Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezel

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

sevilen karakterleri öldürmemek için senaryoyu ona göre yazdıklarını düşünüyorum.tamam mesela ali tefo falan çok iyi oynuyorlar ama öldürüceksin.

cunku karakterler kendini tekrarladıkça sıkılıosun.muro mesela kurtlar vadisindeki.herkesi baydıktan sora öldü.

öldür ya.biraz degiştir.yeni ve iyi karakterler yaratmaya calıs

kimse kusura bakmasın ama ezeli daha cıkmadan beklediğim bir diziydi.ve bana göre hala iyi gitmiyor.

ilk 15 bölüm falan çok iyiydi.sora dizi tutunca rolantiye aldılar.karakterler ve oyunculuga diyicek birşey yok.ztn şuan diziyi tek izleten şeydir bana göre.ve bazı ikili dialoglar iyi oluyor.

fragmanları bile tekrarlamaya başladı.artık çözdük fix ben ömerim diyor.ama ya içinden soyluyor yada aynaya

bunun gibi şeylerden dolayı sıkıldım açıkcası.
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha baharı napalım ya.kardeşine söyleyemedi bahara söylese nolur

gidip kardeşine bak bana ne goruosun diceğine ben ömerim diyeydi ya

bahara söyledi cunku en etkisiz eleman bahar.gidip duvara söylemesiyle aynı şey

benim dediğim bi örnekti.fragmanlarda 4-5 defa ben ömerimn demiştir mesela.ama hep içinden falan söylemiştir.dizinin sıradanlaştıgını belirtmek istedim.artık hepimiz fragmandakilerin hayal ruya yada içinden söyleme yada alakasıız bi yerde söylenen bir laf olacagını biliyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

sevilen karakterleri öldürmemek için senaryoyu ona göre yazdıklarını düşünüyorum.tamam mesela ali tefo falan çok iyi oynuyorlar ama öldürüceksin.

cunku karakterler kendini tekrarladıkça sıkılıosun.muro mesela kurtlar vadisindeki.herkesi baydıktan sora öldü.

öldür ya.biraz degiştir.yeni ve iyi karakterler yaratmaya calıs

kimse kusura bakmasın ama ezeli daha cıkmadan beklediğim bir diziydi.ve bana göre hala iyi gitmiyor.

ilk 15 bölüm falan çok iyiydi.sora dizi tutunca rolantiye aldılar.karakterler ve oyunculuga diyicek birşey yok.ztn şuan diziyi tek izleten şeydir bana göre.ve bazı ikili dialoglar iyi oluyor.

fragmanları bile tekrarlamaya başladı.artık çözdük fix ben ömerim diyor.ama ya içinden soyluyor yada aynaya

bunun gibi şeylerden dolayı sıkıldım açıkcası.

+1 uzatmak için bozuyorlar diziyi... geçen bölüm ne olacağı açıktı tahmin etmek zor olmadı bu bölüme öyle geçiştirirlerse bence izlemenin artık pek bir anlamı kalmayacak. yap kardeşim 1 sezonluk olsun 2 olsun maksimum tadında bırak bitir efsane ol ama uzatcam $$ kazancam diye kendini de eserinide batırma. bunu izlettirirsin ama bir sonrakini izlemeyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam izleyicide bu mantık oluştuysa geçmiş olsun ezele :)

çok ihtiyaçları varmıs paraya.evde cocuklar aç bekliyolarmış.

ezel için tek istediğimiz uzamamasıydı.o da olursa ztn dizinin bir anlamı kalmicak

ki şuan bariz cepten yiyor.bu dizi 1 sezonda biterdi yani.10 bölümdür gereksiz uzatıyorlar.

izleyicisinin azaldıgı ve eleştirilerin arttıgı bir gerçek.tamam kötü bölümler her dizide var.ama dizinin gereksiz uzatılgını hissedilince bayıyor açıkcası.

dizi başlarda 1 sezon olucak denirken bölümler gayet iyiydi.sonra tutunca dizi 2 sezona uzatıcaz dediler ve düşüşe geçti dizi.1 sezon uzatmak az değil.ve bu yuzden muhtemelen 1 sezon için düşündüklerinden vazgeçip böyle saçmalamaya başladılar
Sosyal ağlarda paylaş

kurtlar vadisini hepimiz izliyorduk o zamanlar.şimdi biri yanımda kurtlar vadisini açarsa kufur ediyorum.hadi onda uzatılacak malzeme var.fakat adamlar seyirciyi o kadar aptal yerine koyuyorlarki silah sahneleri falan komedi.ilk sezonlarda bile böyle değildi.o onu alıyor kaçıyor.o onu alıyor kaçıyor.

diziler 45dk olsaydı ezel 2 sezon giderdi.ama 90dk dizi süresince bu dizi 2 sezona uzayınca sıçar yani.ki goruceksiniz zevkle değil zorla izlicez başladık sonunu getirelim diye.

insan ötesi birşeyler yapmazlarsa bu dizi toparlanmaz bana göre.

cunku hep öyle olmustur.ya güzel diziler 2. sezonu göremeden yayından kaldırılır.yada uzatılınca saçmalar.

bizde güzel işimi devam ettireyim yeni şeyler sunayım mantıgı yok.birşey yaptın.tuttu mu.sömürene kadar devam et
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...