Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Devler Ligi

Nosfe

Öne çıkan mesajlar

Wishmaster said:

Tanju;"Hakem değil abi bu adam..Hakem değil.." dediğinde güldüm baya

izlerken tanju nun bunu dediğinde Drago nun rocky 4 te rocky için söylediği He's not human. He's like a piece of iron. lafı aklıma geldi lan direk haha. birbirinden nekadar alakasız olsada tanju nun surat ifadesi sağolsun gözümde bu sahne canlandı.
Sosyal ağlarda paylaş

hayrettin in kulakları bir daha çınlasın.

http://www.macanilari.com/getir.php?fid=199619978615&cmd=ilginc_ani&cmd_deger=ilginc_ani&sayfa=2

said:
ilyas kahraman'ın maçla ilgili anısı şöyle;

ilyas kahraman, 1996 yılında türkiye kupası'nda penaltı atışları sonunda galatasaray'ın gençlerbirliği'ne 18-17 yenilerek elendiği ve son penaltı atışını kendisinin kaçırdığı maçı da unutamadığını kaydederek, "gençlerbirliği ile oynanan ve penaltı atışları sonunda 18-17 biten maçı da unutamıyorum. bu türk futbol tarihinde ilkti. o penaltıyı da ben kaçırdım. aslında benim bir suçum yoktu. ilk penaltı sırası bana geldiğinde gole çevirdim. gayet de rahattım. ama sıra döndü dolaştı yine bana geldi. biz de o sırada okan ağabeylerle orta sahada makara yapıyorduk. kaleci hayrettin abiye kenardan laf atıyorduk. 'ne olur abi 1 tane kurtar' diyip gülüyorduk. nereye vursan gol oluyor. dile kolay, 18 gol. aynı köşeye atlasan illa ki 1 tanesini kurtarırsın. işte en son bana geldiğini söylediler. ben de panik yaptım. o panikle gidince penaltıyı kaçırdım. işin esprisi ben penaltıyı kaçırdıktan sonra gençlerbirliği kalecisini kahraman ilan ettiler. 17 tane gol yedi, 1 tane kurtardı diye kahraman oldu adam" dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...