CapN Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 bızde toplam 5 tane dustu valla chaini yaparken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 3 heroici yaptım 1 kere düştü başkası aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Off mülakata gireceğim diye ilk raidi kaçırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Yeni patch iyi güzel olmuş ama yeni 5men hcleri bitirir bitirmez aklıma şu soru geldi. Acaba gelecek haftaki düzeltme patchinde neleri nerfleyip hangi bossları bufflayacaklar. Acayip kolay olmuş. Bir de Halls of Reflection'ın son kısmında gemiye binemey çalışırken bir bug oluşuyor sanırım. Sürekli DC oluyorum. Nedeninin ve düzeltme yoluyla ilgili bir fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 o bug evet. allta duyuru geçiyor. ally'da oluyo falan diye. levitate ile geçiliyomuş şimdilk heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Halls of Reflection girişte meydandaki savaşta bi taktik var mı ha bire wipe olduk. Gerçi tankmız dütdürü idi ama genede heallaması acaip zor varmı yolu kolay falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 sadece meleeleri tankladim, casterlari önce kestiler interrupt yapa yapa . ama o rog feci vuruor .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ahaha o eventda rahat 8 kere wipe yedık sonunda healer shaman ben cok yetoyum cıkıyorum dedı cıktı random priest bulduk öle yaptık birde arthas slyvanas ile savasırken dalmayın ben daldım 60k yedim :P Ayrı olarak birşey sorucam düşük lvl questlerde gold reward kaldırıldımı dk ile oynıyorum lvl 65 bütün questlerımde ödül exp ama gold yok ne alaka ben nasıl para yapacam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Furytürk Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 3.3 1 günde the end...saurfang git 28 gün sonra gel dedi..25men normal mod yine cok kolay olmus toc gibi ..hele 10men zaten saka gibi...5men süper dungeon ama icc sınıfta kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 pff guild yok herkes icc den bahsediyo ama ne zaman görecem belli değil:( daha 1 ay felan puglara güvenilmez gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Miraul said: sadece meleeleri tankladim, casterlari önce kestiler interrupt yapa yapa . ama o rog feci vuruor .) Bizim kullandığımız taktik te buydu. Burada ikikere wipe yedik. İlkinde herkes kafasına göre bir hedefe daldığından ikinciside aynı anda 2-3 kişi dc olduğundan. Orada da sanırım yeni nesil bugımız mevcut dikkatli olmakta fayda var. Yeni instancelardaki bugün yaşadığım asıl komedi Pit of Saron'daki Ick'ti. Boss'un hpsinin %35-50 arası olduğu bir ara healer ve 2 dps yattı. İlginç bir şekilde wipe yemedik. Pala(%10-20 arası hp ile) tank ve dps warrior(hp %85'in altını görmedi) beraberce kestiler. Wipe yedik düşüncesiyle ss'i biraz geç aldım. Kısacası kesilikle bir nerf gelecek. İtem toplamak aşırı derecede kolay olacak yoksa böyle. Şikayetçi değilim ama blizz bukadar kolaya izin veremz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Ben batıldım valla yeni sisteme ve dungeonlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Versin ya ne olcakki kolay item verse negzel işte itemlanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Taze taze koyim Lord Marrowgar pwnd ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Absolut said: Versin ya ne olcakki kolay item verse negzel işte itemlanırız. Nekadar hızlı item alırsan oyunun sonuna da okadar hızlı ulaşırsın. Oyunun sonuna ulaştıktan sornada oyundan sıkılmaya başlayıp oyunu bırakırsın. Bu da blizzin daha az para kazanması demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Item aldıkça neden sıkılayım ki daha zevk alırım item aldıkça mazoşist miyim? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Furytürk said: 3.3 1 günde the end...saurfang git 28 gün sonra gel dedi..25men normal mod yine cok kolay olmus toc gibi ..hele 10men zaten saka gibi...5men süper dungeon ama icc sınıfta kaldı toca göre zor geldi bana açıkçası dehşet bağlantı problemlerimiz var gerçi ama yinede pek kolay değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 raidi begendim aslinda biraz bt havasi var. onun disinda feci delay vardi su lady deathwhisper kestik ciktik kimse tacts okumamis flm =D ilk bossta cok eglendik dps race sandi millet ehu bu arada o ww cok yeto geldi leotheras bile daha cok ugrastirmisti atmosferinide sevdim raidin ama 5mler feci bayik =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Absolut said: Item aldıkça neden sıkılayım ki daha zevk alırım item aldıkça mazoşist miyim? :) Item almak iyi güzle de bunu sonsuza kadar sürdüremezsin. Zaten yeni setlerin dizaynları bence berbat. Setlere özel efekt yapacaz diye yırtınıp ortaya saçma sapan şeyler çıkmış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 2 charla hc leri yaptrim bugun quest item i 4 kez gordum =)) yani baya cook dusuyo.. yeni instancelar inanılmaz olmus. dk nin en son questlerini yaptgıgımdan beri bu kadar heyecanlanmamıstım.. teker teker kesfetmek inanılmaz guzeldi.. sora taktik paylasımı falan.. cok eglendim uzun sureden sora.. ama sora baydım icc25 e spot bulamayınca bakalım bu hafta bitmeden en kotu ilk 2 boss puglanir nasilsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Az önce Screwy'e Vent'ten canlı yayınla yaptık HCleri. "AAAABİİİİİ, OFOFOFOFO, ABİİİ MÜTHİİŞ, OHAAAA" eşliğinde geçti HCler. Hayatımda hiçbir HC'den bu kadar keyif almamıştım, resmen epik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Patch geldikten sonra bossların yere attıkları(Death and Decay) abilitylerin texturelari gözükmüyor, bu konuda yardımcı olabilecek birileri varmı? Oyunu yeniden yüklemek istemiyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 başarılı bi patch olmuş ki bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 RedallHoor said: Patch geldikten sonra bossların yere attıkları(Death and Decay) abilitylerin texturelari gözükmüyor, bu konuda yardımcı olabilecek birileri varmı? Oyunu yeniden yüklemek istemiyorum şimdi. Projected Textures kapalı olabilir bleki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Spidee said: Az önce Screwy'e Vent'ten canlı yayınla yaptık HCleri. "AAAABİİİİİ, OFOFOFOFO, ABİİİ MÜTHİİŞ, OHAAAA" eşliğinde geçti HCler. Hayatımda hiçbir HC'den bu kadar keyif almamıştım, resmen epik. Ben de çok beğendim blizz den böyle epic heroicler istiyoz !!!!:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar