Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezel

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

Azure_Knight said:

fragmandaki son sahneden sonra ezel eyşan bahar threesome a geçiş yapsalar ali bunları görse noluyor lan! diye kalsa

ramiz dayı mesele intikam almak değil yeğen intikamdan aldığın zevk dese :D

biri bunu çalıp sözlüğe yazmış sen deilsen telif iste

benim (:P) ufak bi de ekleme yaptım
Mesaj tarihi:
bende onu dicektim şimdi.düzmece değilse bile hapishane ortamı olmamıs

yani çok oyun gibi duruyor.öyleyse saçma.sonuçta ömer kaç sene gerçek bir hapishanede yattı

böyle 2 dayak atıp bırakıcaklarsa saçma olur
Mesaj tarihi:
cengiz-eyşan telefon gorusmesi çok iyiydi.ztn dizide dönen sneryao değilde karakterleri direk cok iyi oynayan oyuncular izletiyor.eyşanın hık mık yapıp bülbül gibi şakıması mahkemede fln

ayrıca şöyle bir klişe geldi aklıma.dayının düşmanının tetikçi mahkemedeydi,ömer gibi cengizimi alıcak acaba öteki reyis :)
Mesaj tarihi:
çok güzel gidiyo geçen bölüme göre, ki daha cansu derenin kırmızı memcüklerini görmedik

benim söylediğime gelcek yine senaryo, bu sayko katil dayının düşmanının gözü vasfıyla yer alıyordu bence mahkemede, o adam çıkarıp cengizi adamı yapar diye tahmin ediyorum
Mesaj tarihi:
yalnız bahar karakterini sevmesemde herşeyin ortasında safım birşey bilmiyor o da haklı kendi çapında

ama her fırsatte ezel e temas etmek içni bahane araması baydı ahha
Mesaj tarihi:
Red said:

cengiz-eyşan telefon gorusmesi çok iyiydi.ztn dizide dönen sneryao değilde karakterleri direk cok iyi oynayan oyuncular izletiyor.eyşanın hık mık yapıp bülbül gibi şakıması mahkemede fln

ayrıca şöyle bir klişe geldi aklıma.dayının düşmanının tetikçi mahkemedeydi,ömer gibi cengizimi alıcak acaba öteki reyis :)
banada öyle geldi.tetikçide ilgileniyor bu olaylarla.ezel in kardeşinin adınıda biliyordu hatta.cengiz e yardım edebilir onlarda.sonuçta cengiz ezel gibi değil intikamını alırken hüngür hüngür ağlamaz
Mesaj tarihi:
Azure_Knight said:

fragmandaki son sahneden sonra ezel eyşan bahar threesome a geçiş yapsalar ali bunları görse noluyor lan! diye kalsa

ramiz dayı mesele intikam almak değil yeğen intikamdan aldığın zevk dese :D

adam bilmiş
Mesaj tarihi:
Tetikçi kurbanı öldümü ölmedi mi emin olmak için ortalarda ki cengiz bunu kullanacak elbette iceride dayı immunity için.
Ezel batırdı eline yuzune koca planı en sonunda.
  • Yeni Oluştur...