Regalya Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 To Aru Kagaku no Railgun(A Certain Scientific Railgun) The story is set in a world where supernatural powers exist through science, and magic exists through religion. "Academy City" has 2.3 million inhabitants.(80% Student) all students in the city active in the "Brain Development Program" and out of those only Mikoto Misaka is 7th grade Level 5. Meet the civilian protagonist Misaka Mikoto and her sister Kuroko, maintainers of peace and order at the University district, as members of the 'Judgment'... Resmi sitesi: http://www.project-railgun.net/ とある科学の超電磁砲 OP Bunu bekliyodum işteeee X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Touma ile Railgun karşılaşmaları = priceless Hemen indiriyorum Railgun-tan a dünyalar feda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 baya bekleyeni varmış çıktığı gibi 2 grup sublamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Kurokonun sesi olmamış onun dışında takip ederim bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 touma'nın olduğu bölümler hariç izlenmez ya... ilk bölüm çoook baydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Şimdi iniyor bakıcam nasıl olmuş diye ama anlamadığım spin-off yapmaya gerek varmıydı daha main hikaye ile ilgili anime havada asılı kalmışken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Fanservice tamamen karakterleri unutmayalım diye yapmışlar sanki. He ilerde senaryo açılır kendini kaybeder belki onu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 yok benim okuduğum kadarında öyle büyük olay falan yok esas serideki gibi. Birbirine bağlı mini hikayeler var sadece. Zaten eğlencelik bi sidestory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Merak ettim hemen bakıyorum buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 yuri undertones (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ulan bölüm başındaki sahne yüzünden heyeanlandımda... toplamda izlemem 5 dk falan sürtü bölümü... çok kötü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ahaha karnım ağrıdı süper bölümdü kuroko-vision da noir film moduna geçince hele asdfadsfa yanlız her bölümün yarısı kuroko dinleyerek geçiyor ve seiyuu çok absürd seslendirmiş. Sanki 70 yaşında kadın =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 3 hafiften bayıktı. Bu bölümler zaten filler değilmi yahu mangada yoktu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 4 Baya Komik Bir Bölümdü :D.Seri bence güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 4 iyiydi begendim ben 4. bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=xfWZyRj9fTM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2019 oh nihayet ya, işte beklediğimiz geliyor hele şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar