jonq Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Eyşan ölsün. Bok etti bütün diziyi aşk aşk diye. O ölünce herşey nasıl yoluna giricek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 eyşanla alakası yok ya :).benim teorim şu.senaristlerden erkek olanı beyinle alakalı bir hastalık yaşamıştı.o ara kadın olan sıçırttıydı diziyi dizi o sıçırtmada devam etti diğer senarist döndüğü halde.bence hastalık geçiren arkadaşımız fazla üstüne düşmüyor olabilir.kadın aklıylada böyle aptal şeyler izliyoruz işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Bade piç edicek kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Ben o eleman geri gelince tekrar eline alır diye tahmin ediyordum ama kadın elinden çıkan dizi olduğu bariz belli oluyor. Dayı, Ali, Cengiz çok arka plana atıldı. Ezel-Eyşan-Kenan üçlüsünün arasında dolanıp duruyoruz. Sonunda Eyşan ile Ezel kavuşup Can ile birlikte mutlu sona erişebilecekler mi? Dınn dınn dınnnn!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=kCSPlSqiWD8 sarsıldım. dayı ölme be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 vay ezele bak sonun taktı çifteleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=OfoVFXjIukY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 said: o kadar bekledim ki, geliyorum ölümümü bekledim, geliyorum bir ölüyü ve ölünün bütün inceliklerini bekledim geliyorum. ben ruhi bey, mutlu olan ruhi bey ölümü gömdüm, geliyorum bir sonbahar günüydü, geliyorum güneşler buz gibiydi, geliyorum ve bütün kötülükler ölümün armaları gibiydi size anlatırım, geliyorum. hepsini, hepsini gömdüm, geliyorum havuzun kırık taşlarını - siz bilmezsiniz - limonluğu ve kırmızı konağı - siz bilmezsiniz - aynalarda kendini seven ruhi beyi - siz bilmezsiniz - ve bildiğiniz ruhi beyi -ya da pek bilmediğiniz - gömdüm ben, geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ABOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 HOBAAA.Şu dizi hep bu fragmandaki gibi olsa negüzel olurdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 kesin rüya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 lan ezelin silahlardan biri gri digeri siyah, ulan onda dikkat edinde simetrik olsun bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 abi dizi ne kadar tutarsız ya 2 sezon boyunca ağlak triplerde gezdi ezel.herkes ateş etti ne çatışmalar döndü adam finale yakın ateş ediyor ki haftaya yine ağlak ezele döner.dizi çok kötü.bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Red koş koş Ezel silah aldı eline hemde 2 tane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 birbirlerine sarılıp mi ölcekler şimdi bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Temmuzun kafasına silah dayadığı kız Azad bence.Dayı onu kurtarmaya geliyo Kenan'ın mekana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 allah rızası için izlemeyin artık şunu. bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 adam güç ve karı için abisinin ölümüne göz yumdu. abisinin oyunculuğu da harikaydı gelecek bölüm dual pistol var daha ne istionuz lan izlerken ayağınıza pizza mı getirsin bi de adamlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Dayı ölür, Kenan kaçar al başına 1 sezon Ezel koşturur Kenanın peşinden manasızca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 o diil de atv de deil miydi bu len, ozet muabbetı olmayınca her hafta tereddute dusuorm ben. lol bı dızı var su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 aynı soruyu bende sordum evdekilere evet atv de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 bu bölümde eski senaristlerden biri geri dönüyormuş.bundan önce tüm işi bi bayana bırakmışlar.sanırım bu yüzden pembe diziye döndü.bu bölümde dizinin toparlaması dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ulen bagırılır mı dogumda bole =) bu arada, ben solim hemen bitmeden, son kısımda aha o senın kızn lol dıcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 izliyorum.izlemiodum kaç bölümdür her devrin ispiyoncusu vardır iyiydi.genel olarak son 15 bölümden daha iyi bi bölüm gibi duruyor da bu gazetelerin yaptıgı buyuk hayvanlık yalnız diziden önce kimin ölceğini baş sayfada kocaman yazmak nası bi zihniyet lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ya 10 dakikada bi reklam veriyolar ne lan bu.bide utanmadan alta kaç dk süreceğini yazmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar