Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 polis karı nerden çıktı kaçırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 mertin manitsıymış.biranda cıktı ortaya o diilde işallah cengizinki oyun falan değildir o adam kötü karakter olmalı düşman olmalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 dayının ofise kurulması iyi oldu, olmuyodu öyle marangozhane, semt kahvesi köşelerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 acaba ezelin birilerini öldürmesi için milletin daha ne yapması gerekiyor merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Lazer pointeri bol bulduk sacalim. Halk adami ezel yuruyusu salakca olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 bari uzaktan tuta 2 cm kırmışı ışık olmasın demi şu istiklaldede yürüye yürüye bitiremediler be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 aahah evet ben ilk defa gordum kocaman olanını.o kadar film izliyoruz kenanın tayfa saglam oldu.tefo ezele gelicek yine.şebnem diğer tarafa da seyirciler kurban istiyor.biirleri ölsün artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 şebnem hakketten cengizle idi demi yaa kumar masasında anam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 eh bu ne salak kız çıktı be.hayla ezelin öldürdüğünü sanıyor.neyse böyle olcağı zaten geçen sezon finalinden belliydi.sonu dışında çok sıkıcı bir bölümdü ama nihayet asıl kapışma başlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 aahha hep öyle diyoruzda bi bok baslıcagı falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 cidden jr.dayıyıda görmesek dizi hiç çekilmez hale gelicek.baymaya başladım yavaş yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ben youtubedan izliorm biraz geriden geliorm ama ali türk dizi ve sinema sektörünün en kral atlayışını yaptı helal olsun böyle produksyona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ahaha evet görmek istediğimiz sahneler tefonun rolünü azaltmaları kötü oldu kaç bölümdür adamım gorundugu her dakak iyi ya.tefo-ali biraz ağılık verilseydi sıkılmazdık.bide dizide başka karakter yok o kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 1971 model selmayı oynayan oyuncunun ismi nedir? bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Llama said: bari uzaktan tuta 2 cm kırmışı ışık olmasın demi şu istiklaldede yürüye yürüye bitiremediler be uzaktan tutunca büyük gözüküyordu diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 odiflame said: 1971 model selmayı oynayan oyuncunun ismi nedir? bilen var mı Zeynep Köse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Serdar bittin ulan bu kez sen!! Şimdi de Ezel başlayacak. "Eyşan sende benim kardeşimi öldürdün" diye mıymıy etmeye. İkisi de birbirini suçlar durur dizi öyle gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 aha buymuş 71 model selma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 71 modeli daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Sparks Wraps International Sales for Ezel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Oh yes. Büyük bi başarı aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Esnaf said: aha buymuş 71 model selma kaç yaşında la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Red said: acaba ezelin birilerini öldürmesi için milletin daha ne yapması gerekiyor merak ettim Aynı soruyu 85dk boyunca bende kendi kendime sordum.Bu saatten sonra tekrar ezel-eyşan yakınlaşması hakkaten kal getirecek ya, bi hatun birine bunları yaşatcak sora "Aşk" ,zzkerler öle aşkın ızdırabını yok öle bişe. ps:bide mümkünse ezel'in ağlamadığı, debra'nın sevişmediği bi bölüm yapsalar ii olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 my name is bond... james bond Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar