Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 lvl3 yapmak icin para dilenmeye basliycaz yakinda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Sulo'dan alırız, adamın altında 1m varmış, dün gece çıkarken artizlik yaptı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 fakir edebiyatı ftw ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Viktor said: lore u okuyun biraz evet super orjinal bir lore u var gercekten (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 scorch said: Tam dayaklık tip ya.Evire çevire döveceksin sonra dinlenip tekrar düveceksin taki eli ayağı düzelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Friend list'e karşı taraf online olmazsa ekleyemiyoruz galiba? Yakalayamadım hiçbirinizi bir türlü. Siz beni yakalayın :) Domdidom adında warrior oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Neden Elyos Qui? Neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Doğru Yol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 bilek kesmek tehlikeli bri davrani ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Boyle emo'luga canim kurban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 kuzen o helm i çıkarıp alsana ss'i herkez seksi sakallarını bi görsün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 2 kişiyiz lvl 35 templar 35 cleric yeriniz var mı bize? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Var var, oyun içinde Mitsuru, Suleiman, Senjougahara veya Elonia'ya mesaj atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 bingildak said: Boyle emo'luga canim kurban dağlar bile emo yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dacop Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 afro gladiatorümü koydurtmayın ulen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Sulo'dan 35k ya mal aldım , daha ucuzu vardıda yabancıya gitmesin dedim para :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 guildde dogru durust online olan yok gibi idi, u Canveren Out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Bah. Dragon Age, ilk beleş ayın bitmesi, tanımadığımız insanları invite edip arkasından atmak zorunda kalmak derken ciddi düşüş oldu online sayısında. Herneyse, gelirsen tekrar kapımız açık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ben burdayımda dragon age feci sardı ehue ödedim bile bir sonraki ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 aynı aslında bendede kasım odenik ayın 27 sine kadar ama Dragon age ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 borderlands e kaptirdim ben de bitiyor az kaldi sonra casual online oyun sinirlarinda oynarim arada :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Benim kapalı şu anda ama açarım büyük ihtimal Dragon Age bitince :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 bugün yakın bir arkadaşım wow u bırakıp geliyor haliyle hergün oynarım biraz biraz ben dragon age bitene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 İyi işte, boostla onu biz gelene kadar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 oyunu yeni aldım bu akşam kayıt, karakter açıcam mmrpg olayına şimdiye kadar hiç bulaşmadım hadi hayırlısı Muhtemelen bansheee nici alınmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar