Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3.3.0 PTR Patch Notes

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

ToC erken bile gelmişti aslında. ToC geldiği gün algalonu bırak 25 man mimiron hard kesen kaç tane guild vardı ki? Yogg+0ı kesmeyi bırak onunla uğraşacak zamanı olucak kadar contenti bitirmiş kaç tane guild vardı? Ulduar o kadar hard modeuyla, hemen her boss için binbir çeşit achivementıyla, yogg+0yla daha çooooook oyalardı insanları.

Zaten ulduar o derece dolu dolu çıkmışken üstüne gelen nispeten bomboş ToCu kimse beğenmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Rikkie said:

ToC erken bile gelmişti aslında. ToC geldiği gün algalonu bırak 25 man mimiron hard kesen kaç tane guild vardı ki? Yogg+0ı kesmeyi bırak onunla uğraşacak zamanı olucak kadar contenti bitirmiş kaç tane guild vardı? Ulduar o kadar hard modeuyla, hemen her boss için binbir çeşit achivementıyla, yogg+0yla daha çooooook oyalardı insanları.

Zaten ulduar o derece dolu dolu çıkmışken üstüne gelen nispeten bomboş ToCu kimse beğenmedi.

Şuna +1 diyebilirim, Ulduar baya keyifliydi, daha anca Yoggsaron kesmiş 1-2 hardmode yapmışken TotC geldi ki ben erken olduğunu düşünüyordum. Cataclysm'i yetiştirme çabaları galiba bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Kyaltie said:

2 ay :| Gerçi bizim realm'de hala TOC25 HC bitiren olmadı ama bu çok uzun bir zaman sanki..

Nasıl olmadı ?

Belth Ensidiya girip TDE dağıldığından beri herkes biyerlere savruldu bende pek giremiyorum jaedenara ama yinede takip ediyorum. Progress anlamında eskisi gibi ön sıralarda yer almasada Imbalanced ve Flare gibi ilk 100de yer alan iki iyi guild var.

Call of the Grand Crusade (25) Oct 4, 2009 20:48 R:83 world - R:45 eu - R:1 realm.

Gördüğün üzere world 83 yapmışlar flarede yakında anubu kesecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...