Llama Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 eyşan vurdumu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ben bu bölümü sevdim gene süper bi bölüm değildide son 5-6 bölüme göre iyiydi.serdar döktürdü yine keşke dizi boyunca daha çok görseydik serdarı.ezelde kendine geldi biraz emo ezel artık baymıştı emo ezele daha fazla katlanamazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 yakışıklı serdar gg oldu bence. eyşan ömer gibi değil ki affetsin her haltı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 adam zirvede gg oldu eğer olduysa tabi harbi döktürdü hem kenana hem ezele bu bolum iyiydi.kaç bolumdur çekilen işkenceden sonra.genç ramiz,serdar mantık hatalarını kurtarıyor allahtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 50.000. Bir de vurmadı bence, yaralamıştır. Silmezler o adamı. Onu da yanına katar Ezel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Abi yeter katmasınlar artık, o silah çekilince birileri ölsün lan! Ben bile dayanamam bu kadar silah çeksem, illa ki sıkarım birilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 eyşan reis ccc o deil de kenan eyşaan aşkı ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 olmicak.babacıgını duyduktan sonra rol yapıcaktır muhtemelen.ki ztn yapıodu alayı dalavereci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ya eyşan ve cengizin yeni evinde, ezeller baskın yapınca odada silah patladı. ne bokuma patladı o silah çözebilen var mı? tey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Boşa sıkmıştır, Ezel 2 sezondur adam vuramadı, vuramaz.( 8 demeyin 8 kendi atladı üstüne ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Serdar efsane cidden.Ölmeyip aksiyona birazdaha katılsa çok güzel olur bence.Salih Kalyon döktürüyor.Bukadar kalite oyuncuyu bir arada bulup böyle rezil senaryo yazmaları cidden saçma. Hiç mi forum okumuyor bu insanlar anlamıyorum ki.Çevrelerindeki yalakaları sürekli ''dizi süper efsanesiniz harikasınız'' mı diyor bunlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Serdar öldü bence artık gitsin diziden. Barmaid kızı illa bi derdi olacaktı zaten fazla mutluydu 2-3 bölüm Ezel onun problemini çözmekle uğraşır artık. Benim aklımın almadığı o kendilerine hainlik eden kızı nasıl affettiler ve aralarında tutuyorlar yani affet ama gitsin başka yerde yaşasın vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Serdar gg , bu bölüm onun performansına adanmış gibiydi adeta final showu yaptı ordan anlıyabiliriz çıkaccağını.Ezel tam yine öldürmedi boku çıktı diyordum ki , eyşana yaptırmak için öldürmemiş hadi bu seferlik kurtardılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 bi şey anladıysam arap olayım gene neler oluyor böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Hah Eyşan'da suçu Ezel'e attı. Çok pis bir oyun dönüyor sezon sonunda ortaya çıkacak herhalde bu gidişle, Finali öyle yapacaklar. Hem Kenan Hem Cengiz'i alt etmiş olacaklar falan filan. Sezon sonuna kadar da böyle boş boş izleriz artık. Hem şu Berrak ne ayak hala bir aksiyonunu göremedik. Barda durup 2 içki dağıtıp gidiyor kaç bölümdür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 şu şeboyu hala yanlarında tutuyorlar ya sinir oluyorum.çok tırt bi bölüm olcak gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Berrak'ın mutlaka bir bağlantısı var bu işlerle de daha ipucu vermediler. İster misin cengizin adamı şeboyken kenanın adamı da berrak olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Oh serdar sonunda ölmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 |Joker| said: Berrak'ın mutlaka bir bağlantısı var bu işlerle de daha ipucu vermediler. İster misin cengizin adamı şeboyken kenanın adamı da berrak olsun... eyirin adamı o bence fragman yanıltmıyorsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 berrak büyük ihtimal eyir'in olabilir evet. onu gördüğünde operasyonu durdurmuştu falan. kadın inisiyatif kullandı belki de. bu arada bu dizinin müziklerinin albümü falan yayınlandı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 yanlız bu eyir nasıl dayıyı indirmiş anlamıyorum.pekte öyle akıllı zeki bi adama benzemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 bu dizide hep öyle olmuyor mu zaten. ya aptal bunlar yeaa dediğimiz anda haddi beeeh çektik hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 şeboyu kullanıolar, tefo için o lafları duyduğunda bitti şebo, bilinçli ikili oynatıolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 bizim 4 lü bir şeyler kurmuş yine galiba anlamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 eyşan a yüklenmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar