scorch Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 birinci video 5:13 nerf templar yada buff assasin 2 templar 2 assasini 1 rangeri resmen kanırtmış vaziyette her iki takımda da o saçma dmg nası yapıo templar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 sorun orda zaten, tank ve crit abaniyor, self regen vs derken sacma bisi cikiyor ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 daha oyuna baslamadım ama genel olarak assasin in tank kesmesi de bir o kadar sacma olmaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Bir classın başka bir classı kesmesinin imkansız olması daha saçma olurdu bence, skille bakar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 evet de templar assassinden fazla vuruyor, bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 biri leather biri platee vuruyor olur o kadar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 assasin templar a toplamda 30sn fln dmg veriyor hp si 10-20% anca azalıo templar ın buraya kadar ok ama templar 8 saniyede assassini öldürüo burası problem işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 FAKIN TEMPLARS NERF !!11!111 (yeni DK yi buldum :D :D :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 assassin templara vuramasın ama templar onu vursun yine normal de, benim dediğim 2. videodaydı sanırım, assassin adama çalışıyor çabalıyor yarıdan az yukarısına getiriyor lakin olmuyor ardından templar geliyor yine aynı adama aynı burstu çakabiliyor eşit sürede, daha da pis pataklıyor hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 nerf çığlıkları sorc tan templara kaydı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 dün spy questi vardı. biraz dolanayım dedim. aşaüı ,indim. levelini ??olarak gödrüğüm bir oyuncu. baya bir çabaladı beni kesebilmek için .. Bende damage vurmadım fakat. level 19 templarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 oyunda düşman levelini görmek yok yani adam lvl 10'sa bile ?? gözükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 evet oyunda karşindaki kişinin lvl ını göremiyorsun sadece abys rank ini göre biliyorsun...Eğer kaç lvl adamla sawaştiğini bilmek istersen daha sonra siteden nick ini aratarak lvl ını ve itemlarını görebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 TEMPLARA UZANAN ELLER KIRILSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 ben 25 level templar arkadaş level 26 sorcere ve ben sorcerer i kestim ??? nasıl oluyor bu anlamadım. düşk level de arkadaş beni evvire çevire kesiyordu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 arkadasin oynamayi bilmiyormus :) malesef hic bir sansi yok templarin orta karar bir sorcerera karsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Bende şöyle bi sorun var, Fortress fazla kalabalık olunca baya lag spike oluyor bu herkeste böyle mi? Oynanmayacak derecede yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 toplasıyoruz fortressin önünde tam zamanı geliyo saldırıyolar ben donuyorum acıldıgında fort el değiştirmiş felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 shift+f12 bir nebze rahatlatıyor ama genel anlamda aç sürüsü vs aç sürüsü olduğu için şuandaki durum kasıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 sanirim tum mmo aleminde genel sorun bu. yani hangi oyuna gitsem izlesem incelesem forumlarini okusam hep ayni ; pvp de ne zaman buyuk bir savas oluyor herkes ayni seyden sikayetci. LAG demek ki bu sistem elimizdeki teknoloji ile olmuyor, kaldirmiyor sistemler ya da veri alis veris teknolojisi ne biliyim. her seferinde ayni sikintilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 oyunda root slow stun vs den cıkmanızı saglayacak potiondan baska bisi varmı ? class skill item vs ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 dispel? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 laaaannn , genel olarak diyom baska adama ben root attıgım zaman opsiyonları neler bilmek istiyom :) sen ben ok dispel de baskaları ? bide wowdaki PvP trinkete tekabul eden universal bisi varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Yok öyle bişey sanırım. Chantera atıyolar, gidip çay koyuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 potion ve rare drop bir bitki olması lazım ama dispel yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar