Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 filmin yonetmeni todd phillips (old school, the hangover). basrolde robert downey jr var. diger oyuncular jamie foxx, zach galifianakis ve michelle monaghan (en azindan su an icin). robert downey jr ile road trip direk istah aciyor yahu. konusu ise: said: “Downey plays Peter Highman, an expectant first-time father whose wife’s due date is a mere five days away. As Peter hurries to catch a flight home from Atlanta to be at her side for the birth, his best intentions go completely awry when a chance encounter with aspiring actor Ethan Tremblay (Zach Galifianakis) forces Peter to hitch a ride with Ethan—on what turns out to be a cross-country road trip that will ultimately destroy several cars, numerous friendships and Peter’s last nerve.” imdb: http://www.imdb.com/title/tt1231583/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Zach galifianakis ve Todd phillips isimleri yetti zaten benim için. Gene yardırır galifianakis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Abi bu Zach Galifianakis konuştukça ben bağıra bağıra gülmeye başlıyorum. http://www.traileraddict.com/trailer/due-date/trailer You better check yourself, before you wreck yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 zach (tu) ''i hate godzilla i hate him too '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 arama çalışmıyor arattırdım çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 http://forum.paticik.com/thumbnails/495/773/12d/e1a/379/063/f99/0ba/3b7/c1e/0e_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ya arama çalışmıyor evet, ama arama yapmak isterseniz google'a aramak istediğiniz şeyi yazıp, sonuna paticik yada paticik.com falan ekleyin, direk buluyor asdfdsa Bazen onun da bulmadığı oluyor ama nadir, zaten Hz. Google'da bulamıyorsa bırakın o konu tarihin tozlu raflarında yok olup gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 e pazar günü gitmek şart oldu desenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 iyi mi pekin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 zach varsa hertürlü giderim bu filme "knocked up" da yarmıştı beni çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 yani daha gitmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 snarveien said: zach varsa hertürlü giderim bu filme "knocked up" da yarmıştı beni çünkü İyi de Knocked Up'da oynamadı ki adam. :/ Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa. The Hangover'ı diyosun sen bence. 2.si de yolda zaten, baya iyiydi orda. Konuşması çok tatlı herifin. Yarın gidicem inşallak. Robert Downey Jr.'ın da hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 seth rogenle karıştırmış herhalde şişkolar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Süper filmdi ya bugün izledik, yarıldık yani. Çok çok iyiydi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Köpeğin masturbasyon yaptığı sahnede yıkıldım sdfghjhgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 diğer topice yazdığımı burayada yazıyım; sizi bilemem ama sinemada en çok güldüğüm filmlerden biri oldu.şu herife bakıp kahkaha atabiliyorum nasıl oluyorsa. kaç yaşında milli oldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 napae said: Köpeğin masturbasyon yaptığı sahnede yıkıldım sdfghjhgfd budur işte ya karnım ağrıdı buna gülerken sadafs köpeğin suratı offff hangover a çok çok gülmüştüm ama bu sanırım bir iki adım daha komikti sanki abi yanaklarım ağrıdı ya öyle söyliyim asfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 oh iyi oldu ya bi sitedeki yorumlarda yerden yere vurmuşlar filmi.gitmekten vazgeçmiştim ama burdaki yorumlar baya iyi :P hafta sonu giderim artık.ki hangover da güldüğüm yarısı kadar gülsem yeter:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 2 katı gülersin diyorum direkt. Çok çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 hangover kadar komik degil ama komik suan gidilecek tek film vizyondaki bence mahsunun filmine gitmediysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Bence de Hangover kadar iyi değil ama sağlam sahneleri var. Daha başarılı yol komedileri izledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 çok başarılı. baya güzel güldüm. tebrik ediyorum buradan yapımcıları. normal ve abes karakter birlikteliği her zaman bu kadar cuk oturmuyor. jamie foxx'un kahve olayında bittim. bir sürü yerde katıla katıla güldüm. 2-3 kere cheesy espri oldu meh olmamış dedim ama çoğunlukla çok iyi güldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 izleyemedim sunu hala ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Hangover kadar başarılı değil bence tabi güldürüyor ancak 2 muhteşem karakteri daha fazla kullanarak filmi güzelleştirebilirlermiş neyse notum 6/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 robert downey jr ın oynadığı komdeiler çok iyi inanılmaz bir adam çok seviyorum <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar