Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Yarın Firefly maratonu yapayım diyorum =) Paticik olarak toplanıp yapalım bir ara da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 gerge bu kadar whedon sever olup btvs/ats izlememiş bi insandın en son hatırladığım bu münafıklığını giderdin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Buffy izliyorum. Yavaşça ama. Angel'ın spinoff olduğu yere çok kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 geçenlerde son bir defa daha izleyip sildim ben 50gb kaplıyordu 720p si yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Firefly topluca izlenecek bi dizi değil. Başbaşa kalıp kabından taşan duyguları cesurca yaşamak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 dreagloth said: O yüzden Castle izliyoruz, siz de izleyin. Teşekkürler, ilk 2 bölümü izledim bayağı güzelmiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Bende yeniden başladım ama bitecek diye kıyamıyorum izlemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Browncoats Unite spesyalini izleyen var mi? 10. yildonumu ayagina bir seyler cekmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 takım 10 yıl sonra kendi aralarında muhabbet ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Veronica Mars ks konusunu görünce geldi aklıma. Firefly kickstarter olsa, aynı kadroyla yeniden deseler... http://i54.photobucket.com/albums/g91/dm-jade/shut-up-and-take-my-money-gif.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Toplayamazlar adamlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 çeksin whedon pezevengi yok mu parası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 axedice said: Veronica Mars ks konusunu görünce geldi aklıma. Firefly kickstarter olsa, aynı kadroyla yeniden deseler... http://i54.photobucket.com/albums/g91/dm-jade/shut-up-and-take-my-money-gif.gif +1000000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Wash olmadıktan sonra olmaz o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Serenity vardi gecen TV'de, izleyecek bisey bulamayinca bakinayim dedim de, abi ne guzel diziymis, ne guzel kadroymus. Hani ilk izledigimde de begenmistim de degerini bilememisim cidden. Simdilerde cekilen Xena/Herkul tipi dizileri filmleri gordukce halime uzuluyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ya onun türkçe alt yazılısı fln var mı aileme de izletmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 netflix cektirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 abi heryeni mesaj yazıldığında içimde bi umut doğuyor yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 http://www.learner.org/jnorth/images/graphics/f-g/firefly_Purdue.jpg azcık heyecanlanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ban pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ben ilk defa gördüm bu konuyu ve diziyi uplayan arkadaşa teşekkürler. izlemedim ama herkes çok sevmiş severim herhalde sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 yok ya, baya bi dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Neren kasiniyor arkadasim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 diziyi çok geç keşfetmiş olmamdan kaynaklı resliyorum threadi ama bunu koymazsam ölürüm ya Ep.11 Trash bölümünden; http://j1308.hizliresim.com/1d/2/r0tyr.png Sene 2500 hala windows 98 ahah tabi belki bunun geyiği çoktan yapılmış bile olabilir de im a newfag yunow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 ne günlerdi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar