Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 O neydi lan öyle, başarılı bi karakter hikayesi çıktı. Tüm diziyi kaplayacak şekilde bakınca da sağlam bi karakter oldu Cengiz valla. Film falan olsaydı baya övgü toplardı gibime geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ezel son oyun diye film çıkacakmış doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Game of Thrones ile bunu arka arkaya izledim, yaşam enerjimi aldı ikisi de anasını satiyim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 DeBuffAndHeal said: ezel son oyun diye film çıkacakmış doğru mu?hayır son oyun son bölümün adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 69 u izleyeyim mi ya şi,mdi 70 i izliyorum 69 un sonunu izledim felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Ne zaman final bu ya valla baydı artık, haftaya mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 haftaya son oyun işte. bir de önceki bölümü ben de izlemedim ama anlamakta güçlük çekmedim çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Haftaya Eyşan bitiricek diziyi. 2 senedir Ezelin yapamadığını yapıp Cengizi bitirecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 eyşan mortingen ştrauze değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 ahahaha spoiler abi, izlemeyen varsa sağlam küfür gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Bilmem ben yarısından sonra izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 ABV EYŞANLA İLGİLİ SPOILER VERENLERE SAĞLAM KÜFRETTİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 yasin kac senin küfür edemezsin burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 ben son bölüm monte kristonun sonu gibi olur diyodum, başka planlar varmış demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Seele said: yasin kac senin küfür edemezsin burda. sekkız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Son bir kaç bölümdür iyi gidiyor, iyi bir final bekliyorum ben o kadar boş 2.sezondan sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Şimdi izledim kalan kısmını. Haftaya ilginç bi son olur herhalde. Bu arada yukardaki spoileri mod arkadaş spoiler haline getirsin lütfen sonunu bok etti resmen bölümün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 jonq said: Son bir kaç bölümdür iyi gidiyor, iyi bir final bekliyorum ben o kadar boş 2.sezondan sonra.. kimse kalmadiki etrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 bir ara senaryoları silinmiş bilgisayardan artık yapımcı yapmaya niyetli değilmiş de final yapıp bitireceklermiş diye bir söylenti vardı. ne olur artık bitirsinler, iyice baydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 bence babacik cikip, babacigiini ozlemedinmi eysann dicek asf saka maka babacik ve 2 iki kizida oldu dizide. ne belali aileymis arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 oha cengiz çıkarmadan 15 yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ha bu arada diziyi izlerken aklıma gelen şeyi de söyliyim öyle 2 saplamayla adam ölmez tahminen hastaneye kaldırırlar ama tabi orda ne olur bilinmez ama tahminen ölmez monte kristo kontundaki gibi bitirirler mutsuz son yapmayacaklarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 aga cengiz ölmeden bu hikaye bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Abi Eyşan öldü diye polis geldi Ezeli tutukluyor yani bu sefer galiba Eyşan yattara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 yok ezele katil diyo polis de bu öldüğü anlamına gelmez gsdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar