Gangren Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Allah analı babalı büyütsün, inşallah sağlıklı ve hayırlı bir bebek olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 dreagloth said: Her baba topiğine yazdığım gibi, gz, darısı benim başıma. Al benden de o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Önce ben sen dur, küçüksün daha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Gelsin mamalar Gitsin bezler Gelsin aşılar Gitsin uykusuz geceler :) Tebrikler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Allah analı babalı sağlıklı büyütsün. Tebrikler :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Oy oy oyyy.. Çok sevimliymiş... çok güzelmişşş... Allah bağışlasın. Eşim yüzünü Bruce Willis'e benzetti ehehe özellikle dudakları... İsmini de çok beğendim, zira çok ortamda söylemişimdir; çift isim olacaksa çocukta bence biri geleneksel bir isim diğeri modern/güncel bir isim olmalı derim. Bu naçizane benim de paylaştığım bir genel görüş aslında. Mahir Atlas çok güzel olmuş :) İsim için özellikle kutlarım. Bizim de 2 gün kaldı bebeğin gelişine, uzuuun uzun baktık çok güzel bir bebek maşallah. Nazar boncuğu takın kocaman bir tane. Kutluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 allah analıbabalı büyütsün, maşallah :) bu arada pati yaşlanıyor galiba=p edik:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Oy oy yenir ki bu. Çok tatlıymış. Tebrikler :) Darısı herkesin başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Eşim bebeğin burç haritasını inceliyor. Doğrum yeri İstanbul ise: Başak burcu Yükseleni Terazi (muş doğumlu olsa mesela Akrep olacakmış yükseleni) Başak erkeği ve yükseleni terazi nasılolur internetten araştır. İlk ve en çarpıcı özelliği TİTİZ miş. Şansı açık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 titizse altına sıçınca çok ağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 cok tatli aman nazar degmesinde :) mahir atlas nedir abi :) kendi icinde kavram karmasasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Ben beğendim ismini =) Benim de Kadir Tolga mesela :D bu arada soyadı uzunsa zorluk çekiyosun bu cevap anahtarlarında ismini yazdığın yerde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Off gerçekten çok tatlı bişey ya=) Allah analı babalı büyütsün. Uzun ve mutlu bir ömür versin. Bi de harbiden çift isim + uzun soyadı çilesini çok iyi bilirim=) 22 harf ile=) edit: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 gj bro (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Allah analı babalı büyütsün..hayırlı evlat olsun inşallahh çok sevimli nazarlardan saklasın Allah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Herkese tekrar tekrar teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Ne zaman böyle bir topic görsem evde kaldigimi hissediyorum her seferinde lan.Bi 17 oluyorum bir 19 anlamadim gitti.Evlenip,yuva kurmam lazim olm.teehee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 tebrikler umarım sağlıkla, mümkün olduğunca sorunsuz bi yaşamı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 fede said: titizse altına sıçınca çok ağlar altıma şıçtım ahahahahahaah edit : lan 15 gün sonra falan amca oluyorum vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Negüzel herkez evlat sahibi oluyor..Darısı benim başıma bi 10 sene sonra inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Sağlıklı ve mutlu büyüsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Oyyyy yerim onu ben ya çok tatlı bir çocuk, Allah bağışlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 tebriklerrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 çok şeker, tebrikler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar