scorch Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Dün akşam sanırım yeni serverlar açılmış bi kaç tane Kalil vs isimli , merak ettim acaba yol yakınken başa dönüp topluca başlamayı planlayan varmı? ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 23 lere gelmislerin donmesi herhalde zor olur.. xp kastiriyor be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 wow olsa düşünülürde, bunda zor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Sıra sorunu çekenler olabilir belki? Mesela ben de gelicem yakında gibi; benim gibi bir pr0 ile oynamak isteyebilirsiniz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 elyos olursan gelirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Elyos olacam sanırım, sevmiyorum gotikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Sadece kanatlar siyah abi başka gotik bir yan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Adamların dünyası gotik abi, sürekli bir karanlık var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 YOK BAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 gotik değil emolar a milli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 _- emolara hayiiir! kahrun topigindede dedik arkadas zorula karizma fila ndiye asmo acanda cabuk bayan varsa kahrunda elyosusz, sirada yok bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 arkadasın accountta denedim oyunu ayın 7sinde yeni account alıp geliyorum, kac kisi olcak orada toplassak fena olmaz aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 20 kisi falan olur kafadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ok arkadasla biz gelicez ayın 7sinde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 valla bende gorgosta asmodian 21 lvl templar ı bıraktım kahruna elyos açtım gene templar kasıcam :) yok abicim saat 10 da işten geliyorum 1500 kişi diyor çekilmez bu çile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 hepimiz kahrundayiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geran Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Ve Tabi ki Asmodianız.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 azmo degiliz, pence ayak emo ortam istemiyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 smyrnas said: valla bende gorgosta asmodian 21 lvl templar ı bıraktım kahruna elyos açtım gene templar kasıcam :) yok abicim saat 10 da işten geliyorum 1500 kişi diyor çekilmez bu çile Doğru diyorsun. 2000 kişi oluyor . gorgos da templar level 10. Asmodian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ben 4000 kisi gormustum 4:30 bekleme suresi vermisti, 30 sn sonra yeni server ımda lvl 1 priest im vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 bende kalil serverinda asmodian yeni bir tane templar actim.. aralikta askere gidicegim kesinlesince, yerim power levelingini communitysini diyip, yavas bir sekilde tadina vara vara oynama amacli, kalil'de boyle bir etkilesime girdim. sira yok, stress yok, buyuk ihtimal grupta olmaz hehe eflatun - kalil - asmodian / templar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar