Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 yine ucundan gösterip öyle değil böyleymiş.tam oluyordu olmadı cunku böyle böyle oldu bölümüdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Sparkcaster said: Azure_Knight said: fragmandaki son sahneden sonra ezel eyşan bahar threesome a geçiş yapsalar ali bunları görse noluyor lan! diye kalsa ramiz dayı mesele intikam almak değil yeğen intikamdan aldığın zevk dese :D biri bunu çalıp sözlüğe yazmış sen deilsen telif iste benim (:P) ufak bi de ekleme yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 kaçta yeni bölüm ezelci gençlik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Dİzi başladı da, bu hapishane bana düzmece gibi geliyor ya hayırlısı yeğen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bende onu dicektim şimdi.düzmece değilse bile hapishane ortamı olmamıs yani çok oyun gibi duruyor.öyleyse saçma.sonuçta ömer kaç sene gerçek bir hapishanede yattı böyle 2 dayak atıp bırakıcaklarsa saçma olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 düzmece felan değil, polis karakola felan aldı düzmece olmasının imkanı yok içerdekiler dayının adamı işte sadece, cengiz müebbeti yiyecek te kurtarır biri içerde kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 yıl 2010 hala ezel izelyen var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 başım döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 cengiz-eyşan telefon gorusmesi çok iyiydi.ztn dizide dönen sneryao değilde karakterleri direk cok iyi oynayan oyuncular izletiyor.eyşanın hık mık yapıp bülbül gibi şakıması mahkemede fln ayrıca şöyle bir klişe geldi aklıma.dayının düşmanının tetikçi mahkemedeydi,ömer gibi cengizimi alıcak acaba öteki reyis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 çok güzel gidiyo geçen bölüme göre, ki daha cansu derenin kırmızı memcüklerini görmedik benim söylediğime gelcek yine senaryo, bu sayko katil dayının düşmanının gözü vasfıyla yer alıyordu bence mahkemede, o adam çıkarıp cengizi adamı yapar diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 forgiver said: başım döndü Bi bu, bi de amma sarıldı millet birbirine ya. Bahar da tam bi carebear zaten, aşağıdaki. http://www.girl.com.au/img/care_bear.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 yalnız bahar karakterini sevmesemde herşeyin ortasında safım birşey bilmiyor o da haklı kendi çapında ama her fırsatte ezel e temas etmek içni bahane araması baydı ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Eyşşşşannnn... Tıssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Şöyle bi osmanlı tokadı atsana da kenan öğrensek nasıl oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 sanırım bu oyun değildi, hesaplamadığı şey oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 şu ezelde demiyor bi kız hasta ölecek diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 eyşandan alacağı intikam buydu gerçi o değilde önceki sahne resme BİLİYORUM SENDE İSTİYORSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 masa oturttu ama bahar herşeyi bozuyor bunu da bozdu.iki meme göremedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 eyşan masası gelmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Red said: cengiz-eyşan telefon gorusmesi çok iyiydi.ztn dizide dönen sneryao değilde karakterleri direk cok iyi oynayan oyuncular izletiyor.eyşanın hık mık yapıp bülbül gibi şakıması mahkemede fln ayrıca şöyle bir klişe geldi aklıma.dayının düşmanının tetikçi mahkemedeydi,ömer gibi cengizimi alıcak acaba öteki reyis :)banada öyle geldi.tetikçide ilgileniyor bu olaylarla.ezel in kardeşinin adınıda biliyordu hatta.cengiz e yardım edebilir onlarda.sonuçta cengiz ezel gibi değil intikamını alırken hüngür hüngür ağlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Azure_Knight said: fragmandaki son sahneden sonra ezel eyşan bahar threesome a geçiş yapsalar ali bunları görse noluyor lan! diye kalsa ramiz dayı mesele intikam almak değil yeğen intikamdan aldığın zevk dese :D adam bilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 benim merak ettiğim aliye ne yapıcak.tefoyamı vurdurtcağını sanmıyorum öyle olsa önceden vurmasını engellemezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Tetikçi kurbanı öldümü ölmedi mi emin olmak için ortalarda ki cengiz bunu kullanacak elbette iceride dayı immunity için. Ezel batırdı eline yuzune koca planı en sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 http://i44.tinypic.com/11l3ko6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 bence ezel baharla beraber olmali dizinin sonunda. eysanla olmasi zayif olmasini gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar