Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3.3.0 PTR Patch Notes

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

video rezalet

asiri derecede belli oluyor wow un blizzardin kiytirik takiminin elinde oldugu, orjinal takim ulduardan sonra birakti

collesiumda dedik niey bu akdar kotu oldu, silahalr ve ortamalr neden bole siritti diye "ya ara patch idare edin diye yapildi ICC ye kadar" dediler

bakiyoruz ICC ye oda olmamis, modeller asiri siritiyor

birde bunun yaninda sirf expansion degil Warcraft 3 deki hikayeninde sonu olucak bu, cidden kasmalilardi
gene bakiyoruz eski trailerlara filan sunwell traileri bile buna 5 basiyor

yazik ettiler yani
ama yorumalra baktim fanboylar OOO THIS IS AWESOME BUT WHI IS THAT GHOST TALKING TO ARTHAS? filan
rezalet ya

rezil ettiler yani
uzuluyorum :(

bu saatten sonra inek sagar gibi sagmaya gectiler artik oyunu

minumum emekle maksimum kar
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor'un yorumu bence aşırı duygusal. Fanboylara kızıyor ama, çok duygusal bir yorum yapmış. Açıkçası Lich King'in Ulduar'dan önce de baştan savma yapıldığını düşünüyorum. İlk çıkan videolar nerdeee, yeniler nerde. Bir de Vanilla'dan sonra iş bozuldu ya. TBC'deki dungeon tasarımları falan kötüydü, Karazhan hariç. Bir de Wotlk'da dahil olmak üzere bıktıran set çizimleri, gelen set bonusları. Wotlk haritaları falan güzel, dungeonlarda içerik olarak tatminkar ama videolar falan tırtladı iyice. Eh miyadını dolduruyor demekki. Bir de diğer projeler daha önemli olabilir yapımcıların gözünde. Catalcysm değil de, olursa Emeral Dream'i beklemeli. Olmazsa da canı sağolsun :D. Tabi yeni genişleme paketleri çıktıkça alır oynarım. Warcraft koskoca, 10 seneyi aşkın zamandır süren hikaye, Warcraft IV çıksa bırakıcak mıyız :D.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün aralığın 9u. Expansionun eylülü-ekimi bulması yaklaşık 10 ay demek. ICCnin de paketin son raid instance'ı olduğu düşünülürse yaz sonuna kadar çıkmazsa insanlar kazan kaldırır. Ha, en kötü 2-3 aylığına subscriptionlarını iptal ettirip cataclysmle geri dönerler o yüzden blizzardın çok da .ikinde denilebilir belki, ama 5. yılını dolduran bir oyunun popülerliğini yitirmemesi için en geç ağustos-eylülde cataclysmin raflardaki yerini alması gerekir.

said:
Zor değil questline fakat ızdırap. Ordan oraya koşturuyorsun. Isle of Quel'Danas'a bile gönderiyor. 5-man instanceların 3'ünü de yaptım. Normal zorlukta pek bir halt yok ama heroicler biraz zorluyor.

abi gözünü seviyim 5 man dungeondan questle ilevel 251 silah alıyorsun, isle of queldanas dediğin yer dalarandan shattratha ordan adaya 2 portal clicki uzaklıkta.... world of casualcraftın son evresi artık, bir aralar biri vardı burda "ZEPLIN INSTANT GELMIYOR KULEYE ÇIKINCA, BIZ PARAMIZLA OYNUYORUZ BURDA ADAMLAR ONU BİLE DÜŞÜNMÜŞ KULEDE BEKLETİRSEK DAHA UZUN SÜRE OYNAMAK ZORUNDA KALIRLAR DİYE FFS" ona benzemiş yani yanlış anlama da :P
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor haklı, olay duygusal. 10+ yıllık warcraft lore'una ayıp şu video. İnen side boss falan değil, Lich King. Tırt mırt ama son comebackten daha fazlası olmalıydı videoda. Çok pasif ve sümsük kaldı orada LK. Menethil'i 3 dakika konuşturup arthas'ı izlettirmişler. Arada iki üç kere ram vuruyor. Eh bravo abi.

Oraya koy beni, viktor'u side side assistant yap, kaede çay dagıtsın daha iyi video çıkarırız.

edit: dedi Xunn.
Sosyal ağlarda paylaş

patch'i çekmeye başladım da çok yavaş ya, gerçi zaten akşama kadar serverlar çöker filan şimdi kesin
bi de,

Viktor said:

ama yorumalra baktim fanboylar OOO THIS IS AWESOME BUT WHI IS THAT GHOST TALKING TO ARTHAS? filan

hahahah
fena değildi bence video, ama çok daha güzel yapılabilirdi evet
arthas'ın çıkıp tek cümle etmesi bi bakıma iyi olmuş, boyuna bıkbık ötüyordu questlerde instancelarda. zaten buna alternatif olarak da işgalci ordunun karşısına çıkıp kötü adam kahkahası atıp "fordring topsun olum top" vs gibi bişeyler söylerdi, böylesi daha iyi olmuş :p
Sosyal ağlarda paylaş

Dün 780'di bugün 20mb daha çekip 800'e tamamladı bende.

Videoyu tekrar izledim de o kadar rezalet değil ama expansion'ın son yaması, daha özenli olunabilirdi.

Bir de duyduğum kadarıyla içeride bol bol sinematik izleyeceğiz zaten, ondan açık vermemek için basit tutulduğu söyleniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

you are not prepared in lich king versionu olmuş işte slogan ;p

frostmourne hungers! , hemde alıp beni warcraft 3 dönemine götürdü direk.

ha ama hayaletin karşısında çay kahve sohbeti yapması ayrı komediydi

ne bilim frozen throne de otururken yapsalar aynı konusmayı yine daha ii olurdu , resmen ayağına gitti lich king terenas ın. icerik ii olsunda ara videoya koyam ;p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...