Reksa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ben hazırlanıyorum. ali osman sönmez teknik lisesi'nde okuyorum. hedef liman işletmeciliği veya gazete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ben varım okumuyorum ama giricem hedefler büyük ilk başta hukuk istiyorum nisan ayında 2 yıllık fermantasyon ekim ayında açıköğretim işletme olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ben de gircem sınava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ben de gircem :P hazırlanmadan ve kırık aobp ile 20bininci falan olursam yaparım tercih eheh başarılar hepinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ben giricem. fizik hedehödö filan da görüceksiniz diyolar, korkuyorum onun dışında aynı gibi, tek fark bu sefer dersleri dinliyorum ehi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ben de giricem. 2 yıl önceki derecemi yakalarsam başka bir okula gidicem. sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 yeni sistemde kırılan puan eski sistemde 18 puan civarına denk geliyor. üşenmeyip fen2 kasarsam belki girerim.gerçi 30 soru olarak kalsa kasmaya gerek yoktu fakat 90 soruda adamı silkelerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 giriyoruz, geliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Yeni sistemde niye puan kırılıyor? Kendi alanını tercih edersen puan kırılma olmaması lazım. 5 sene sonra yeniden sınava girecem biraz noob kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Nosfe said: Yeni sistemde niye puan kırılıyor? Kendi alanını tercih edersen puan kırılma olmaması lazım. 5 sene sonra yeniden sınava girecem biraz noob kaldım. Aynen. Ve 18 puan olduğundan eminmisin, ben daha az diye biliyorum. Alanım Sayısal, EA girip Hukuk tercih edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrasoujai Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 bende gireceğim ama bu gidişle b.k kazanırım ders sevemiyom napayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 bu sene yerleşenlerden puan kırılıyor sadece. başka kimsede puan kırılma olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 yav said: ben de gircem :P hazırlanmadan ve kırık aobp ile 20bininci falan olursam yaparım tercih eheh başarılar hepinize +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Ben de giriyorum. Kızacaksınız ama, üç aydır çalışıyorum, daha zor birşey görmedim. Üviversiteden sonra kolay geliyor:) Seneye bu aralar Tıp okuyor olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 alandışı tercih yapınca puan kırılmıyo sadece geçen sene bi yere yerleşmiş olanların 100-500 arasında olan aobpsi 0.15 yerine 0.075 ile çarpılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 aobp etkisi yeni sistemle baya bi düşüyomuş öyle duydum bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Ben bu sene şubat gibi lisanstan mezun oluyorum, önümüzdeki ay ALES'e gireceğim, bir yandan da tarih edebiyat falan çalışmaya başlarım yakın zamanda; eğer endüstri müh. yüksek lisansına falan kapak atamazsam yemişim müfettişliğini, uzmanlığını; sanat tarihi okuyacağım. İçimde ukte kaç senedir. Babam evden atarsa da artık müzelerde, kütüphanelerde falan yatar kalkarım asdasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 GERGE said: Ben de giriyorum. Kızacaksınız ama, üç aydır çalışıyorum, daha zor birşey görmedim. Üviversiteden sonra kolay geliyor:) Seneye bu aralar Tıp okuyor olacağım. bu cümle türkçe'nin bir çıkmazı mı acaba? yoksa suç cümleyi kuranda mı? xD Nasıl denir ki doğru bir şekilde, şu an 2 anlamı da çıkartabiliyoruz eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 SodomVsGomore said: aobp etkisi yeni sistemle baya bi düşüyomuş öyle duydum bilgisi olan var mı? ahahaha üstteki postta açıklama yapmışım soru baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Bir edit yapabilmek için neler vermezdim! pogodi sende teşhir etme lütfen ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 pogodi said: alandışı tercih yapınca puan kırılmıyo sadece geçen sene bi yere yerleşmiş olanların 100-500 arasında olan aobpsi 0.15 yerine 0.075 ile çarpılıyo. Önceden etkisi %21 iken şuan %13 yeni sitemdeki puan türünde (bu sene yerleştiğim için) benden yaklaşık 32-33 puan felan kıracak.oda eski sistemde 18-20 puan civarına denk geliyor demiştim önceki postumda. Yani 20 puanda en az 50-15k arası kaydırır ki buda pek işlevli olmuyor.Bu sene girip sadece ham puan kasıp durumu görebiliriz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 yav said: GERGE said: Ben de giriyorum. Kızacaksınız ama, üç aydır çalışıyorum, daha zor birşey görmedim. Üviversiteden sonra kolay geliyor:) Seneye bu aralar Tıp okuyor olacağım. bu cümle türkçe'nin bir çıkmazı mı acaba? yoksa suç cümleyi kuranda mı? xD Nasıl denir ki doğru bir şekilde, şu an 2 anlamı da çıkartabiliyoruz eheh Orada kelime seçimi yanlış; daha, henüz anlamında ama iki anlamlı olduğundan henüzü kullanması gerekirdi. Anlatım bozukluğu da böylece düzeliyor. Çözüme ulaştıracak noktalama işareti göremedim. Ben gidip bir yüzümü yıkıyım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 @Frantic, kardeşimin dershanedeki veli toplantısına gittim geçen cumartesi, orada yeni sistem hakkında bilgilendirme yaptılar, sunumlarda özellikle yazıyordu öğrencinin bölümüne bağlı kalmadan istediği alanda tercih yapabileceği. Dershane de Final Dergisi Dershanesi, eğer koca kurum bu olayı yanlış anladı ve öğrencileri yanlış yönlendiriyorlarsa vay hallerine. Artık lisede bölüm seçmenin tek esprisi gireceğin sınavlara yönelik derslerin seçtiğin bölümde verilecek olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 :D haklısın benim aklıma gelmemişti. riziko ve türevi yarışmalardaki türkçe jürisi gibi konuşmuş deadwoll, helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Arkadaşlar ben AÖ Sosyoloji'ye girmek istiyom. Sadece YGS'ye girip geçmem yeterli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar