Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 19.30'da tüm kanallarda yayınlıycaklarmış.. Haberiniz olsun. Bakalım daha ne kadar komiklikler yapıcaz? aklıma gegen die wand geldi, nedense..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 12 Haziran 2004 13:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Tamam da bu Erdoğan kim? R.T.Erdoğan değildir heralde hehe[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 güzel yapmışlarsa çok eğlenceli bi reklam olabilir.[signature][hline][b]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.0 :::son mesajlar:::bilgisayar oyunları:::arama::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 harbi sunu biraz ac ciddi bir reklammi haberturktedi dallama haberlerdenmi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 erdoğan ne ki abi? türkiyenin yarısı ya yılmaz ya erdoğan zaten... Tayyipse süper komik olur heaheaheha[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Hmm bak Yılmaz Erdoğan olabilir :) Onun biraz top tepmişliği var[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 abicim gastede pepsi reklamı var.. televizyon ilavesinde de kanalların altında hep aynı şey yazıyor.. "Erdoğan Beckham'a Karşı" "Bu akşam 19.30'dan itibaren ekranlarda" Pepsi Logosu ya bunun nesini açabilirim? reklamlar bu kadar? Akşam 19.30'da yayınlıcaklar izliycez hep beraber..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 12 Haziran 2004 13:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Adam gibi adam reccep tayyib erdoğan yahu öyle bişey olursa ne biliim çok saçma olur açıkcası ...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: AutolycuS, 12 Haziran 2004 13:43 tarihinde demiş ki: Hmm bak Yılmaz Erdoğan olabilir :) Onun biraz top tepmişliği var r.t.e eskiden futbolcumuymuş neymiş, amatörmüş herhalde[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 12 Haziran 2004 13:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 abi o zaman bi adamı recep tayyip erdoğana benzetmişlerdir... öyle bişiydir yani[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Başbakan'ın futbolcu olduğunu herkes biliyor da onun Pepsi reklamında oynaması çok saçma (hatta ayıp) olur bence[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 cok merak ettım bende sımdı ha erdogan kım[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...'' Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 asıl ben beckham kim onu merak ediyorum :-P alakasız bi beckham alakasız bi erdoğan da koyabilirler :)[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Direk beckhamla direk erdoğan da olabilir aslında pepsi zengin :P bakalım neler olcak ya... pepsinin reklamları güzel de... Tadı kötü be anam...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 hehe Düşünsenize Tayyip Erdoğan Cıkcak FreeStyle Yapcak Tutcak Topu Ensesinde Şınav cekcek Faln :-P[signature][hline]So I'm Breaking the habit I'm breaking the habit I'm breaking the habit Tonight.. Lle maá quel Elándili RáVená Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 zuaha süper olur ke$ke tayyıp cıksa a$ırı komedı olur =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 tayyip hiç oynar mı pepsi reklamında, gider cola turca reklamında oynar :) gerçi belli de olmaz yani.[signature][hline]There's no place like 127.0.0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Hernekadar Türkiye'de işler yürümesi gerektiği gibi yürümesede ben bir ülkenin başbakanının bir rerklam filminde oynamasının etik açıdan çok büyük bir ayıp olacağını düşünüyorum.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 merak ettik ailecek du bakalım.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 tayyip değildir büyük ihtimal öyle bişi olsa çoktan medyaya yansımıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 tayyip nasıl çıkarki ülkerin ortağı her fırsatta cola turka reklamı yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Yılmaz Erdoğandır o[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Aaa gördüm bu reklamı ben. Sinemada sanırım. Süper reklamdı.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Birisi capture etsin bari.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Ederim böyle 640x480 ama nereye upload ediceksin :D birinin benden alıp paylaştırması lazm :D Illegal işler bunlar :P[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar