Absolut Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 hah o baba rolundeki adam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Red said: en başından beri oyunculugunu övdüğüm şu dizinin 6 ay sonraki oyunculuguna taktım arkadaş niye o kadar yapmacıktı anlayamadım.bir an avrupa yakasındaki rüya sahnelerine benzettim :)son bölüm olduğu içindir bitsede tatile gitsek hesabı. bölümü ben beğendim.cengiz acaba ezelin yanındamı yoksa kendince birşeyler yapmayamı çalışcak merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Fikret Kuşkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Messor said: Fikret Kuşkan çok genç kalmazmı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 kenan karakteri ile dayının arasında elle tutulur yaş farkı var diye anladım ben diziden ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Selçuk Yöntem olcakmış. Hazırsalar başlasın http://www.ntvmsnbc.com/id/25108459 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 harika.tuncel kurtiz den sonra en sevdiğim oyunculardan kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 ulan dandik sezon finali ardından ancak selcuk yöntem kurtarırdı diziyi.iyi seçim.bıyıkları keser herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 yeni izledim finali noldu arkadas? bian dedim we have to go back diye tiribe giricek. yok 6 ay sonrasi yok cengiz... yanniz sebnem de tas oldu iice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 bade işçilin tek kötü yanı sarı sakalları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 selçuk yöntem olmayacakmış, kerem senarist eğer şener şen oynamak istesin yaşını uydururuz demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Tüh ya inanmıştık o olacak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 selcuk yöntem dengeler ama şener şen ezer :) ramiz dayı çöpe direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Şener Şen eğer Eşkıya filmindeki makyaj ve şive ile oynarsa, o diziyi yıkarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Gördüğüm en mükemmel dizi finaliydi. Lost'u bile ezip geçen bir finaldi:) O ne bakıştı ezel. O ne oyundu dayı. O ne finaldi senarist Kumar masası olayı efsanedir. Ezel gelmiş geçmiş en muhteşem Türk dizisi. ama reytinglerde Türk malını minik bir payla geçmesi üzücü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 türk malı dizisinde bir çok insan kendini bulduğu için normal. türkiye'de çok o dizideki tip gibi adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Turk malı kendini tekrar etmeye mahkum bir dizi yani 2 bölüm izleyin espriler hep aynı mimiklere dayalı. Zaman içinde bayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 türk malı son 10 yılda izlediğim en kötü dizi.akasya duragı falan bile daha iyi ayrıca efresiyab aynı finali mi izledik.valla öyle bi yazdınki tekrar izleyesim geldi ne kaçırmısım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Finalin ilk 40 dakkası resmen çöptü. 40 Dakika morg sahnesi, ağlama sahnesi vs. ile geçti gitti. Son 1 saatte güzel drama döndü. Bütün bölüm eğer son 1 saat gibi olsaydı süper bir final diyebilirdik. Bence düz bir ezel bölümüydü, hatta bazı bölümlerden daha bile kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Görüşler kişiden kişiye değişebilir:) Bence muhteşemdi açıkcası. Dayının tieyyt diye bıçakla dalması, Ezel-ali, Ezel-tevfik diyalogları. Dayının yalnız kaldığını sanıp, son anda gene tufaya gelmek (gerçi bu biraz tahmin edilebilirdi, ama insan hep ters köşeye yattığı için gene tahmin edemiyor) Cansu Derenin o kırmızı elbise ile süzülmesi, o sıradaki göz ziyafeti. Katilin o tane tane psikopat konuşması. Ve tbiki o son kumar masası sahnesi, Ezelin piç gülümsemesi, Şebnem-cengiz olayı, Ali-dayı, Tevfik, ve cansu ile kenanın sahneye girmesi. Dizi gerçekten mükemmel bitti. Ha tabi, hata aramak veya beğenmemek için tonla sebeb bulunabilir, belkide standart bir ezel bölümüydü. ama standartın altındaki bir ezel bölümü bile diğer TR dizilerinden kat be kat üstündür bence. Ve Hem lost hemde ezeli izleyen biri olarak, Ezel kesinlikle losttan daha iyi benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Holy said: türk malı dizisinde bir çok insan kendini bulduğu için normal. türkiye'de çok o dizideki tip gibi adamlar. mesela sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 çekip tekrar izliyim dedim de abi oha 2 saat final, 4.5 house bölümü uzunluğunda, çoğu filmden daha uzun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Kenan Birkan belli olmuş. Haluk Bilginer oynayacakmış. Haberturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 İyi ya altından kalkabilecek biri o rolün. Spooks dizisindeki rolünün devamı olacak bir anlamda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Selçuk Yöntem daha iyi olurdu sanki ama Haluk Bilginer'de gayet iyi bir seçim ve hakkını verecektir o rolün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar