Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezel

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

Red said:

en başından beri oyunculugunu övdüğüm şu dizinin 6 ay sonraki oyunculuguna taktım arkadaş

niye o kadar yapmacıktı anlayamadım.bir an avrupa yakasındaki rüya sahnelerine benzettim :)
son bölüm olduğu içindir bitsede tatile gitsek hesabı.

bölümü ben beğendim.cengiz acaba ezelin yanındamı yoksa kendince birşeyler yapmayamı çalışcak merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Finalin ilk 40 dakkası resmen çöptü. 40 Dakika morg sahnesi, ağlama sahnesi vs. ile geçti gitti. Son 1 saatte güzel drama döndü. Bütün bölüm eğer son 1 saat gibi olsaydı süper bir final diyebilirdik. Bence düz bir ezel bölümüydü, hatta bazı bölümlerden daha bile kötüydü.
Sosyal ağlarda paylaş

Görüşler kişiden kişiye değişebilir:)

Bence muhteşemdi açıkcası.

Dayının tieyyt diye bıçakla dalması, Ezel-ali, Ezel-tevfik diyalogları.

Dayının yalnız kaldığını sanıp, son anda gene tufaya gelmek

(gerçi bu biraz tahmin edilebilirdi, ama insan hep ters köşeye yattığı için gene tahmin edemiyor)

Cansu Derenin o kırmızı elbise ile süzülmesi, o sıradaki göz ziyafeti.

Katilin o tane tane psikopat konuşması.

Ve tbiki o son kumar masası sahnesi, Ezelin piç gülümsemesi, Şebnem-cengiz olayı, Ali-dayı, Tevfik, ve cansu ile kenanın sahneye girmesi.

Dizi gerçekten mükemmel bitti. Ha tabi, hata aramak veya beğenmemek için tonla sebeb bulunabilir, belkide standart bir ezel bölümüydü. ama standartın altındaki bir ezel bölümü bile diğer TR dizilerinden kat be kat üstündür bence.

Ve Hem lost hemde ezeli izleyen biri olarak, Ezel kesinlikle losttan daha iyi benim için.

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...