Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Flashforward

Vingthor

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

Cystein said:

Bsg izlememiş birinin vizyon bolumunden banlanmasi gerekmiyo mü otomatik olarak?

Red said:

star warsu da izlemedim sori

ışın kılınçları ve uzay gemileri ilgimi çekmiyor.

vizyondan değil kültürden ban yemiş ki adam..

zorla değil kardeşim. ben de yüzüklerin efendisine elimi vurmamışımdır. karakterleri bilirim SAYENİZDE ZORLA o kadar.

konuyu sağtırmamak adına diziye yeni başladığımı, çok beğenmesem de oyalanmak için izlenebileceğine karar kıldığımı belirterek gerekli spoilerları ÖM ile atmanızı rica ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Flash Forward Producers most likely wished the ratings for the episode that aired on April 1th were an April Fools joke when they hit an All time low of 5.07 million viewers, a million less viewers then then last weeks 2 parter and a 60% decrease of the first episode that aired, with the news of some stars jumping ship to other shows it's becoming clear it will most likely not come back for a second season.

gg
Sosyal ağlarda paylaş

dizinin tek hatası senaryonun berbat olması, detaydan uzak çalışmaları ve daimi olarak hatalarını tekrar etmeleri..

dur lan 1den çok hata varmış!

misal blackout olur, janice merdivenden düşer ve herkes "aynı" anda ayağa kalkmasına rağmen dışarıda ambulans sirenleri çalmaya başlamıştır bile.. elbette itfaiye ve sağlık görevlileri uyumazlar!!!

sonracığıma, benford süzme salak zaten. belirgin olan noktaları birleştirme konusunda bu kadar boş beleş bir adam olamaz sanırım..

Sosyal ağlarda paylaş

oha yahu.

"gecenin köründe doktor beni aradı çizimleri kaybetmiş ben de bunu ona götürüyordum" bahanesini yemek için baya bir gerizekalı olmak lazım heralde.
zaten fbi'ın bu kadar önemli bir şeyin orjinalini fbi binasının dışına çıkarması başlı başına komedi...

burayı çok daha iyi kotarabilirlermiş... bunun dışında dizi hala gayet iyi gidiyor bence
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

oha yahu.

"gecenin köründe doktor beni aradı çizimleri kaybetmiş ben de bunu ona götürüyordum" bahanesini yemek için baya bir gerizekalı olmak lazım heralde.
zaten fbi'ın bu kadar önemli bir şeyin orjinalini fbi binasının dışına çıkarması başlı başına komedi...

burayı çok daha iyi kotarabilirlermiş... bunun dışında dizi hala gayet iyi gidiyor bence

abi daha dizi bitmedi, ne olacağı belli değil. Yukarıda da dendiği gibi bence de inandı ayağına yattı sadece.

Bir durun bekleyin dizi bitsin o zaman kim gerçekten gerizekalı kim ise rol yapmış görürüz. O zaman da senaryo hakkında yapılan eleştiriler daha sağlıklı olur hem.

Rahat olun bi sanki tabanca dayadılar kafanıza izlemeniz için :)

Sosyal ağlarda paylaş

ya benim dediğim şey şu: her şekilde dangalaklık.

mark inandıysa büyük salak
janis, mark'ın inandığına inandıysa daha büyük salak

ikisi de "aman canım geçiştirmiş olduk" modundaysa, senaristler salak. biri birini harbici kandırmalıdı. çok zayıf geçildi orası yani.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...