Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevişmeli dizilere şifre geliyor

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

sea eagle ii güzel diosun da ben mi kaçırıorum o sahneleri merak ediorum nerde gördük böle bi fantastik bi sahne şu son zamanlardaki dizilerde filmlerde? tv de yayınlananlarda?

biz ki slyvester stallonenin kıçını görmeden bitirdiğimiz 1 tane film hatırlamayan bir nesiliz asşdkjfhas o derece bi sahne bile yokken OHA SEVİŞİYORLAR! yasaklayalım zihniyeti yobazlıktır yani ötesi yok savunulacak yanıda yok.

1 sahne göster aha şu dizi şu film de söle söle adam masaya vurdu diye tamam haklısın dicem ;p
Sosyal ağlarda paylaş

ben sevişme sahnesi yasaklansın mı diyorum anlatamadım galiba söylediklerimi, bi okuyup sentezleyin

yasaklansın dediğim şey, sevişme sahnelerinin reyting almak, dikkat çekmek amacıyla kullanılması, her bölümde saçma sapan birinin biriyle yatması kalkması.

ayrıca, olay olması için illa ki birinin çıkarıp masaya vurması falan mı gerekiyor, illa rammstein-pussy gibi hardcore şeyler mi yapılsın,

ben kötü olan mantığın sevişme sahnelerinin dikkat çekmek reyting toplamak amacıyla yapılması olduğunu düşünüyorum, yoksa yobazlıkla bi ilgim yok.

Örnek vereyim, titanic de o araba sahnesi falan, bence yasaklanması gereken şeyler değil, ama dikkat ederseniz 15 dk da bir de sevişmiyor kimse filmde

amerikan gençlik dizilerinde de bol bol sevişme sahnesi vardır, bol bol birinin birini aldatması vardır, ama o dizinin anlattığı olay zaten entrika falan, hem, anlattığı dönem de yakın dönem, ya da şimdiki zaman, ama sen tutup bi tarihi romanı bu şekilde alakasız çevirip reyting manyaklığına dökersen işi, orada sorun başlar bence.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

sevişmek falan değil de

sevişme sahnesiyle reyting alma boku engellensin, çünkü baktılar bi ateşli sahne yutublara facebooklara geldi, gazetelere çıktı reklam oldu, e izlemeyen adam da ulan bi bakayım falan diye düşündü-erotikliğini demiyorum, adam meraklanabilir-, bunlar da madem ulan böyle şeyler dikkat çekiyor her bölümde biri birini yesin o zaman dediler.

Sevişmedir erotizmdir bunlar değil olay da, bokunu çıkardılar dikkat çekme uğruna

Ben adım gibi eminim ki bu aile değerlerine aykırı falan diye yasak koydurtmak isteyenler bu dizileri izleyip olay yaratan kitlenin ta kendisi. İnsanlar kendi bi taraflarından uydurdukları yasaklardan o kadar bunalıyorlar ki dizide iki kişi öpüşünce aylarca olay oluyor. Tamamiyle görmemişlikten kaynaklanan birşey. İnsanlar leyleklerin kendilerini getirdiğini zannetmeyi bırakıp cinselliği doğal karşıladıkları anda da bu olay dert olmaktan çıkacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

SeaGle said:

sevişmek falan değil de

sevişme sahnesiyle reyting alma boku engellensin, çünkü baktılar bi ateşli sahne yutublara facebooklara geldi, gazetelere çıktı reklam oldu, e izlemeyen adam da ulan bi bakayım falan diye düşündü-erotikliğini demiyorum, adam meraklanabilir-, bunlar da madem ulan böyle şeyler dikkat çekiyor her bölümde biri birini yesin o zaman dediler.

