khala Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 hayrettin gene klasını konuşturdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 soyunma odasınta tanju'ya affettin mi beni dedi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 şu küfür olayı çok komikti. Oktay fena halde kötü rol yapıyordu. Küfür etti derken, yüzünün yarısı resmen sırıtıyordu. :) Ancak, güzel bir program olmuş. Yalnız atmosfer yok hiç, Rıdvan dahi sanki böyle isteksiz konuşuyor gibi, bir garip geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 lan yalnız çok eğlenceli program olmuş bütün maç kahkahalarla izledik. hele rıdvanın gerçek maçmış gibi yorumlar yapması kopardı resmen "evet mert ileri çıkınca orta sahada biraz boşluk oldu toparlanmaları lazım şimdi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 bizim armut kaleci hayrettin dedi ya tanju. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 hahahahahaha koptum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Cantona said: bizim armut kaleci hayrettin dedi ya tanju. hahahah ben de buna cok guldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Tanju;"Hakem değil abi bu adam..Hakem değil.." dediğinde güldüm baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ergün binaltıyüzüncü şutunu çekiyor. asdfjgfjg rıdvan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Wishmaster said: Tanju;"Hakem değil abi bu adam..Hakem değil.." dediğinde güldüm baya izlerken tanju nun bunu dediğinde Drago nun rocky 4 te rocky için söylediği He's not human. He's like a piece of iron. lafı aklıma geldi lan direk haha. birbirinden nekadar alakasız olsada tanju nun surat ifadesi sağolsun gözümde bu sahne canlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 1600. şut olayı da çok komikti ne diyo lan bu falan olduk :D galatasaray'da atmadığı kadar şut attı dedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 tajunun bir de bi galatasaray veya türkiye maçında hasan şaş'ın ebesinin gözünden çektiği şut için ordan da hasanın 300 golü vardır dediğini hatırlıyorum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 maclar baya zevkliydi.oktaya niye kırmızı verdi erman anlamadm.abartıydı yani,hojdonk un takımı izlediklerim arasında en iisiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 erman cnmsss <3 ahah hastayım o adama ya ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 hayrettin in kulakları bir daha çınlasın. http://www.macanilari.com/getir.php?fid=199619978615&cmd=ilginc_ani&cmd_deger=ilginc_ani&sayfa=2 said: ilyas kahraman'ın maçla ilgili anısı şöyle; ilyas kahraman, 1996 yılında türkiye kupası'nda penaltı atışları sonunda galatasaray'ın gençlerbirliği'ne 18-17 yenilerek elendiği ve son penaltı atışını kendisinin kaçırdığı maçı da unutamadığını kaydederek, "gençlerbirliği ile oynanan ve penaltı atışları sonunda 18-17 biten maçı da unutamıyorum. bu türk futbol tarihinde ilkti. o penaltıyı da ben kaçırdım. aslında benim bir suçum yoktu. ilk penaltı sırası bana geldiğinde gole çevirdim. gayet de rahattım. ama sıra döndü dolaştı yine bana geldi. biz de o sırada okan ağabeylerle orta sahada makara yapıyorduk. kaleci hayrettin abiye kenardan laf atıyorduk. 'ne olur abi 1 tane kurtar' diyip gülüyorduk. nereye vursan gol oluyor. dile kolay, 18 gol. aynı köşeye atlasan illa ki 1 tanesini kurtarırsın. işte en son bana geldiğini söylediler. ben de panik yaptım. o panikle gidince penaltıyı kaçırdım. işin esprisi ben penaltıyı kaçırdıktan sonra gençlerbirliği kalecisini kahraman ilan ettiler. 17 tane gol yedi, 1 tane kurtardı diye kahraman oldu adam" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 topici yeni gördüm, pierre alır turnuvayı (maçlar bitti mi hiç bir fikrim yok :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Şaka maka hooijdonk'un şut tekniğini hepimiz biliyoruz.Ergün 1600 tane şut çekti tutmadı,hooijdonk attı mı asar rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Wishmaster said: Şaka maka hooijdonk'un şut tekniğini hepimiz biliyoruz.Ergün 1600 tane şut çekti tutmadı,hooijdonk attı mı asar rahat. astı ergün 1 tane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 hoydonk'un ikinci golü baya güzeldi yalnız adam çok güzel yerlere vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 tanjunun takımdan hayır gelmez ama =) kalede hayro var :p adam bir beşlik yedi bi tanede içeri aldı yine .yeteneklii bu konuda çok yaşlanıyor falan ama yeteneğinden birşey kaybetmiyor maşallah . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 hakan şükür yok mu be haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 pierre'in takımı rules hakan tecimer de çok süper adammış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 TV'de izliyorum şimdi bizim halı saha takımı bunlara fark atar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Gayet kötü oynuyorlar.Cidden sağlam bi takım toplasak sileriz sahadan.Saha çok dar gerçi pas-çalım zor oluyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 radagast62 said: MrLevie said: rıdvan niye oynamamış ya=( sakatım dedi :) Eski formunu kaybetmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar