Phae Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 said: * Frozen Core now also causes your Ice Lance criticals to reduce the cast time of your next Frostbolt or Frostfire Bolt by 0.4/0.7/1 sec. Glyphs * Glyph of Eternal Water - Your Summon Water Elemental now lasts indefinitely, but your Water Elemental can no longer cast Freeze. DO WANT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 yanlız evet şu iki glyph Glyph of Rapid Rejuvenation Classes: Druid Requires Level 15 Your haste now reduces the time between the periodic healing ticks of your Rejuvenation spell. Glyph of Quick Decay Classes: Warlock Requires Level 15 Your haste now reduces the time between periodic damage ticks of your Corruption spell. baya scaling olmuş her class a böyle birşey koyarlar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Onu şu anlık test için koydular, eğer istedikleri verimi alırlarsa glyph değil direk tüm dot ve hotları haste'e göre scale edecekler. PTR de toptan değiştirmek istemedikleri için geçici olarak glyph ile test etmek istediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Need ve Greed rollun yanına bi de "Disenchant" rollu gelmiş, kazanınca, item de olmuş bi şekilde çantana düşüyor. anlamadığım: bunuu herkes yapabilecek mi yoksa enchantingi olan adamlar mı? Herkes yapabilecekmiş gibi yazmışlar çünkü. Komik olabilir öle durumda =) said: Group Disenchanting Option: In addition to rolling “Need” or “Greed” on items, players now have the option to elect for an item to be disenchanted. “Disenchant” works exactly like “Greed” except if a player wins the “Greed” roll, they will receive the disenchanted materials instead. Players who choose “Need” will always win the item and will always beat those that choose “Greed” or “Disenchant.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Benim bildiğim kadarıyla enchanter olmasa bile o özellik çalışacak. Bu arada karakter ekranı güncellenmiş: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Item - Shadowmourne Legendary - Your weapon swings have a chance to drain a Soul Fragment from their victims. When you have acquired 10 Soul Fragments you wil unleash the Souls of the Damned, dealing 6840 to 7560 shadow damage split between all enemies within 8 yards. OHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Phae said: said: * Frozen Core now also causes your Ice Lance criticals to reduce the cast time of your next Frostbolt or Frostfire Bolt by 0.4/0.7/1 sec. Glyphs * Glyph of Eternal Water - Your Summon Water Elemental now lasts indefinitely, but your Water Elemental can no longer cast Freeze. DO WANT oha mage'imi 80'e kasayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 bu ptr de livedekine göre base int ve spritim dusmus, str ve agi artmıs bug mıdır bilgisi olan varmı. (night elf priestim de )bide livede aynı spec ve bufflarlar 3711 yaparken ptr de 4500 yaptım.Buff olarak sadece stam-sprit-inner fire vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 PTRda stats bug var ayrıca magein frozen core cast time düşüren yeniliği pvp dengesizliği yüzünden geri alındı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ad3m said: PTRda stats bug var ayrıca magein frozen core cast time düşüren yeniliği pvp dengesizliği yüzünden geri alındı :/o zaman int ve spritte normal oldugunda dps daha da artıcak bide merak ettigim vampiric emb sanırım degismiş peki bu aoe den etkilenicek mi bide eskisi gibi partye heal vericek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 VE aynı sadece selfbuff oldu debuff yerine mindsear heal etmiyor dedi GC. (denemedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 simdi yukluyorum yeni yamayı orda bi deneyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ad3m said: PTRda stats bug var ayrıca magein frozen core cast time düşüren yeniliği pvp dengesizliği yüzünden geri alındı :/ FFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUU- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ad3m said: VE aynı sadece selfbuff oldu debuff yerine mindsear heal etmiyor dedi GC. (denemedim) denedim aoe de heal olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 aoe healin olmaması kötü oldu. single dmg demişte dot lar heallıyormu denedinizmi onu ? yoksa sadece mb-mf-death mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 VE dediğim gibi sistematiği aynı sadece aoe denememiştim onuda hozçeri denemiş (ki gc etmediğini söyledi zaten). Sadece self buff oldu. Yine en komplike rotation bize geliyor deyse bari ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ad3m said: VE dediğim gibi sistematiği aynı sadece aoe denememiştim onuda hozçeri denemiş (ki gc etmediğini söyledi zaten). Sadece self buff oldu. Yine en komplike rotation bize geliyor deyse bari ;P her dot da heal geliyor gördügüm kadarı ile impro talentle pvp de etkili olurmu acaba onu dusunmeye basladım simdi sanırım imp ile dmgin %25 i gibi bi heal alıcagız. pvp de iş yapabilirmiyiz acaba 2/2 de heal-dps bıktırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 dottan heal geliyorsa güzel keşke mind seardanda geleydi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 O zaten direk pvp buff 1 gcd çok önemli pvp yaparken. Pve üzerine çok komik bir dps düşüşü sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ad3m said: O zaten direk pvp buff 1 gcd çok önemli pvp yaparken. Pve üzerine çok komik bir dps düşüşü sağlar. gelsin zaten direk disiplini bırakıcagım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Sf mana cost 470 civarlarına düştü VE dispel edilemeyen selfbuff oldu pvp için disc ile kapışabilirmi hiç sanmıyorum ama yinede oynanabilir olacak en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ad3m said: Sf mana cost 470 civarlarına düştü VE dispel edilemeyen selfbuff oldu pvp için disc ile kapışabilirmi hiç sanmıyorum ama yinede oynanabilir olacak en azından. heal atmakdan sıkıldım artık, dru-war takımlarından mage-mage, rogue-mage takımları bıkkınlık verdi nasılsa ice crowla beraber yeni sezonda gelicekmiş onun icin dps olup takılıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 iyide yine heal atıyorsun sp ile pvpde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ad3m said: iyide yine heal atıyorsun sp ile pvpde :P olsun hic degilse dps de yapıcam bg de 6-7 k mind blast cıkınca sasırıyor adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 said: Lay on Hands can no longer be cast on yourself. hmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar