Absolut Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 2. drama queende öldü en sonunda. ilki bahardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 valla alinin atarlanmaları olmasa napıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 aliyi dayının gençliğine koyup yeni dizi çeksinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Bence hazır elleri değmişken şu ezelin anneyi babayıda toptan katletsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bu arada çok bariz hainin can oldugu.belli ettiler yani kucuk ajanlar dedi.bide soguk davranıo cocuk.belliki doldurmuş kenan onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 muhteşem bir bölüm oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Abi şu dayının gençliğinde dayı, Kenan ve karının gittiği evi bi yerden hatırlıyorum ben ya. Sanki eskiden bi başka yüksek ratingli dizide ana mekanlardan biri gibi hatırlıyorum. Var mıdır hatırlayan falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Gereksiz aile muhabbeti olmasıon diye babası gene evden kovdu iyi oldu bari. Hain bence hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ali mi acaba yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bölüm güzel.fakat işte gereksiz zaman doldurma duygusallıkları olmasa süper olcak ama malum 90dk bide sanırım benim dediğim kişi değil başka kim olabilir acaba merake ttim harbi.ögrenmeden biterse döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Son anda bişiler olmazsa boktan bölümdü bence. Pfffff çay bahcesinde boş zaman geciriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 böyle taktiksel bölümleri seviyorum ben hatta felsefi biraz da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bu bölüm güzeldi bence kim ulan merak ettim.muhtemelen ögrenemden biticek yada çok salak bişi cıkıcak eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 eyşan çıkmazsa "hadi beee" derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 o cıkmıcak arbada telefonla konustu o ya hiç biri olmicak salak bişi cıkıcak.yada cengizdir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 yeni ekibi kurdu işte şebnem hain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 reklam bitti tivibu bozuldu anasının offfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bitti muhtemelen gelecek bölüm hem haini ogrenicez hemde dayının bi hamlesi olacak orda gelenlere karşı. fakat hain o masada değilmiş gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=WMbaeGeC9Q8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bence eyşan kalkıcak masadan kenanın dediği aklına takılıcak,kenanın amacıda eyşanı harcatmaktır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 cemss said: bence eyşan kalkıcak masadan kenanın dediği aklına takılıcak,kenanın amacıda eyşanı harcatmaktır kesin. evet bu olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Hain Cengiz ya da çok çılgın bi twist fantezisi olarak Azad diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 o değilde haftaya bayramın 1. günü ya da arifesi. 2 hafta bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Kojiroh said: Hain Cengiz ya da çok çılgın bi twist fantezisi olarak Azad diyorum ben. basından beri biliyordu yerini sanmam azad olacagını, butun oklar cengizi gosteriyor, eysan degil zaten, Ali asıl bomba olur gibi geliyor, ancak haftaya olacak olan sey, eydsno srsyıp arada soyledigi icin ayrıl ordan seni ozledim zart zurt diye ilk aksiyon eysandan gelir o yuzden ambush yemezler o yuzdende ilk kacan hain degil eysan olur, hain kendini ele vermemis olur, gibi geliyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ali büyüksün lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar