasen) netten bulabilir miyiz pdf vb.? edit: buldum sanirim bu http://ygs2010-sorular.osym.gov.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 yav said: proggorp said: Saeros said: 7thBreath said: proggorp said: bu soru nasıl olucak? kesinlikle c degil de, moralim bozuk olmasa anlatırdım. oha nasıl e olur o soru ya, çok saçma ben de c yapmıştım bu arada, "en mantıklısı bu" diyerek nasıl kesinlikle değil ya? düz mermere bakarak zaman geçireceğine heykeli yapmaya başlamalıydı diyor. demek ki sanatçının görevi yeni form vermek. değil mi? Ne saçma bi soru gene ya geçen sene de bunun gibi 3-4 tane vardı türkçe'de bir soru için özellikle hâla âlasıyla tartışırım yani pff bu soru hakkında düşünmüştüm bayağı ve e yi işaretlemiştim, sizde ne alaka allah aşkında c yle ne alakası var, parçaya göre düşünmelisiniz. yoksa tabii ki sanatçıya göre kimisi idealini gerçekleştirir kimisi para kazanır. neyse uzar gider bu konu ben doğruyu işaretlemişim sevindim asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ben o soruda dalmışım bi ara bişi düşünüodm sonra eee yeter lan die hayal güçlü şıkkı işaretleyip geçmiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Malzeme ve sinirli etkinlik sanirim OSYM suradan buna boyle bir anlam bicmis Oysa ki daha once yapmasi gerekirdi filan diyor ya orda Sinirliyi ordan pay bicmisler gibime geldi bu yuzden cevabi E olarak kabul etmisler.. Ama simdi Felsefede bir tek dogru yoktur ki seninde verdigin cevap dogru duruyor yani yeni bir form yaratmak..Ama dunyada herzaman oldugu gibi Kurallari Koyanlar Kurallara bagli kalmadan hareket edebilirler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starforsaken Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 kimsenin aşağı yukarı puan söyleyesi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 BEYLER HACETTEPE TIP KAZANDIM ama uludağ makineye devam edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar