Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PVP durumu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
birinci video 5:13

nerf templar

yada buff assasin

2 templar 2 assasini 1 rangeri resmen kanırtmış vaziyette her iki takımda da

o saçma dmg nası yapıo templar?
Mesaj tarihi:
assasin templar a toplamda 30sn fln dmg veriyor hp si 10-20% anca azalıo templar ın

buraya kadar ok

ama templar 8 saniyede assassini öldürüo

burası problem işte :)
Mesaj tarihi:
assassin templara vuramasın ama templar onu vursun yine normal de,

benim dediğim 2. videodaydı sanırım, assassin adama çalışıyor çabalıyor yarıdan az yukarısına getiriyor lakin olmuyor

ardından templar geliyor yine aynı adama aynı burstu çakabiliyor eşit sürede, daha da pis pataklıyor hatta
Mesaj tarihi:
dün spy questi vardı. biraz dolanayım dedim. aşaüı ,indim. levelini ??olarak gödrüğüm bir oyuncu. baya bir çabaladı beni kesebilmek için .. Bende damage vurmadım fakat. level 19 templarım.
Mesaj tarihi:
evet oyunda karşindaki kişinin lvl ını göremiyorsun sadece abys rank ini göre biliyorsun...Eğer kaç lvl adamla sawaştiğini bilmek istersen daha sonra siteden nick ini aratarak lvl ını ve itemlarını görebilirsin
Mesaj tarihi:
ben 25 level templar arkadaş level 26 sorcere ve ben sorcerer i kestim ??? nasıl oluyor bu anlamadım. düşk level de arkadaş beni evvire çevire kesiyordu ??
Mesaj tarihi:
sanirim tum mmo aleminde genel sorun bu. yani hangi oyuna gitsem izlesem incelesem forumlarini okusam hep ayni ; pvp de ne zaman buyuk bir savas oluyor herkes ayni seyden sikayetci.

LAG

demek ki bu sistem elimizdeki teknoloji ile olmuyor, kaldirmiyor sistemler ya da veri alis veris teknolojisi ne biliyim.

her seferinde ayni sikintilar.
  • Yeni Oluştur...