Sevişmedir erotizmdir bunlar değil olay da, bokunu çıkardılar dikkat çekme uğruna

Ben adım gibi eminim ki bu aile değerlerine aykırı falan diye yasak koydurtmak isteyenler bu dizileri izleyip olay yaratan kitlenin ta kendisi. İnsanlar kendi bi taraflarından uydurdukları yasaklardan o kadar bunalıyorlar ki dizide iki kişi öpüşünce aylarca olay oluyor. Tamamiyle görmemişlikten kaynaklanan birşey. İnsanlar leyleklerin kendilerini getirdiğini zannetmeyi bırakıp cinselliği doğal karşıladıkları anda da bu olay dert olmaktan çıkacak.

mynet 3 gün haber yaptı geçenlerde aşk-ı memnudaki bi sevişme sahnesini, hürriyet ona keza, magazin programları zaten önde flama tutuyor bu olayda
medya bokunu çıkarıyor olayın, sadece halk değil yani
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle

gunumuzun dizilerinin coğu, aynı temayı işliyo işte. birtakıl sosyal tabular arasında sıkışmış, veya aile ilişkileri arasında sıkışmış veya sanssızlıktan bir türlü muradına erememiş yasak aşklar. haliyle esaskızla esas oğlanın öpüşmesi dizinin doruk noktası oluyo.

normal yanı
Sosyal ağlarda paylaş

E TAMAMDA ONU DIORUZ IŞTE ZATEN SEVİŞME SAHNESİ YOKKİ DİZİLERDE! :D

sen fikrini sölüosun şu yasaklansın diye ama ortada bariz bir durum varki adamlar AHA SEVİŞİOLAR diye yasaklıyorlar neden anlamak istemiosun ki?

abartısı olmayan gayet doğal bir sahnenin yasaklanmasından bahsedioruz burda , sen gitmişsin günümüz medyasının klasik reklam modülünün yasaklanmasını sölüosun ki bunun konuyla alakası cok az, bahsedilen ve tartışılan şey bu değil.

eğer o yasağa kalırsa iş ben de derim ki MEMEDALIBEY de yasaklansın.. AYKUTUMDABÜYÜKVARHISSEDIORUMMMHHGGGŞŞŞHHRRMM. da yasaklansın lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

mynet 3 gün haber yaptı geçenlerde aşk-ı memnudaki bi sevişme sahnesini, hürriyet ona keza, magazin programları zaten önde flama tutuyor bu olayda
medya bokunu çıkarıyor olayın, sadece halk değil yani

Hocam medya halk ne isterse onu veren birşey değil mi? İnsanlar Behlül'ün sırtını tartışmaya bu kadar aç olmasa haberi çıkıp olay yapılabilir mi? Yapılsa ilgilenen çıkar mı? Arz talep meselesi tamamen. İnsanlar görmemiş, genelde herkes bunu yaptığından açıkta nefret edip gizliden görmek istiyorlar. Daha başka bir açıklaması yok ki.
Sosyal ağlarda paylaş

yoo, ben gayet o adamların ne yapmak istediğini anlıyorum ki, zihniyetlerinin farkındayım. Ben onları savunmuyorum onu anlatamadım, benim söylediğim şey yasaklanması değil.

@cuce, abi ben toplumu da anlayamıyorum zaten, nasıl rağbet görüyor bu diziler, bakıyorum 15 dk, yahu hiçbir iyi yanı yok ki. Bi ekmek teknesi olsun, bi çiçek taksi, ne bileyim daha bir sürü dizi var eskilerden, aklıma gelmiyor şu an. Onlar ne güzel dizilerdi, herşeyi barındırırlardı. Tamam erotizm kısmı yoktu onlarda, aileyi falan anlatırlardı. Ama o kalitede bi dizi olduktan sonra sevişme sahnesi de olabilir, çünkü bu ayıplanacak birşey değil. Bahsettiğim olay, kalite düştü, insanlar sadece yarışma programlarıdır, böyle dizilerdir bunlara sardı, her yerde bunlar türedi. Yapımcıların işine geldi herkes böyle dizi yapmaya başladı.

E böylece sadece tek tip şey çıktı ortaya, bu da tv nin kalitesini düşürdü. Ekmek teknesi zamanında sevişmeli dizi yok muydu? Vardı tabii, ona bakarsak eskiden bilimum pembe diziyi izlerdi gün içinde ev hanımları, onlarda da vardı böyle şeyler.

Son zamanda yaşanan olay sadece kalitenin düşmesi, yoksa entrikalı şeyler değil kalitesiz olan, yapılanların kaliteli olmaması.

Bilmiyorum ama oturup yarım saatten fazla tv izlemedim 6-7 aydır, çok basit geliyor artık televizyonculuk bana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...