Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Firefly - You can't take the sky from me!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Gençler müjdemi isterim: Firefly geri dönüyo :D

Nihayet Fox'tan telif haklarını satın alacak bir babayiğit çıkmış. Şimdilik eski bölümleri (2 saatlik ön bölümüyle beraber ve sıralı olarak, foxun aksine yani) yayınlayacaklar ama yeni çekimler de olabilir diyolar, başrol elemanı zaten dünden razı. Ama kadroyu ve Josh Whedon'u tekrar toplayabilecekler mi bilemem:

http://geek-news.mtv.com/2011/02/17/firefly-returnsand-nathan-fillion-is-open-to-play-mal-again/

Josh Whedon Avengers la uraşıyor kadronun hepsininde başka dizileri var daha yalan olur bence 2. sezon. En azından Serenity'e devam filmi çekseler bari :)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Zaten yeniden çekilirse 3-4 yıl sonra yaparlar eski adamları toplayıp. Hiç birinin hayır diyeceğini sanmıyorum. Neredeyse hepsi tüm ekmeklerini Firefly'dan yedi sonra.
Mesaj tarihi:
abi biraz tüme varım olmuş o. o röportajın tamamına stumbleupon da rastladım geçen gün. hani olsa ne güzel olur di mi havasındaydı...

geri döndü dedikleri de işte HD olarak yeniden yayınlıyorlar.

hani ben de isterim ama olaya çok iyimser taraftan bakmışsınız sanki.
Mesaj tarihi:
Fena olurdu hakkaten geri dönse de, zor gibi geliyor bana. Hepsi ayrı projeler içerisinde en azından iki sene boyunca göremeyiz ortamlarda gibi geliyor (gerçekleşse bile).
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
dayanamadım tekrardan izlemeye başlıyorum. diziler bitti, yeni gelenlerin çoğu çöp gibi. adam gibi oyuncu yok, adam gibi hikayesi yok karakterlerin. Ah Ah bşr çırpıda izleyip bitirecem şimdi bunu gene :
Mesaj tarihi:
Kaede said:

bende rerun yaptım 6 bölüm
our mrs reynalds nasıl bir bölümdür ya ahahah

http://www.realbollywood.com/up_images/christina-hendricks277.jpg

canıms

Mal'ın harbiden mala bağladığı bir bölümdü o haha.
Mesaj tarihi:
ahah kaptanın inaraya YOU KISSED HER dediği yeri her izlediğimde böyle pausea basıp kişniye kişniye gülüyorum

inaranın o suratı ASHDAHSDHASHDHASDHASHDAHSDH
  • Yeni Oluştur...