Alis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Ilginçtir tam mezun olma safhasındayım okulumuza hiç erkek öğrenci girmemiş bu sene ne hikmetse 6.5 yildir okuyorum ayni okulda böle şey görmedim bu arada yeni girişli patili işikli arkadaşlar var midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 abi demekki yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 evet ztn bu sene bi yoğunluk var bağyanlarda. guzel oldu guzel. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 yalan gordum ben erkek. gerci erkek denmez ama sonucta pipiliye benziyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 benim arkadaşım girdi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 senin arkadaşın seni kafalamış demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 var var erkek de. ama kız sayısı agır ezici bir yuzdeye sahip. ve ben oryantasyon gununu kacırdım, yeni kı..ay uyeler kactı :(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 bordo yurtlara aşık oldum bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 ışıklı olmak el ele vermek sevincimiz se-vin-ci-miz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 abi konuyu anlamamışsınız. arkadaş karı arıyor. bi de kendi okulumdan çömez olursa güzel olur mantıgıyla "var mı yeni girişli patiden?" diyerek bunları tespit etme çabasında. yolun açık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 barbu said: yalan gordum ben erkek. gerci erkek denmez ama sonucta pipiliye benziyodu. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 BEYLER SONRAKİ SENE HEPİNİZ BURAYI TERCİHE İLK SIRADA YAZIN DİYE KOCA BİR YALAN TROLLE GELMEYİN FMV liselerinde okumuş arkadaşlar var mı aranızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 nişantaşı ışık'ta 8 sene okudum, mezun olduğumdan beri önünden geçmedim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 barbu said: pipiliye benziyodu.Bkz: pipi.. AUSHAUSHA o nası bi yorumdur ahah.. bi ara ışığa uğriim, bi arkdaşa bakıp çıkıcaktım diyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 DoGMeaT said: ışıklı olmak el ele vermek sevincimiz se-vin-ci-miz 12 sene söyledim bu rezaleti, ıyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aral Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Eski kız arkadaşım burslu girdi(düşük bi puan almasına rağmen) Cayenne li bi tiple çıkıyomuş şu an, mesaj atıp harasslıycaktım vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 arklar bu olay tamamen gerçektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 bu haberi ogrenen lise son sınıf erkek ogrencileri artık gelecek sene hangi uniyi tercih etme konusunda kararsız degiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 şimdi onca kız haftaiçi geceleri şilede sıkılırlar lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Gangren said: DoGMeaT said: ışıklı olmak el ele vermek sevincimiz se-vin-ci-miz 12 sene söyledim bu rezaleti, ıyy. seeviincimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz bende 5 sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Aral said: Eski kız arkadaşım burslu girdi(düşük bi puan almasına rağmen) Cayenne li bi tiple çıkıyomuş şu an, mesaj atıp harasslıycaktım vazgeçtim. 34 gg 987 miymiş çocugun plakasi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Sintisyzer said: şimdi onca kız haftaiçi geceleri şilede sıkılırlar lan.. yok biz kendilerini cokzel eglendiriorz merak etme sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Teddy said: Aral said: Eski kız arkadaşım burslu girdi(düşük bi puan almasına rağmen) Cayenne li bi tiple çıkıyomuş şu an, mesaj atıp harasslıycaktım vazgeçtim. 34 gg 987 miymiş çocugun plakasi ? abi sahibi geldi. tavuk geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 abi yanlız cidden sahibi gelmiş AHAHAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 sahibi falan değil abi, o plaka bi bmw ye ait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar