Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Due Date (2010)

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

filmin yonetmeni todd phillips (old school, the hangover). basrolde robert downey jr var. diger oyuncular jamie foxx, zach galifianakis ve michelle monaghan (en azindan su an icin). robert downey jr ile road trip direk istah aciyor yahu. konusu ise:

said:
“Downey plays Peter Highman, an expectant first-time father whose wife’s due date is a mere five days away. As Peter hurries to catch a flight home from Atlanta to be at her side for the birth, his best intentions go completely awry when a chance encounter with aspiring actor Ethan Tremblay (Zach Galifianakis) forces Peter to hitch a ride with Ethan—on what turns out to be a cross-country road trip that will ultimately destroy several cars, numerous friendships and Peter’s last nerve.”

imdb: http://www.imdb.com/title/tt1231583/
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
ya arama çalışmıyor evet,

ama arama yapmak isterseniz google'a aramak istediğiniz şeyi yazıp, sonuna paticik yada paticik.com falan ekleyin, direk buluyor asdfdsa

Bazen onun da bulmadığı oluyor ama nadir, zaten Hz. Google'da bulamıyorsa bırakın o konu tarihin tozlu raflarında yok olup gitsin
Sosyal ağlarda paylaş

snarveien said:

zach varsa hertürlü giderim bu filme "knocked up" da yarmıştı beni çünkü

İyi de Knocked Up'da oynamadı ki adam. :/ Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa.
The Hangover'ı diyosun sen bence. 2.si de yolda zaten, baya iyiydi orda.
Konuşması çok tatlı herifin.
Yarın gidicem inşallak.
Robert Downey Jr.'ın da hastasıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
çok başarılı. baya güzel güldüm. tebrik ediyorum buradan yapımcıları. normal ve abes karakter birlikteliği her zaman bu kadar cuk oturmuyor. jamie foxx'un kahve olayında bittim. bir sürü yerde katıla katıla güldüm. 2-3 kere cheesy espri oldu meh olmamış dedim ama çoğunlukla çok iyi güldürdü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...