Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezel

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

Mafya aleminde 3 maymun kuralını çiğneyipte ölmeyen bir insan evladı yok.Şebnem resmen ölüme yolladı tefo ve diğerlerini.Sonra ağlayarak ben aslında numara çekiyodum vs.Orda Tefo demedi gitseydik ölmüştük diye falan.Dizi çok saçmaladı ya.Böyle bi dünya yok yani herkezin silah taşıyıp kimsenin ölmediği.En büyük haini bile öldürmedi adamlar bide ezele gelmiş serdarın yeri bu dediğinde hiç sormak yok nasıl bize yaparsın böyle bişi falan.Hani dialoglarda baya saçma.

Ezel'i şu an Ali için izliyorum açıkçası.Dayı da bayar ezelde.Tefoyla Ali götürüyo diziyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Madem güçlüsün, polisi devleti parmagında oynatıyosun,

bir yer var ve orayı alamadın, ismi "vur kaç"

Oraya bir yığın adamla gidiyorsun, karşında sana karşı duran adam tekbaşına, kıyma yapsan kimsenin haberi olmaz ama sen oradan sinirle gidiyorsun. Giderken de bıdı bıdı ediyosun.

Pardon da o vakit hiçbirşey yapamıyorsan, sonra ne yapabileceksin ki ? Çek vur bitsin gitsin orası senin olsun yani neyi uzatıyon !
Sosyal ağlarda paylaş

adam tek mi? nerenizle izliyosunuz? orda işe yeni aldığı kız vardı "az sonra burası dolar, parti var" dedi. benim bildiğim kadarıyla adamı vurunca, öldükten sonra buharlaşmıyor. Hani cesedi ortadaki kanı falan temizlemek gerekiyor :D O kadar da değil yani...

Benim dünkü bölümde beğenmediğim tek şey "dayı yusuf geldi !" diye ezelin dayıyı araması dayının da "gelem mi lağn?" demesi. Dayı lan bu hani götünde kulağı vardı?
Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:

yalniz 70lere gore kenan az bile yapmis lan dayiya
adam onun icin eleman oldurdu o gitti karisini caldi

resmen pearl harbor oldu orda, helal kenan becer onu becer!

abisini kurtarmak için öldürdü kenan hoyratlıyı dayı için değil. dayı zaten vuracaktı. dayı da biliyor ayrıca kendisi için öldürmediğini, abisini kurtarmaya çalıştığını.

dizi baydı, çocuk oyuncağı sanki. yer altının en koca adamı geliyor barını basmaya, tek başına olan adamı ne vuruyor ne dövüyor hiç bir olayı yok konuşup söylene söylene gidiyor yaşlı koca karılar gibi.

hazittir lan derler adama.
Sosyal ağlarda paylaş

mascio said:

reyou said:

yalniz 70lere gore kenan az bile yapmis lan dayiya
adam onun icin eleman oldurdu o gitti karisini caldi

resmen pearl harbor oldu orda, helal kenan becer onu becer!

abisini kurtarmak için öldürdü kenan hoyratlıyı dayı için değil. dayı zaten vuracaktı. dayı da biliyor ayrıca kendisi için öldürmediğini, abisini kurtarmaya çalıştığını.

dizi baydı, çocuk oyuncağı sanki. yer altının en koca adamı geliyor barını basmaya, tek başına olan adamı ne vuruyor ne dövüyor hiç bir olayı yok konuşup söylene söylene gidiyor yaşlı koca karılar gibi.

hazittir lan derler adama.

farketmez sonucta satmadi adami
satabilirdi yerini soyleyip hayratlimidir nedir gelip oldurebilirdi

bu durumda ibre kenani gosteriyor haklilik konusunda
madem dayinin kurallarina gore acima yok
kenan az bile yapmis dayiya.

bi mantik hatasida sebnemi desifre ettiklerinde
acaip mantik hatasi var

1- neden sattiginin sebebini uyusturucu diye gostermisler
hani bunu alistirip alistirp saldilar ortaliga o zamanlar ezelin omer oldugu fln biliniyordu
2- sebnemin notlarinda taa dizinin ilk kisimlarindan bahsediyor
yok tefo koyluymuste falanda filan

ulan tarihler birbirlerini tutmuyor
ne zamandan beri kostebek bu kari?
Sosyal ağlarda paylaş

dizi kocaman bir mantık hatası içinde yüzüyor bi cıkamadı

sebebi ise bu dizi 2 sezonluk değildi

1. sezonun ortalarında 2. sezon kesinleşince o günden sıçmaya başladılar

suan ben sırf ilk 10 bölüm hatrına izliyorum.ve 70ler çok güzel tabi.tefo ali iyi oynuyorlar onlar izletiyor

ne bilim senin elinde temmuz die bi tetikçi var

2 bölüm ona yap onu ogrenelim mesela dimi.ince ince işle karakterleri

hemen birbrinin kafasına silah dayatıyorlar fakat öldürtmüoyrlar.o da bayıyor tabi 1 değil 2 değil
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...