Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezel

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

ekşi said:

ezeli syrettikten sonra iyi oyuncu olduğunu anladığım adamdır.

ya da

iyi senarist adamı vezir de, eder rezil de.

bilemedim.

yazmış biri ekşide adam son sahnede güzel oynamış :P ama ezelle dayının mekanda konuştukları sahnede pekte iyi değildi pek bi yapmacık gelmişti bana
Sosyal ağlarda paylaş

Kenan'ın hamlesi inanılmazdı, çok güzel düşünülmüş. Şu bölümün son kısımları harbi gelmiş geçmiş tüm Türk dizisi senaristlerine ve "ya herkes izliyo abi bırak izlemem ben Ezel'i" diyenlere ibret olsun.

Yalnız ben hala Kıvanç Tatlıtuğ'un oyunculuğundan tiksiniyorum ya. Hani bazı sahnelerde kurtarıyo da, genel olarak düşünürsek çok zayıf. Bi diğer zayıf halka da Cansu Dere zaten. Mimikler, vurgular, hareketler falan her şey ezbere.

Ha bi de eklemeden geçmiyim, dövüş sahneler çok kötüydü.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir tek bana mı saçma geliyor ? Hastahane-hani yaralanırsın,hasta olursun götürüldüğün yerde,adam bıçaklanıyor ve ölüyor hemde bordo bereli! Hadi onu geçtim hiç mi kamera yok (öğlen polis olan yerde) Ayrıca hadi sekiz ve Ezel hastaheneye çaktırmadan girdi ama eycan mıdır nedir kapıdan giriyor ve görevliler izin veriyor ?
Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:

Kenan'ın hamlesi inanılmazdı, çok güzel düşünülmüş. Şu bölümün son kısımları harbi gelmiş geçmiş tüm Türk dizisi senaristlerine ve "ya herkes izliyo abi bırak izlemem ben Ezel'i" diyenlere ibret olsun.

Yalnız ben hala Kıvanç Tatlıtuğ'un oyunculuğundan tiksiniyorum ya. Hani bazı sahnelerde kurtarıyo da, genel olarak düşünürsek çok zayıf. Bi diğer zayıf halka da Cansu Dere zaten. Mimikler, vurgular, hareketler falan her şey ezbere.

Ha bi de eklemeden geçmiyim, dövüş sahneler çok kötüydü.

ahahah.sekizin ömeri hallaç pamuğu gibi yerden yere vurmasını çok garipsedim ya. yıllarca izledik kenan'ı ,alışık değiliz böyle sahnelere.Kenan'ın yaptığı oyunu ise takdir ettim.gerçekten iyi düşünülmüş.
Sosyal ağlarda paylaş

eyşana mektup yazıyor ezele git diye fakat orda o oyunu yapabileceği henüz belli değil sonuçta sekizin son sözü üstüne nuri alço moduna giriyor

çok fazla boşluklar vardı bu bölümde ufak tefek ali-cengiz-ezel muhabbetleri dışında sevemedim bu bölümü bide en saçma kısmı sonuydu

amaygad ezel adam öldürdü demekki katilmiş demekki baharı o öldürdü adam seri katilmiş shit modunda yıkılan eyşan

Sosyal ağlarda paylaş

Kenan çok ama çok tehlikeli bir adam bunu bir kez daha anladım.

Cengiz ile Eyşan da bir oyun çeviriyorlar ama henüz onun üstüne yoğunlaşmadılar. Kenan ilerde Ezel'e karşı CAN'ı da kullanacak gibi geliyor. Cengiz'de o zaman safını belli edecek.

Benim merak ettiğim Serdar nereye kayboldu. Ezel, Kenan karşısında zayıf düşüyor. Serdar'ı da kendi yanında oyuna sokabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ezelin o kadar şeyden sonra cengizle konusması saçmalıktır bana göre

ben 1. sezonda ezel,ali,dayıya karşı kenan cengiz olur diye düşünüodum

yani 1 sezon boyunca adama yapılanları izledik.intikam alıcak dedik.cengiz 2 ay hapis yattı eyşanın evini aldı bitti anasını satiyim

şimdi muhtemelen cengiz yine yamuk yapcak ezel yine aglicak satıldım falan filan

hadi eyşanı seviosun kabul edilebilir kopamaman bi nevi.ama cengiz ayrı olmalı ezelden.öyle bana ömer deme git başımdan tarzı karı tripleriyle olcak iş değil

kenan biraz miroglu karakterine bürünmeli.senaristler adamı iyce emo yaptılar
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

eyşanın yaptığı normal

baharı öldürdüğüne inanması anormal
cengiz ne söyledi de kandırdı, cengiz eyşan için ezeli satıp neden hala yanında, ezel niye mal bu durum karşısında buralar saçma

abi naapsın adam daha , inanmak istemior hatun
en son "ben soğuk kanlılıkla adam öldürmem" le savundu kendini o da 8 olayında bitti.
çok boktan bi durumda ezel su anda ya

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...