roket adam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ahahahaha mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 silinmesin boyle seyler resmen agzina vurmus ahahahah öldüm gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Karasakal said: Sen Sildin ben yazacağım... mclovin said: 3 arkadaş evde toplansa daha iyisini çeker şu dizinin. 3 arkadaş evde toplansanız en fazla 31 çekersiniz siz, kuru kuru. AHAHAHAHAAHHAHAHA DEFOL GİT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 o değilde ezeli izleyen varmış harbiden. kurtlar vadisine burun kıvıranlar bile izlemeye başladı. o işte lan resmen. çakması işte -der ve kaçar- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ahahah tüm repler karasakala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 der ve kaçar yazıyo, alıntı yapmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 small yazıyı alıntı yapan var! allah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Baggio said: "Üç arkadaş toplansa daha iyisini çeker ahah" gibi bir lafı edip ilgi çekmeye çalışan, "dünyanın en yüzeysel adamı" karikatürünün vücut bulmuş hali bir insana niye fıstık atıyorsunuz abi, bırakın takılsın. baggio demiş ki ezel > avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 senaryosu çalıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 seneryosu star wars tan çalıntı.ezelde aslında jar jar binks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 atveyle alakalı değildir senaryo sanşszlıgı demek lazım herhalde ama o ezelle eyşanın ok atma sahnesinde püff ahah gibi tepkiler verdirmemeliydi bu dizi ya ayıp ettiniz:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ok atma sahnesi de tarkan altın kılıçtan mı alıntı lan yoksa. izlemedim daha. öyleyse bırakıcam diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 okculuk sahnesi harbi kotuydu.. ama sezarin hakki sezara (lisansli okcu olarak soyluyorum), hatun calismis, cok acemi, ama calisip da gelmis :) bu arada o durus la o okun 5 mt den hedefe gitmesi bile mucize ;) tamamen hasbel kader gidiyor.. ama yinede calismis takdir ettim.. not: bende anne rolundeki kadinin oyunculugunu hic sevmiyorum, bide hatunu cadde de gormustum, bundan 1-2 sene once, abla hiperaktif.. 60 yasinda ama liseli kiz gibi hopluyo zipliyo, yaninda kocasimi var sevgilisimi bilemedim ama sokagin ortasinda bi maymunluk hali hakimdi.. yazik demistim.. hala o sahne gozumun onune geliyor. :D oscar alsa yalan yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Abi gidip Poligonda silah kullansana, neden Okçu oldun ki:D İlerde savaş filan çıkarsa daha çok işine yarar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bu dizi aşağılarda kalıyo ama yakışmadı :) yrn yeni bölüm var.fragmanda yine bişiler var ama ters köşesi çok olur yine bahar ölsede rahatlasak artık.çok daralıyorum eyşan ve baharlı sahnelerde. efsane 1-2 bölüm gelmesi lzm.atv geçiş ve geçtiğimiz bölümdeki saçma başlangıç izleyici kaybetmemesi lzm dizinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 mclovin said: 3 arkadaş evde toplansa daha iyisini çeker şu dizinin.Adam bildiğin troll hemen megaloman damarınızdan avlanmışsınız (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 ofisteyim, hala cıkamadım yetişemicem sanırım. Youtube'a ne kadar sürüyor düşmesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 adamlar özet vermio ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 nasi vermiyolar ? e su an özet gösteriyolar. yoksa sadece atvavrupada mi öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Şu an normal atv'de de özet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 50 dakkadır özet var yalnız.. fenalık geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Başladı: "Dönüş Yolu" imiş yeni bölümün adı.. Bakalım, kısfmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 ezel daaldı lan :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 hahaha kahkülleri mi kısaltmaya geldin dayııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 tevfiğe kestirecek aliyi galiba :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar