Na-Krull Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Dungeons & Dragons un 3th editionını türkçe olarak sipariş edebileceğim,bulabileceğim bir site varmı bildiğiniz ?[hline]Sethlor [Bu mesaj Na-Krull tarafından 26 Mart 2003 15:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Varda ne gerek var her yerde satiliyor artik bu bir sen yanlis yerde acmissin title i bu iki Na krull nickinide Diablodan calmissin bu uuuccc .... :) Take care...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Burdan sipariş edebilirsin. Ben ideefixe den almıştım.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Bu konu tamamen Masaüstü bölümü alakadar ettiğinden seni Magic ve BonePART' ın sevgi, şevkat dolu kolarına gönderiyorum. Bone' cum atıyorum tut. :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Official Sitesi Burası[hline]There, look, the willow clings over the river, like a person who bows down, crying for the lover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Na-Krull Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Dragon.. ben edirnede oturuyorum burada dragonlance bile satılmıyo herşeye sazanlama bu 1 Mod değilsen nereye açtığıma burnunu sokma bu 2 Diablodaki charın adı Na Krul bu 3 Ayrıca sanane benim nickimden buda son Bone bu arada top muamelesi görmek hiç hoşuma gitmedi lol[hline]Sethlor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 cik cik cik ..... hic yakismamis bu sozler sana Edirne buyuk sehir bi defa bakcagin yeri bilmiyosan bu senin sorunun internet diye bi sey var ordan getir alla alla bende Kibristayim su an senin bulundurgun yerin 4 kat beteri ... Title olayini Bone a birakiyorum kendisi seni yer .... Na Krull cift L ile yazilir hellfire in son yaratigidir kendisi zamaninda net dergilerinde calistim mode luk ta yaptim yani anlayacagin karsinda comez adam durmuyor ki aslinda o sozleri kotu anlamda sana laf sokmak icin soylememistim uyari amacliydi yanlis anlamissin alindiysan genede ozur dilerim aramiz bozulmasin tmm mi ..... Take care...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 said: Magic, 27 March 2003 04:00 tarihinde demiş ki: Official Sitesi Burası[hline]There, look, the willow clings over the river, like a person who bows down, crying for the lover. Gol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 said: Na-Krull, 27 March 2003 18:16 tarihinde demiş ki: Mod değilsen nereye açtığıma burnunu sokma bu 2 burada herkes birbirini uyarmakla yükümlüdür. bu forumların özelliği odur. Burnunu sokma gibi bir tabir yerine "sağolasın, bir dahakinde dikkat ederim" demek daha doğru olurdu. "Burnunu sokma" çok kaba durmuş...[hline]noumanın yaptıgı dogrudur demiyorum ama eger ahlak savunucusu olacaksa medya hepsine karsı olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ARklarla bir baktık geçen gün çok zevkliydi hatta bayıldık saat 8 den 2 ye kadar oynadık cok iyidi fakat şu lvl3 işi cok uyuz olmuş ne o player hand book falan resmen adam kazıklamak için yapılmış bir olay gitçem d&r orada oturup hepsini okyup alıcam notlarımı :) pis kazıkçı wiazd of cost kafana o ejderler kadar taş düşsün [Bu mesaj TheSilver tarafından 29 April 2003 22:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 lol haklısın valla ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 aynen gecen sene bende ole dedım hıkaye yolladım tesekkur bıle etmedıler hayır ettılerde ınsan bı hedıye yollar ama dımı :)..[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 olm onlara senaryo falan yollanmaz kim bilir senin gibi kaç insanın hayalleriyle beslenip masa üstü ve kitap yazmıştır adiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 wızards of the coast 10-12 lvl A bards tale....boyle bı hıkaye yolladım gecen sene yaz tesekkur maılı geldı bı seyler yollayacaz falan dedıler gelmedı neyse hedıyesınde degılız o ısın onemlı olan tecrube olsun bulursanız duydugum kadarıyla 4 hıkayeyı ı kıtaba koymuslar benımkınıde okursunuz :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar