Gutshot Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Longshanks said: dk setini kafalık kurtarmış gibi asıl kafalık sıçmış gibi. kalanı güzel ama. bu set bende olsa kafalığı gizlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Gutshot said: Longshanks said: dk setini kafalık kurtarmış gibi asıl kafalık sıçmış gibi. kalanı güzel ama. bu set bende olsa kafalığı gizlerim. o_O setin en iyi parçası kafalık bariz abi naptın sen. kafalık olmadan bi olayı yok ki setin,dümdüz bi plate set işte :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 kermit said: resimlerde rogue seti hep human üzerinde denenmiş undead üzerinde yakışıklı durur bence demiştim ve öyle olmuş. süper duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 yahu ciddi ciddi T10 gelcekmi ya?? okadarmı artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 rogueları tasarlarken bariz tobiden esinlenmişler narutodaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 http://deathknight.info/wp-content/uploads/2008/07/vg2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Zuhaha tipe bak bu nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 O nası bir set. Giymeyin lan. Protesto edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Bi priest kaldı epic bişe çıksada kurtarsa durumu ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 puaaaaa locka bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 warlocks http://www.previews1.com/images/KKK.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Priest setleride bunun beyazı olsun tam olur hatta dur yapılmışı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Offf offf bu ne be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Mage'in bu setiyle WoW iyice Hero'ya benzemeye başladı, hayırlısı. F2P geliyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 ya bu blizzard armor tasarlama konusunda nasıl çalışıo anlamiom ki yani gidip dizayncılar 100 taneye yakın armor çizip , buyrun bundan bitanesini seçin demiolar mı olaya karar verecek insanlara bu adamlar da gidip bunu mu seçio yok mu şöle bi delikanlı blizzardda , beyler kendinize gelin bu ne biçim model böle dien. sürekli komik şeylerle geliolar. warlock gnome da kötü olmuş insanda baktım çok kötü gelmedi hehe . ama o surat küçük vücuda olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 oha rezalet lan. nerde o eski t2, t3 dönemleri ajskdhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leira Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Nessarien said: Warlock mnskym bu ne lan bu ne lan sizisdfklsdhjglkdfhjglkf OFedit: dynun ben hatunun acc kalmış pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 TBC'den bu yana gelen en kötü Lock seti olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 hmm blood elfte güzel durur gibi, iyi iyi sdf gerçi ben onu alana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Wotlk başından beri kendimi '' ya tamam bunlar demek ki ilk tier setleri sallamadılar kesin ICC için büyük bir hazırlık var herşeyi kusursuz yapacaklar'' düşüncesine iyice alıştırmıştım. Şimdi şu setlere bak.. Şaka gibi... Blizzard abartmıyorum ama hiçbir halt yapmamış bunca aydır resmen wowu kendi haline bırakmış. Şunları tasarladım demeye utanırım ben silerim direk, rezalet. Vanilla ve TBC setlerindeki mistik havadan eser yok npc kıyafeti gibi tier setleri yapmışlar yazık gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 valla bu yeni setleri seven insanlar çok o yüzden ağlamak yersiz birde warlock sete kötü olmuş diyenleri yine kınıyorum bu zamana kadar en iyi set görünümü sizdeydi bırakında bir tanesi orta ayarda olsun =) ki bana göre bu set güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Seyfo senin zevkine turp suyu sıkıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 kimsin uleaaan gerçek kimliğini söle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar