Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezel

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben bu bölümü sevdim gene süper bi bölüm değildide son 5-6 bölüme göre iyiydi.serdar döktürdü yine keşke dizi boyunca daha çok görseydik serdarı.ezelde kendine geldi biraz emo ezel artık baymıştı emo ezele daha fazla katlanamazdım
Mesaj tarihi:
adam zirvede gg oldu eğer olduysa tabi

harbi döktürdü hem kenana hem ezele

bu bolum iyiydi.kaç bolumdur çekilen işkenceden sonra.genç ramiz,serdar mantık hatalarını kurtarıyor allahtan
Mesaj tarihi:
Serdar efsane cidden.Ölmeyip aksiyona birazdaha katılsa çok güzel olur bence.Salih Kalyon döktürüyor.Bukadar kalite oyuncuyu bir arada bulup böyle rezil senaryo yazmaları cidden saçma.

Hiç mi forum okumuyor bu insanlar anlamıyorum ki.Çevrelerindeki yalakaları sürekli ''dizi süper efsanesiniz harikasınız'' mı diyor bunlara?
Mesaj tarihi:

Serdar öldü bence artık gitsin diziden.
Barmaid kızı illa bi derdi olacaktı zaten fazla mutluydu 2-3 bölüm Ezel onun problemini çözmekle uğraşır artık.
Benim aklımın almadığı o kendilerine hainlik eden kızı nasıl affettiler ve aralarında tutuyorlar yani affet ama gitsin başka yerde yaşasın vs vs.

Mesaj tarihi:
Serdar gg , bu bölüm onun performansına adanmış gibiydi adeta final showu yaptı ordan anlıyabiliriz çıkaccağını.Ezel tam yine öldürmedi boku çıktı diyordum ki , eyşana yaptırmak için öldürmemiş hadi bu seferlik kurtardılar.
Mesaj tarihi:
Hah Eyşan'da suçu Ezel'e attı. Çok pis bir oyun dönüyor sezon sonunda ortaya çıkacak herhalde bu gidişle, Finali öyle yapacaklar. Hem Kenan Hem Cengiz'i alt etmiş olacaklar falan filan. Sezon sonuna kadar da böyle boş boş izleriz artık.

Hem şu Berrak ne ayak hala bir aksiyonunu göremedik. Barda durup 2 içki dağıtıp gidiyor kaç bölümdür..
Mesaj tarihi:
|Joker| said:

Berrak'ın mutlaka bir bağlantısı var bu işlerle de daha ipucu vermediler. İster misin cengizin adamı şeboyken kenanın adamı da berrak olsun...

eyirin adamı o bence

fragman yanıltmıyorsa :)
  • Yeni Oluştur...