Gangren Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Kanuni, artık sağır sultan duymuştur herhalde oyunun grind temelli olduğunu :) Valla, euRO'dan sonra hiçbir oyunun grind öğesinden bu kadar zevk aldığımı hatırlamıyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Euro ne yahu ? Ragnarok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 ya dun gece NTC attim son kez bir adam whisperdan yalavri heallarmisin plx diye adamda 6k HP var, yesil item yok 4 parca epic shield dahil, moblarin gri itemlarini filan lootlamiyor adam bir kere DC yedi kalan 5 kisiden ayni anda su soru cikti "so do you guys think that he is a goldbuyer?" neyse SM ye erosion attirdik staff dustu chanter yotku attim cebe flaan filan cikarken adama dur iki dakka dedim, tek dolasan eliteleri 2 kisi keselim bakalim kac XP vericek, lvl almama 1 bubble kalmis 2 tane elite kestik level aldim lol, ne kadar az adam keserseniz o derece deli XP geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Viktor staff ı bir deneyip, dps ve aldığın dmg yi, mace-shield a göre karşılaştırır mısın, bakalım 29 da nasıl oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 denedim bile ama soylemiyorum :p smite - auto attack bekle - chain seklinde degsitirdim kasma stratejimi bay baya hizlandi sirf sopa bir smite kadar vuruyor procsuz, proc geldimi cok daha sahane oluyor baya bi hizlandirdi mob kesme hizimi, mace ile melee vurmaya ugrasmiyordum bile saka gibi vurdugundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Alıdığın dmg nasıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 valla daha hizli oldurdugumden daha az damage aliyorum ama shield olmayinca asagi yukari ayni kapiya cikiyor sopayla rencide ediyorsun direk eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 25'deki instance'i 5 kisi yaptigimda -asyagi yukari- bir leveling 60% i, 4 kisi yaptigimda 1 leveling 80% i, buyuk ihtimal 3 kisi yaparsan tam bir level vericektir gibime geliyor. Biz 4 kisi zorlanmamistik bile, mekani bilip, oyunu duzgun oynayan adamlar olmasi yeterli. cleric, templar, gladiator bence trio olarak yapar orayi.. Tabii zaman/exp olarak cok daha yavas olcaktir ama disarda grind yapmam instance yavas yavas keserim diyenler icin bence gunde 1 level piis of keyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Sadece lvl 25-28 olmasi cok kotu tadi ve xpsi damaginda kaliyor adamin sonrada ft geliyor ama gormedim orayi , anahtari aldim ama arkadaslarin dedigi ntc degil oldugu.. Uhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 heryer NTC gibi exp werio sanıosunuz galiba : ) öyle bişey yok. yaklaşık 200 civarında Fire Temple yaptım. Her run 1 bar fln arttırıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 hehehe sananlar olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 abyss de kalelerdeki mekanları tek geçerim 15 dakika zamana karşı feci gerilim oluyor ldon zamanlarının gerilimini yıllar sonra yeniden yaşadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 yok bunlar kale boss u benim bahsettiğim içerideki dungeon lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Sıra olayını hallettik, artık sırasız ve balancedız, gösterdiğiniz sabır için çok tşk diye survey yollayıp, 5 tane %20 xp şeyi yollamışlar, aslanlarım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 20 tane oldu o 20% exp zimbirtilarindan bende asdioad, stack de olmuyo lanet seyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 galiba server kapasitesi arttırılınca popülasyon yüzdeleri de artmış. sabahın köründe low pop diyordu ama abyss kaynıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 RaidenXelRu o sekildemi oynuosun fortress te? makine kasmadan? kasmiosa bi makinenin ozelliklerini yazsana gidip alicam bende ben anca su sekil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 yok usta bendede kasıyor :) ss almak ıcın actım. ( ama normalde full + full ayarla oynuyorum oyunu 80 fps ile falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar