Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Vasat bir bölümdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 dizi öyle boka saplandıki.cıkaramıyorlar ülkeyi yöneten kenan yavru kedi oldu 2 bucuk sezondur ağlayan ezel bi gecede polat alemdar oldu punisher oldu bu ne lan yine ateşler edildi ölen yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 olur öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 lan bi gecmisi olmayan adam temmuzun flashback leri eksik kalmisti oda oldu. hayir meliha hanimin gecmisine gidecez olan o olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Son sahnede Ezelin taaaaa tepeue ışınlanması saçma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 QueenofSpades 10 Apr 2010, 16:11 said: hazırsanız başlayalım ne ya, ben izlemeyi bırakıydım bi 5 - 6 bölüm oldu sanırım. Yeniden mi başlasam, fragmanlar ilginç geldi. Ya da biri bana özet geçebilir mi ya, en son dayının kızı olan hatun cıkmıstı piyasaya ordan beri izlemedim. Kaç bölüm geçti üstünden 5 mi? adam baya zamaninda karar vermis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 bence iydi temmuza flashback isterik diye zaten 1.sezonun sonundan beri söylüyorduk.Mahalledeki temmuz vs ezel kapışması beni oldukça tatmin etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 temmuz bu bölüm ölür artık heralde tefo yu yanında götürmese bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 yav izlemeyin şu diziyi allah rızası için izlemeyin nedir bu rezalet nerden nereye geldi assdfkjsdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 dizi çok kötü behzat ç izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Red kötülemenin yanında şimdi reklamda yapıyor :) 3 ay dedi OMG 1 sezon daha mı olacak yoksa!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Flashback neyse de flashghost çok saçma... Hah şimdi Cengiz de elinde. Vur gitsin, ama yok illaha işi boka sardıracaklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Red said: dizi çok kötü behzat ç izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 cengizi kullanıp kenana ulaşmak istiyeceklerdir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 çok kötü dizi gerçekten, annemler izliyor ve laptopum salonda kurulu diye katlanmak zorunda kalıyorum da, hani o kadar güzel başlayan bir dizi nasıl bu kadar rezalet bir hal aldı anlamak çok güç, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 laptopin salonda kurulu olmasi nedir abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ya işte harici hdd'ler, soğutucu, ek aparatlar vs. ile salonun bir köşesinde kendime hanedanlık kurduk. Tekli koltukta rahat rahat oturuyorum sadfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Bölümü çok beğendim.Tefo-Ali ikilisi Ezel-Kenan ikilisinden daha iyi götürüyo diziyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Tefo olurse cocuumu keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Öldürdüm demedi mi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Dedi kerpeten efendi ama bende hali hazirda cocuk olmadigindan oyle diyerek 1 hafta daha zaman kazanmak istedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 O değil de Şebnem "müzayede" yerine "müzakere" dedi lan, Tefo öyle demeli ve Şebnem düzeltmeliydi normalde. Senaryoyu gavur mu yazıyor nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Olmadı Tefo işi valla dizinin en popüler adamıydı bee. Bu arada şebnem gerçekleri öğrenirse valla cengizin ölümü onun elinden olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 bolum guzeldi, hele sebnemin - yaptim bile! demesi, aduket cakti orda cengoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Son 2 bölümdür bir düzelme var dizide. Ama Ezel ölsün Tefo ölmesin bea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar