vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 kafam karisti hem filmi hem dizisi mi var simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 tatillerde cekerler. firefly dizi, sonra iptal edildi, serenity de filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 tesekkür ederim sükrücüm. 1 sezon galiba sadece dizi, bir de film sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 evet tatlim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Rewendor said: Gençler müjdemi isterim: Firefly geri dönüyo :D Nihayet Fox'tan telif haklarını satın alacak bir babayiğit çıkmış. Şimdilik eski bölümleri (2 saatlik ön bölümüyle beraber ve sıralı olarak, foxun aksine yani) yayınlayacaklar ama yeni çekimler de olabilir diyolar, başrol elemanı zaten dünden razı. Ama kadroyu ve Josh Whedon'u tekrar toplayabilecekler mi bilemem: http://geek-news.mtv.com/2011/02/17/firefly-returnsand-nathan-fillion-is-open-to-play-mal-again/ Josh Whedon Avengers la uraşıyor kadronun hepsininde başka dizileri var daha yalan olur bence 2. sezon. En azından Serenity'e devam filmi çekseler bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 kaptan olsun yeter, gerisi onemli deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 İnara da lazım. Keza baldwin. Bi de neydi o teknik konulara bakan kız o da lazım. Geri kalan oyuncular değişebilir mal hariç. Bu arada OBAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Zaten yeniden çekilirse 3-4 yıl sonra yaparlar eski adamları toplayıp. Hiç birinin hayır diyeceğini sanmıyorum. Neredeyse hepsi tüm ekmeklerini Firefly'dan yedi sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 çok iyi olur çok da güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 summer glau oynarsa 5 bölüm sonra garanti iptali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 abi biraz tüme varım olmuş o. o röportajın tamamına stumbleupon da rastladım geçen gün. hani olsa ne güzel olur di mi havasındaydı... geri döndü dedikleri de işte HD olarak yeniden yayınlıyorlar. hani ben de isterim ama olaya çok iyimser taraftan bakmışsınız sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Fena olurdu hakkaten geri dönse de, zor gibi geliyor bana. Hepsi ayrı projeler içerisinde en azından iki sene boyunca göremeyiz ortamlarda gibi geliyor (gerçekleşse bile). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 http://geek-news.mtv.com/2011/02/23/fans-rally-to-help-nathan-fillion-buy-firefly/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Güzel olurda kesin acaip eleştiri alır yeni diziler malum eski dizi gelmiş gelmiş en tatlı dizilerden biriydi yani raiskli iş yenilerini çekebilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Çizgiromanlarla devam etmek de iyi oluyordu aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 geçen community de bunun geyiğini yaptılar, çok iyidi şklsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 dayanamadım tekrardan izlemeye başlıyorum. diziler bitti, yeni gelenlerin çoğu çöp gibi. adam gibi oyuncu yok, adam gibi hikayesi yok karakterlerin. Ah Ah bşr çırpıda izleyip bitirecem şimdi bunu gene : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 İnsanın canı dizi çeker mi ya hayret bişey. Dün ilk üç bölümü bi çırpıda izledim ben de. Arkadaş bu kadar mı güzel olur bir dizi, sırrın nedir josh whedon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Valla canim cekti bende bi rerun yapiyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 http://geek-news.mtv.com/2011/02/17/firefly-returnsand-nathan-fillion-is-open-to-play-mal-again/ ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 bende rerun yaptım 6 bölüm our mrs reynalds nasıl bir bölümdür ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 eski bolumleri yayinliyolarmis onun haberi sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Kaede said: bende rerun yaptım 6 bölüm our mrs reynalds nasıl bir bölümdür ya ahahah http://www.realbollywood.com/up_images/christina-hendricks277.jpg canıms Mal'ın harbiden mala bağladığı bir bölümdü o haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ahah kaptanın inaraya YOU KISSED HER dediği yeri her izlediğimde böyle pausea basıp kişniye kişniye gülüyorum inaranın o suratı ASHDAHSDHASHDHASDHASHDAHSDH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Bu kadın 11!!1!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar