NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Su ingilizlerdeki manipulasyon yetengi kurnazlik bizde olaydi cok farkli bi yerde olurduk. Adamlarin eline su dokemeyiz bu konularda
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 fede said: oha sevgi yumağı oluşmuş lan burda di mi konu dışı bölümüne biraz aykırı olmuş sanki, isterseniz kişisel'e alalım bu topici
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 adamlar bişey yapmamış ki araba hintliye olm şuna dalarsan sana para vercem demiş onlar de hee vercen mi deyip dalmış inglizlik bişey yok yani
ZaCk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 kim ne derse desin ya bende aynı dersleri gördüm aynı gaz vermeyle büyüdüm ama benim gözümde bütün ülkeler aynı.çünkü olay ingiliz,türk,fransız olmak değil farklı türler değiliz ki insanız sonuçta.tarihte büyük kahramanlıklara bakarsanız hep savunmada olanlardan çıkar çünkü köşeye sıkışmış hayvan misali insan kaybedecek bişeyi kalmayınca normalde yapamayacağı şeyler yapabilir.bence o dersleri verenlere fazla yüklenmemek lazım.herkes kendi ülkesini överken biz yapmazsak bu sefer nie biz yapmıyoruz die topic açılır aynı tartışma tersine döner. edit: ha bide baktım da tarih bilgisi olan baya var e sizde aynı dersleri gördünüz ama demekki insan isteyince kendini geliştirebiliyor olay kişide bitiyor aslında.
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Lisede gösterdikleri tarih "süper uber efsanevi zaferler" ve "çok büyük talihsizlik eseri mağlubiyetler" den ibaret zaten. Biz bi savaş kazandıysak kesin thermopylae savaşını yanında cücük bırakıcak destanlar yazmışızdır, kaybettiysek kesin bi puştluk vardır işin içinde.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 "Pen Duick" said: Millet yapınca sorun olmuyr da bizde yapılınca "işte bu kadar olur, ne kadar da körüz bilmemne" demek size düşüyor. Zaten sizin gibilere kalsa hiç bi milli değerimiz kalmasın, yoo bu nerde yapılıyorsa büyük bir sorun. milli değer bu değildir, analitik düşünme yeteneğine sahip ve yaptığı işi gerçekten iyi bilen birinin bütün gördüğü gerçeklerin ışığı altında ülkesinde kalmayı tercih etmesine sebep olan şeyler milli değerdir. sen adamın kafasını palavralarla doldurup o adamı ülkesini sevmeye kandırırsan bunun pek milli bir değeri yok o adam da zaten benim gözümde işe yaramaz biri olur. Amerika bizim çok köklü tarihimiz var diye insanlarını kandırsa o milli değer değil milli palavra olur. ya da 10 sene milli değer olur daha sonra devletin büyük ayıbı olur. Bugün insanlarla dalga geçiyor kitaplarda yer alan "almanya yenildiği için biz de yenik sayıldık" cümleleriyle bu da ülkenin kendi vatandaşları gözünde imajını zedeleyici unsurlar. sen burdan bu kadar rahat konuşuyorsun ama sonuçta bazı şeylerin farkında bir insansın onun farkındalığına ulaşmaış olmanın getirdiği bir seviye var ama bu körü körüne yetişmiş insanlar yarın öbür gün liselerde hoca olacak. adamlar üniversiteye gelmiş hala lise seviyesinde kalmış bunun başka ülkesi yapıyoru mu kaldı artık.
Max Damage Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Bu saydıklarınız doğru. Resmi tarih birçok şeyi anlatmıyor. Ancak bu örnekler, resmi tarihin milliyetçi olduğunu göstermez. Resmi tarih tamamen ümmetçidir. Kesinlikle milliyetçi değildir. Bu gerçek hakkında birçok örnek de verebilirim. Türklerin müslümanlığı kabul edişi, Ankara Savaşı, Moğol İmparatorluğu, vs. Saydığım bu önemli tarihi olayların yüzeysel anlatılması, geçiştirilmesi, eksik anlatılması hatta hiç bahsedilmemesi tamamen ümmetçi resmi tarih anlayışının bir sonucudur. Evet lisede Türkler bir numaradır asarız keseriz diye öğrettiler. Malazgirt Savaşını 3-4 derste ballandıra ballandıra anlattılar ama bir Cengiz Han olsun bir Timur olsun sırf müslüman olmadıkları için hocalarımız şöylesine bir üstünden geçti detay vermeden. Hatta müslüman Selçuklu ve Osmanlı'yı rezil ettiler diye böylesine önemli tarihi kişilikleri müslüman kanı emen vampirler olarak öğrendik.
Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Viktor said: ya ilk defa sam e katiliyorum sanirim AHAHAHAHA NANDATOOOO?!!! ehe yok be aynı fikirde olduğumuz oluyor bayağı, mesela ben de atatürk'ün üniformayı çıkarıp siyasete atılması kısmına %110 katılıyorum. sırf hititler'den ibaret olmayan antik tarih bile lazım kesinlikle.
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 türkiye'nin tarihinin yansız veya haklı olduğunu düşünenlere akıl fikir lütfen.
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 fede said: oha sevgi yumağı oluşmuş lan burda
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Ardeth said: sen adamın kafasını palavralarla doldurup o adamı ülkesini sevmeye kandırırsan bunun pek milli bir değeri yok o adam da zaten benim gözümde işe yaramaz biri olur sahane kisim, hem tekrar okunsun, hem altinda imzam olsun istedim
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 turkler her turlu hakli arkadasim, tartismaya gerek yok.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 sir said: hahah ideolojik körlüğün bundan güzel bi örneği zor bulunur, süper çalışmaymış =) hadise legendary epic fail gibi bişi olmuş resmen.
Öne çıkan mesajlar