Regalya Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 * Broda * Frostmane EU * Horde * http://www.guildbroda.com * PvE * Semi-casual (Raid saatleri Perşembe 21.00-24.00 / Pazar 20.00-24.00 / Pazartesi 21.00-24.00) * Kuruluş Tarihi: 17/09/2009 * Guild Master: Spidee * Ventrilo * Paticik Forumlarında Yetkili Kişiler: Spidee, Screwy, Mortis * Üye Alımları: Web sitesinden başvuruyla. Başvurunun kabulünden sonra trial dönemi başlıyor. Bu dönem süresince raidlerdeki performansınız officerlar tarafından değerlendirilip sizinle yola devam etmek isteyip istemediğimize karar veriliyor. * WotLK Progress: ToC 10 cleared Ulduar 10 ve ToC 10'e 2 raid çıkarabilen ve bu raidleri kuruluşunun ilk haftasında temizleyen kadromuzu derinleştirip, ToGC 10 ve ToC 25'a en kısa zamanda başlamayı planlıyoruz. Broda Guildi ile ilgili TÜM (Progress, Üye Alımı, vb.) bilgiler bu başlık altında toplanacaktır. Başarılar dileriz :) Açılan diğer başlıklar kitlenecek, devamı halinde uyarı + ceza söz konusu olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Spidee said: Üye alımı yapılan classlar: Holy Priest Shadow Priest Balance Druid Resto Druid Elemental Shaman Enhancement Shaman Resto Shaman Prot Warrior Retri Paladin Hunter DK Dps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 paladini kasıyorum sırf bu guild için, hoş kasma evresi pek parlak gitmiyor okul nedeniyle ama serhata sözüm var, 80 olacak o pala! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 yuru bea ilker =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Aga nasıl bir gültsünüz onu belirtmemişsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 çilekli bi gült gibi görünmekle beraber çikolatamsı bir tadı olduğuna kanaat getirmeden önce başını kaşıyan biri olarak söylemeliyim ki; memelerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 En iyi guild buymuş öyle duydum (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 pve'ye döndüğünü ben hariç herkese söylemişsin, teessüf ederim. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Haberi olan oyunda görmüştür zira bu haftaya kadar Blizzort'un ikramı olan değerlendirme süreciydi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 baya kral guildmiş bize rakip çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 sık sık stance, presence değiştirmeyi unutan tanklara karşı fazlaca tahammülleri var.. başvuracak arkadaşların aklında bulunsun.. yeto olsanız bile girebilme ihtimaliniz var yani çekinmeyin =P.. yolunuz açık olsun bu arada.. çok iyi bir kadrosu var guildin cidden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Öyle birşey yok, sana arkadaş kıyağı geçilmiş. Çatır çatır trial kickliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 sen officer oldun mu len.. sitede trial yazıyor.. update edin onu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Aion'u bırakıp geleceğin günü bekliyorum. Bakalım trial'ı geçebilecek misin AHAHAHA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 guild officerlardan bir arkadaş (isim vermiyorum), sırf "ben officerım, bu benim sorumluluğum" deyip 450 fishing ve cooking kastı, bu esnada kadıköy diyar buluşmalarını da yalan etti tabi. öte yandan gidip sırf daha verimli komut verebilmek (ve bağırdığında ne dediğinin anlaşılması) adına mikrofonlu philips kulaklık aldı. bu adamlar bu işi ciddiye alıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Çok tırt bi gült. İsmi lazım diil bi paladin var onyxiadan tail yiyip paso wipelatıyor falan. Ciddi progress düşünen arkadaşlar frostmaneden ve brodadan uzak dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 olm siz salakmısınız oniksiya yapçağınıza level kasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 tanka DI atan paladinleri var ya offffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 oyuna girmeyen şamanları var sen ne diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 ben geçen bossa tricks of trade attım vipe yedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 kırk bakireye tapmak bal yanaktan tatmak isteyenlerin gültü şimdi girin, kârlı çıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Saeros said: kırk"yaşındaki" bakireye tapmak bal yanaktan tatmak isteyenlerin gültü şimdi girin, kârlı çıkın. Düzelttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Zeppelin said: guild officerlardan bir arkadaş (isim vermiyorum), sırf "ben officerım, bu benim sorumluluğum" deyip 450 fishing ve cooking kastı, bu esnada kadıköy diyar buluşmalarını da yalan etti tabi. öte yandan gidip sırf daha verimli komut verebilmek (ve bağırdığında ne dediğinin anlaşılması) adına mikrofonlu philips kulaklık aldı. bu adamlar bu işi ciddiye alıyor! ben kendimi ortaya vuruyum selam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 vurduruyonmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 kim veriyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar