Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 10. bölümden sonra 3 aydan fazla ara verdi dizi. hala devam ediyor şu an. hatta cuma günü 18. bölüm gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 dasaaa said: Cystein said: Bsg izlememiş birinin vizyon bolumunden banlanmasi gerekmiyo mü otomatik olarak? Red said: star warsu da izlemedim sori ışın kılınçları ve uzay gemileri ilgimi çekmiyor. vizyondan değil kültürden ban yemiş ki adam.. zorla değil kardeşim. ben de yüzüklerin efendisine elimi vurmamışımdır. karakterleri bilirim SAYENİZDE ZORLA o kadar. konuyu sağtırmamak adına diziye yeni başladığımı, çok beğenmesem de oyalanmak için izlenebileceğine karar kıldığımı belirterek gerekli spoilerları ÖM ile atmanızı rica ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 said: Flash Forward Producers most likely wished the ratings for the episode that aired on April 1th were an April Fools joke when they hit an All time low of 5.07 million viewers, a million less viewers then then last weeks 2 parter and a 60% decrease of the first episode that aired, with the news of some stars jumping ship to other shows it's becoming clear it will most likely not come back for a second season. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Dizinin tek hatası Lost'tan sonra yayınlanmış olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 dizinin tek hatası senaryonun berbat olması, detaydan uzak çalışmaları ve daimi olarak hatalarını tekrar etmeleri.. dur lan 1den çok hata varmış! misal blackout olur, janice merdivenden düşer ve herkes "aynı" anda ayağa kalkmasına rağmen dışarıda ambulans sirenleri çalmaya başlamıştır bile.. elbette itfaiye ve sağlık görevlileri uyumazlar!!! sonracığıma, benford süzme salak zaten. belirgin olan noktaları birleştirme konusunda bu kadar boş beleş bir adam olamaz sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 vaynasini janice tam orospu cikti. senaryo da rezalet filan degil, mis gibi dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 son bölümü izleyip halen dadmin olmadıysanız ciddi problemleriniz var demektir bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 nedense dizi bana çok yavan geliyor. sadece izliyorum yorum yapmak dahi istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 cacık olmuş son bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 oha yahu. "gecenin köründe doktor beni aradı çizimleri kaybetmiş ben de bunu ona götürüyordum" bahanesini yemek için baya bir gerizekalı olmak lazım heralde. zaten fbi'ın bu kadar önemli bir şeyin orjinalini fbi binasının dışına çıkarması başlı başına komedi... burayı çok daha iyi kotarabilirlermiş... bunun dışında dizi hala gayet iyi gidiyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 sabonis said: oha yahu. "gecenin köründe doktor beni aradı çizimleri kaybetmiş ben de bunu ona götürüyordum" bahanesini yemek için baya bir gerizekalı olmak lazım heralde. onun dışında dizi hala gayet iyi gidiyor bence inandığını düşünmüyorum sadece inanmış ayağına yatıyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 baltarı görmek ne güzeldi yaa :D hahaha özlemişim neyse geriden geliyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 14. bölümden sonra fln hızlandı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 abooo nasıl bolumdu ya. mukemmeldi resmen. iyice merak etmeye basladım ve git gide karısıyor isler. deli herif filan iyice kafa bulandırdı. ayrıca frost gibi bir adamin yoklugu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 olmuyor işte abicim, kafa çalıştıracak süper mistik trilır komplo dizisi çekiyosun, ondan sonra en gerizekalı "average american" anlasın diye gözümüzün içine soka soka yapıyosun bazı şeyleri. olmuyor. lost da aynı. bizim gibi iq 300-400 adamları tatmin edecek dizi film yapılsın :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 olivia nın super kahraman oldugu diziyi izlemem artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 sabonis said: oha yahu. "gecenin köründe doktor beni aradı çizimleri kaybetmiş ben de bunu ona götürüyordum" bahanesini yemek için baya bir gerizekalı olmak lazım heralde. zaten fbi'ın bu kadar önemli bir şeyin orjinalini fbi binasının dışına çıkarması başlı başına komedi... burayı çok daha iyi kotarabilirlermiş... bunun dışında dizi hala gayet iyi gidiyor bence abi daha dizi bitmedi, ne olacağı belli değil. Yukarıda da dendiği gibi bence de inandı ayağına yattı sadece. Bir durun bekleyin dizi bitsin o zaman kim gerçekten gerizekalı kim ise rol yapmış görürüz. O zaman da senaryo hakkında yapılan eleştiriler daha sağlıklı olur hem. Rahat olun bi sanki tabanca dayadılar kafanıza izlemeniz için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 inanmış gibi yaptı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ya benim dediğim şey şu: her şekilde dangalaklık. mark inandıysa büyük salak janis, mark'ın inandığına inandıysa daha büyük salak ikisi de "aman canım geçiştirmiş olduk" modundaysa, senaristler salak. biri birini harbici kandırmalıdı. çok zayıf geçildi orası yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 o konuda mark'la janis'e ben de çok kırgınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 ikisi de diken ustunde su an, oyle kandirdik oh degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 son bölüm iidi yine :) Gabe süper ya :P Simcoe adamım ya,karizma akıyo. zero anladılar sonunda hobbitin numarasını oh be' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 simonun odada oturdugu koltuk (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 http://uk.tv.ign.com/articles/108/1089602p1.html Bence gayet guzel gidiyordu, herhalde senaristler patladılar, bahane oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 19 bölüm boşa mı izledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar