Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Şimdi muhtemelen haberiniz vardır, MJ'nin anısına çeşitli şehirlerde insanlar anma töreni düzenliyor, meydanda en kalabalık saatte Beat It şarkısı ve dansıyla. İlk olarak Stockholm'de çıktı bu, videosu: http://www.youtube.com/watch?v=lVJVRywgmYM Daha sonra birkaç şehir daha denedi, Bükreş en son yapan: http://www.youtube.com/watch?v=C5Nl09rh2HQ Şimdi bizim gençlik de kıpır kıpır ya, İstanbul'da aynısını yapacakmış. Bana pek organize gelmedi, muhtemelen batacak ama yine de katılmak isteyenlere, katılmasa da benim gibi izlemeye gideceklere duyuruyorlar. İlk mekan Haydarpaşa seçilmiş, 2.si sürpriz falan diyorlar, taksim meydanı deneyebilirler, ha ama bana sorarsanız dayak yiyecekler o ayrı :D İlgili facebook etkinlik haberi: http://www.facebook.com/event.php?eid=126683980921&index=1 Katılmak isteyenler için dansı öğreten video: http://www.youtube.com/watch?v=cb_tpz-QKzo Hadi hayırlı olsun
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 birileri çıkıp kolbastı yapacak diye bir endişem var. :/
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 dev ekran koysunlar gitar hiro da caliyim o sartla katilirim
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Sam said: birileri çıkıp kolbastı yapacak diye bir endişem var. :/ Hahaha süper fikir esasen :D
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Benim eski ev arkadaşlarımdan bir tanesi fanklüp üyesiydi onun buluşma resimlerinden biliyorum Türkiyede baya baya insan var çıkıp dansedicek
balon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Sam said: birileri çıkıp kolbastı yapacak diye bir endişem var. :/ inşallah abi asfaf :D
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Kaede said: Benim eski ev arkadaşlarımdan bir tanesi fanklüp üyesiydi onun buluşma resimlerinden biliyorum Türkiyede baya baya insan var çıkıp dansedicek ama sende ınanıp "super yapacakalr dememıssın"
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Yok aynı zamanda tipleri bildiğim için organizasyonu kotaramıycaklarını da düşünüyorum asdf
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 olm ne kadar da kötümsersiniz, biri de inşallah güzel olur falan demez mi ya
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 tamam bende yancı arıyordum beraber dansedelim
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 katılanları bi inceliyim bakiyim çok apaç varsa evimden katılırım dsfsa
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 düşününce Michael da ilk çıktığında pek bir apaçiydi be ..hele o bad dönemleri falan :D
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 beat it dansının en önemli noktası sağa sağa kayarken yandakinin ayağına basmaktır.
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 dans eden kızlara fordculuk yaparlar yalan olur o iş dip not: şöle bişeye dönüşme olasılığı yüksek http://www.facebook.com/video/video.php?v=1163786466656
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ya adam gibi bisi cikmicak tabii ki, ama ben cikip cikmamasinda degilim yapsinlar yeter (tabii 5-10 ksiden degil buyuk bi kalabaliktan bahsediyorum) biz kasinti milletiz organize olmayida bilmeyiz, o gun isimiz cikar, vazgeceriz, cocugu okula yazdiririz gelmeyiz, 5-10 kisiye kalir butun hersey.. o duruma gelmesinde gerisi zamanla gelir zaten.
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 abicim madem el atmıyorsunuz, niye birilerinin bir şey denemesine bu kadar muhalefet oluyorsunuz? yani "tipik türk modeli bu işin altından kalkamaz" kafalarındasınız ama asıl burada oturduğu yerden laf yetiştirenler tipik türk kanımca. geniş olun biraz yahu, rahatlayın. bırakın birileri denesin. yaparlarsa yapsınlar. daha bir şey olmadan felaket tellalı gibi ötmeyin ama pliz. çok rahatsız edici.
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 bana dediysen muhalefet olmadim, yapsinlar zaten en buyuk olay o olur nasil oldugundan once. sorulus tarzi yapilir mi yapilmaz mi olmaliydi gibi demek istedim. ama yani liseden beri organizasyon islerinde oldugum icin az cok biliyorum ortaya cikacak isi. o konuda uc bes laf soyleme hakki oldukca var bende. fikir insaniyiz biz, uygulamada sorunlar yasiyoruz. organizasyon yapalim denir, herkes gaza gelir, bir kisi telefon bile acmaz, tek isi telefon acmaktir onu yapmaz. otobus u sen ayarlarsin, organizasyonu tek basina sen yaparsin kimse kilini kipirdatmaz, sonra tum organizasyon bitince bi de belesciler ortaya cikar onlarla ugrasirsin. gosteri, eylem yaparsin, yoldan amca cevirir, ya niye yuruyosunuz olm, ne degisecek, yapmayin falan der. biz aksiyon alani bile elestiririz. simdi o yuzden gercekler ortada deneyimlerimle defalarca sabitlenmis. o yuzden ben kendi adima destekliyorum kesinlikle, ama nasil olur guzel mi olur sorulari sadece biraz uzak geliyor, hele bi yapilsinda organizasyon kulturumuz olussunda, sonra zamanla guzellesirde zaten daha cok insan bu islere el attikca.
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 sana dememiştim nedanko. nedanko said: ya adam gibi bisi cikmicak tabii ki, ama ben cikip cikmamasinda degilim yapsinlar yeter (tabii 5-10 ksiden degil buyuk bi kalabaliktan bahsediyorum) biz kasinti milletiz organize olmayida bilmeyiz, o gun isimiz cikar, vazgeceriz, cocugu okula yazdiririz gelmeyiz, 5-10 kisiye kalir butun hersey.. o duruma gelmesinde gerisi zamanla gelir zaten. bence de yapsınlar yeter. bir de kasıntıyız işte.. sorun sadece organize olup olmamak da değil. her şeye kasılıyoruz. birisi bir şey yapar ve çevresine hiç zararı yoktur. ama başkaları gerilir. takıldığım nokta bu.
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 bu arada videolari tekrar tekrar izledim. insan, insan olmaktan gurur duyuyor, boyle bir dunya nin medeniyetin parcasi olmaktan..
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Aket-Atum said: beat it dansının en önemli noktası sağa sağa kayarken yandakinin ayağına basmaktır. (tu)
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Flassh said: dans eden kızlara fordculuk yaparlar yalan olur o iş dip not: şöle bişeye dönüşme olasılığı yüksek http://www.facebook.com/video/video.php?v=1163786466656bu arada eleman iyi dansedio, ama tip intiharlık. ölsün bi zahmet.
matama Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 bizde oyun havasi disinda gercekten dans edebilecek erkek yoktu bu kadar nufusun icinde :)
Öne çıkan mesajlar