Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 yok zaten biliniyodu hürriyet sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 bence cok saglam ıntıkam aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ekşi said: ezeli syrettikten sonra iyi oyuncu olduğunu anladığım adamdır. ya da iyi senarist adamı vezir de, eder rezil de. bilemedim. yazmış biri ekşide adam son sahnede güzel oynamış :P ama ezelle dayının mekanda konuştukları sahnede pekte iyi değildi pek bi yapmacık gelmişti bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Ezel'in şu son bölümünün son 5-10 dakikasını alıp; halkımızın sığ zevklerini sonuna kadar sömürüp bin tane kalitesiz dizi üreten tüm senarist, yapımcı ve yönetmenlerimize ders niteliğinde izletmek lazım. Resmen +rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Kenan'ın hamlesi inanılmazdı, çok güzel düşünülmüş. Şu bölümün son kısımları harbi gelmiş geçmiş tüm Türk dizisi senaristlerine ve "ya herkes izliyo abi bırak izlemem ben Ezel'i" diyenlere ibret olsun. Yalnız ben hala Kıvanç Tatlıtuğ'un oyunculuğundan tiksiniyorum ya. Hani bazı sahnelerde kurtarıyo da, genel olarak düşünürsek çok zayıf. Bi diğer zayıf halka da Cansu Dere zaten. Mimikler, vurgular, hareketler falan her şey ezbere. Ha bi de eklemeden geçmiyim, dövüş sahneler çok kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 o diilde yine özetlerde görünce ramizin gençliğindeki lafında tekrardan takdir ettim ben onu o gün öldürmüştüm ama şimdi ögrendi lafı ne güzel laf lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 kenan gol oldu yağdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Bir tek bana mı saçma geliyor ? Hastahane-hani yaralanırsın,hasta olursun götürüldüğün yerde,adam bıçaklanıyor ve ölüyor hemde bordo bereli! Hadi onu geçtim hiç mi kamera yok (öğlen polis olan yerde) Ayrıca hadi sekiz ve Ezel hastaheneye çaktırmadan girdi ama eycan mıdır nedir kapıdan giriyor ve görevliler izin veriyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Kojiroh said: Kenan'ın hamlesi inanılmazdı, çok güzel düşünülmüş. Şu bölümün son kısımları harbi gelmiş geçmiş tüm Türk dizisi senaristlerine ve "ya herkes izliyo abi bırak izlemem ben Ezel'i" diyenlere ibret olsun. Yalnız ben hala Kıvanç Tatlıtuğ'un oyunculuğundan tiksiniyorum ya. Hani bazı sahnelerde kurtarıyo da, genel olarak düşünürsek çok zayıf. Bi diğer zayıf halka da Cansu Dere zaten. Mimikler, vurgular, hareketler falan her şey ezbere. Ha bi de eklemeden geçmiyim, dövüş sahneler çok kötüydü. ahahah.sekizin ömeri hallaç pamuğu gibi yerden yere vurmasını çok garipsedim ya. yıllarca izledik kenan'ı ,alışık değiliz böyle sahnelere.Kenan'ın yaptığı oyunu ise takdir ettim.gerçekten iyi düşünülmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 sadece o katı kapatmışlardı. eyşan bu bi meme gösterir girer asdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Red said: ben onu o gün öldürmüştüm ama şimdi ögrendi lafı ne güzel laf lan ben bunu kullanırdım artık kullanamıcam :/ ( daha romantik bi tavırla tabi mesela sen beni seviosun, sadece henüz anlayamadın gibi, matrixten çalmıştım sanırım ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 eyşana mektup yazıyor ezele git diye fakat orda o oyunu yapabileceği henüz belli değil sonuçta sekizin son sözü üstüne nuri alço moduna giriyor çok fazla boşluklar vardı bu bölümde ufak tefek ali-cengiz-ezel muhabbetleri dışında sevemedim bu bölümü bide en saçma kısmı sonuydu amaygad ezel adam öldürdü demekki katilmiş demekki baharı o öldürdü adam seri katilmiş shit modunda yıkılan eyşan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 eyşanın yaptığı normal baharı öldürdüğüne inanması anormal cengiz ne söyledi de kandırdı, cengiz eyşan için ezeli satıp neden hala yanında, ezel niye mal bu durum karşısında buralar saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Kenan çok ama çok tehlikeli bir adam bunu bir kez daha anladım. Cengiz ile Eyşan da bir oyun çeviriyorlar ama henüz onun üstüne yoğunlaşmadılar. Kenan ilerde Ezel'e karşı CAN'ı da kullanacak gibi geliyor. Cengiz'de o zaman safını belli edecek. Benim merak ettiğim Serdar nereye kayboldu. Ezel, Kenan karşısında zayıf düşüyor. Serdar'ı da kendi yanında oyuna sokabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ya ezelin o kadar şeyden sonra cengizle konusması saçmalıktır bana göre ben 1. sezonda ezel,ali,dayıya karşı kenan cengiz olur diye düşünüodum yani 1 sezon boyunca adama yapılanları izledik.intikam alıcak dedik.cengiz 2 ay hapis yattı eyşanın evini aldı bitti anasını satiyim şimdi muhtemelen cengiz yine yamuk yapcak ezel yine aglicak satıldım falan filan hadi eyşanı seviosun kabul edilebilir kopamaman bi nevi.ama cengiz ayrı olmalı ezelden.öyle bana ömer deme git başımdan tarzı karı tripleriyle olcak iş değil kenan biraz miroglu karakterine bürünmeli.senaristler adamı iyce emo yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 o diil de şimdi farkettim ali cengiz ezel la bunlar bildiin ömere ali-cengiz oyunu yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 forgiver said: eyşanın yaptığı normal baharı öldürdüğüne inanması anormal cengiz ne söyledi de kandırdı, cengiz eyşan için ezeli satıp neden hala yanında, ezel niye mal bu durum karşısında buralar saçma abi naapsın adam daha , inanmak istemior hatun en son "ben soğuk kanlılıkla adam öldürmem" le savundu kendini o da 8 olayında bitti. çok boktan bi durumda ezel su anda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Beni delirten şey; Ezelin tam kakasını yaparken ıslık çaldığında çaresiz bakan köpek gibi kalması bu tip açıklamalı sahnelerde. Ben Ömerim diyecek 5 dakika ıkınıyor, dur lan eyşan dayıyı öldürüyordu diyecek bık bık bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 http://www.ezel.tv/setfoto/b/EZEL-37-BLM-(16).jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 aheuauhae ezel'in duruş tam bobiler-küçük onur karate kid duruşu asdeuhuae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Kenan'ın şarap açtığı sahne ve Ezel'in restoranı dağıttığı çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ne dizimiymis yeni izledim. inkitam bitine kadar cok agladim. hüngür hüngür böle öküz anirmasi gibi bagira bagira. allah belanizi versin, cekmeyin böyle dizi. tefoyu tek gecerim oyunculuk dialoglar mimikler hersey dört dörtlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 fragman çıktıysa youtube/facebook harici link pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ah ulan ezel kimsenin yapamadığını sonunda sen yaptın yıktın lan dayıyı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Kenan ne oyun yaptın be, Ezel'i yerden yere vurdu durdu resmen. Bekliyoruz artık. "Rise of Ezel" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar